Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, Evi, tobě taky moc díky, nějak jsem přeskočila příspěvek
![]()
No fakt že jo!já ležím na 4:-) tu paní s dvojčatky tu za mnou pak převezly,ležela tu se mnou asik týden.ale bohužel…v úterý o mimi přišla:-( jsem tu řvala jak malá,moooc sem ji to přála:-( chuděrka 23tt.život je fakt někdy kurv. …
Jo a přesné jméno nevím,jenom vím,že buď Hlavinka,ale prý spíš Janáč…
Ježiš, to je hrozné, já jsem na ni tak myslela - i když ji neznám… Ale říkala, že už jedno o miminko přišla někdy ve 20.tt a teď zase…
Ach jo…
Škoda, že jsme o sobě nevěděly, jsme se mohly navštívit
Měly jsme tam jednu dost ukecanou spolubydlící, tak by mi aspoň odlehlo ![]()
Vidím, že jsi ranní ptáče
A snad už to teď máš úspěšně za sebou… a já vyrážím ![]()
A já myslím, že jsem viděla pana j.citru, jak se šel dívat na miminko a že mají chlapečka
Snad nejsem úplně mimo
![]()
Ahoj!děkuju za palečky všem,co na nás mysleli!Doplním,že se nám narodil syneček Michael dne 18.11. V 9.53hoď.s váhou 3kg.jé nádherný úžasný nejkrásnější!já za tím na Jip,takže odřízlá od světa.jak budu moct napíšu víc:-)
J.citra a že máte kudrnatého taťku? ![]()
Moc gratuluju k miminku, věřím, že je nejkrásnější ze všech
Tak ať je hlavně zdravý, šikovný a máte z něho jenom radost…
Přidám se a taky gratuluju ![]()
Hlavně přeju hodně zdraví ![]()
A ať vás brzo pustí domů.
Děkuju!:-*jj,taťka má tak 2m,120kg,vlnité špinavý blond vlasy,měl khaki kalhoty a světle hnědý svetr,či zelené tričko:-)určo to byl on:-)svět je malý fakt,že jo!
No jo, tak to byl on a viděla jsem z dálky i vašeho malého, když ho vezli v inkubátoru. Fakt krásňoučký klučík ![]()
Svět je fakt malý - ačkoli bych se skoro divila, kdybych ho tam nepotkala, bo jsem tam čekala hodinu a půl
Sotva jsem dosedla, primář vystartoval na chiru k operaci
Ale bylo hrozně skvělé pozorovat ty hrdé tatínky, jak se tam trousili s autosedačkama pro miminka ![]()
Ku…!na popsraného aj ten píp hajzl spadne!GR!zítra v 8 nástup do nemocnice,kapacka,uspání,a čištění dělohy.zavinula se,čípek se zavřel a očištky jaksi zůstaly vevnitř…a začal ukázkový zánět.nejvíc mě sere,že musím tahat malého s sebou:-(do také kosy!!!nevím jestli mám řvát nebo řvát.takže za mě šestinedělí na píp píp píp!nejdřív mi léčí prasklou jizvu,pak prso a nakonec zjistí,že zakopaný pes,je úplně někde jinde! ! !achjooo
No teda, tak to je pech
A malého můžeš mít aspoň tam s sebou? Taky jsem byla na čištění, naštěstí se na to přišlo 3. den po porodu, tak se nám jenom prodloužil o den pobyt
Nechápu, že neudělají každému utz, než má jít domů, jestli je tam všecko OK ![]()
Ježiš toho jsem se vždycky hrozně bála.. ![]()
Snad to bude vrzo v pohodě.
Taky myslím,že ultrazvuk při odchodu by je nezabil.
Držím palečky!
Evi, že? Já bych si ho klidně i zaplatila, jestli je problém toto, než pak řešit nějaké záněty… ![]()