Vsetín a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8078
18.8.10 23:00

Tak to se dá,pokud se tu ovšem nezačnem ještě rychleji množit…To už bych nezvládla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
18.8.10 23:03

Tak a hned je 26 stránek;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 10:47

Nazdárek,no u toho růžičků to bylo celkem drsné.Ten chlap měl 32roků a byl z ohrady jel zrovna z práce domů a paní mu nedala přednost:-(chudák.
j.citra:Já znám z Hovězí taky moc lidí:-))naše babička z tama je,měla tam řeznicví,jestli víš Hromadová.a pak znám Daňkovi a táák:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.8.10 11:27

No já jsem včera o tom slyšela (teda ségra kamarádky mojí švagrové tam přímo byla), že byl prý neosvětlený a že narazil do toho auta z boku on. Zjevně neměl ani helmu - pro mě další důvod, proč si ji dát - a to i ve městě, kde jsem na to občas kašlala :roll:

Každopádně jeho žena prý čeká mimčo, tak to je dost na houby… :-?

A ta řidička prý teda neměla 20, ale byla starší a jela tam i s manželem a děckama - to je taky celkem hrůza 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
24.8.10 20:12
B-I-A-N-C-A píše:
Nazdárek,no u toho růžičků to bylo celkem drsné.Ten chlap měl 32roků a byl z ohrady jel zrovna z práce domů a paní mu nedala přednost:-(chudák.
j.citra:Já znám z Hovězí taky moc lidí:-))naše babička z tama je,měla tam řeznicví,jestli víš Hromadová.a pak znám Daňkovi a táák:-))

Mno,já jinak pocházím ze Seninky,tam znám všechny,ale málo kdo zná Seninku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.8.10 22:58

Jé, moje kolegyně byla provdaná v Senince. A spolužačka ze základky tam měla babičku :mrgreen: Tak mi přijde Seninka známá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
25.8.10 19:32

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Tak to je super,to bych opravdu nečekala,že Seninka může být někomu známá:-)při svých asik 350 obyvatelích:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.8.10 22:14

No co, normální dědina, jak plno jiných tady, né? A před Polankou je na to odbočka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
26.8.10 07:53

Mno,myslím,že je buď dokonce nejmenší na Vsetínsku,nebo určitě jedna z nejmenších;-)jj,mezi Leskovcem a Polankou je odbočka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.10 21:54

náhodou Seninka taky vím kde je:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
2.9.10 12:05
B-I-A-N-C-A píše:
náhodou Seninka taky vím kde je:-))

Tak to jste mě holky fakt překvapily:-):-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.9.10 23:21

Tady se spí,..no jo,…sobota večer.

Taky vím, kde je Seninka, sousedka tam má´mamku.

Co záření - byl někdo? Líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.9.10 23:23

Já jsem byla akorát v sobotu na Beatles a v pátek na jarmarku - ale dobré :mrgreen: Drahý byl na Michala Davida :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.10 10:54

já jsem vůbec na záření nebyla:-(byla jsem pátek sobota ve škole a v neděli jsme byla ráda,že jsem doma:-)bylo tam fajn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.9.10 11:41

Letos to nebylo špatné, aj dost stánků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie