Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to se dá,pokud se tu ovšem nezačnem ještě rychleji množit…To už bych nezvládla:-)
Nazdárek,no u toho růžičků to bylo celkem drsné.Ten chlap měl 32roků a byl z ohrady jel zrovna z práce domů a paní mu nedala přednost:-(chudák.
j.citra:Já znám z Hovězí taky moc lidí:-))naše babička z tama je,měla tam řeznicví,jestli víš Hromadová.a pak znám Daňkovi a táák:-))
No já jsem včera o tom slyšela (teda ségra kamarádky mojí švagrové tam přímo byla), že byl prý neosvětlený a že narazil do toho auta z boku on. Zjevně neměl ani helmu - pro mě další důvod, proč si ji dát - a to i ve městě, kde jsem na to občas kašlala ![]()
Každopádně jeho žena prý čeká mimčo, tak to je dost na houby… ![]()
A ta řidička prý teda neměla 20, ale byla starší a jela tam i s manželem a děckama - to je taky celkem hrůza ![]()
B-I-A-N-C-A píše:
Nazdárek,no u toho růžičků to bylo celkem drsné.Ten chlap měl 32roků a byl z ohrady jel zrovna z práce domů a paní mu nedala přednost:-(chudák.
j.citra:Já znám z Hovězí taky moc lidí:-))naše babička z tama je,měla tam řeznicví,jestli víš Hromadová.a pak znám Daňkovi a táák:-))
Mno,já jinak pocházím ze Seninky,tam znám všechny,ale málo kdo zná Seninku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jé, moje kolegyně byla provdaná v Senince. A spolužačka ze základky tam měla babičku
Tak mi přijde Seninka známá ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Tak to je super,to bych opravdu nečekala,že Seninka může být někomu známá:-)při svých asik 350 obyvatelích:-):-)
No co, normální dědina, jak plno jiných tady, né? A před Polankou je na to odbočka
![]()
Mno,myslím,že je buď dokonce nejmenší na Vsetínsku,nebo určitě jedna z nejmenších;-)jj,mezi Leskovcem a Polankou je odbočka:-)
B-I-A-N-C-A píše:
náhodou Seninka taky vím kde je:-))
Tak to jste mě holky fakt překvapily:-):-):-):-):-)
Tady se spí,..no jo,…sobota večer.
Taky vím, kde je Seninka, sousedka tam má´mamku.
Co záření - byl někdo? Líbilo?
Já jsem byla akorát v sobotu na Beatles a v pátek na jarmarku - ale dobré
Drahý byl na Michala Davida
![]()
já jsem vůbec na záření nebyla:-(byla jsem pátek sobota ve škole a v neděli jsme byla ráda,že jsem doma:-)bylo tam fajn?