Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
17.11.10 21:53

Jé, Evi, tobě taky moc díky, nějak jsem přeskočila příspěvek :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
18.11.10 04:13

No fakt že jo!já ležím na 4:-) tu paní s dvojčatky tu za mnou pak převezly,ležela tu se mnou asik týden.ale bohužel…v úterý o mimi přišla:-( jsem tu řvala jak malá,moooc sem ji to přála:-( chuděrka 23tt.život je fakt někdy kurv. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
18.11.10 04:16

Jo a přesné jméno nevím,jenom vím,že buď Hlavinka,ale prý spíš Janáč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.11.10 09:23

Ježiš, to je hrozné, já jsem na ni tak myslela - i když ji neznám… Ale říkala, že už jedno o miminko přišla někdy ve 20.tt a teď zase… :-( Ach jo…

Škoda, že jsme o sobě nevěděly, jsme se mohly navštívit :mrgreen: Měly jsme tam jednu dost ukecanou spolubydlící, tak by mi aspoň odlehlo :lol:

Vidím, že jsi ranní ptáče :mrgreen: A snad už to teď máš úspěšně za sebou… a já vyrážím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.11.10 12:21

A já myslím, že jsem viděla pana j.citru, jak se šel dívat na miminko a že mají chlapečka :mrgreen: Snad nejsem úplně mimo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.11.10 17:38

Jé tak už to mají za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
19.11.10 10:50

Ahoj!děkuju za palečky všem,co na nás mysleli!Doplním,že se nám narodil syneček Michael dne 18.11. V 9.53hoď.s váhou 3kg.jé nádherný úžasný nejkrásnější!já za tím na Jip,takže odřízlá od světa.jak budu moct napíšu víc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.11.10 14:06

J.citra a že máte kudrnatého taťku? :mrgreen:

Moc gratuluju k miminku, věřím, že je nejkrásnější ze všech :-D Tak ať je hlavně zdravý, šikovný a máte z něho jenom radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
19.11.10 17:02

Přidám se a taky gratuluju :kytka:
Hlavně přeju hodně zdraví :srdce:
A ať vás brzo pustí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
19.11.10 19:42

Děkuju!:-*jj,taťka má tak 2m,120kg,vlnité špinavý blond vlasy,měl khaki kalhoty a světle hnědý svetr,či zelené tričko:-)určo to byl on:-)svět je malý fakt,že jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.11.10 20:16

No jo, tak to byl on a viděla jsem z dálky i vašeho malého, když ho vezli v inkubátoru. Fakt krásňoučký klučík :huban:

Svět je fakt malý - ačkoli bych se skoro divila, kdybych ho tam nepotkala, bo jsem tam čekala hodinu a půl :roll: Sotva jsem dosedla, primář vystartoval na chiru k operaci :roll: :lol: Ale bylo hrozně skvělé pozorovat ty hrdé tatínky, jak se tam trousili s autosedačkama pro miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
30.11.10 17:25

Ku…!na popsraného aj ten píp hajzl spadne!GR!zítra v 8 nástup do nemocnice,kapacka,uspání,a čištění dělohy.zavinula se,čípek se zavřel a očištky jaksi zůstaly vevnitř…a začal ukázkový zánět.nejvíc mě sere,že musím tahat malého s sebou:-(do také kosy!!!nevím jestli mám řvát nebo řvát.takže za mě šestinedělí na píp píp píp!nejdřív mi léčí prasklou jizvu,pak prso a nakonec zjistí,že zakopaný pes,je úplně někde jinde! ! !achjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.11.10 17:54

No teda, tak to je pech :-( A malého můžeš mít aspoň tam s sebou? Taky jsem byla na čištění, naštěstí se na to přišlo 3. den po porodu, tak se nám jenom prodloužil o den pobyt :roll: Nechápu, že neudělají každému utz, než má jít domů, jestli je tam všecko OK :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
30.11.10 18:48

Ježiš toho jsem se vždycky hrozně bála.. :-?
Snad to bude vrzo v pohodě.
Taky myslím,že ultrazvuk při odchodu by je nezabil.
Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.11.10 18:55

Evi, že? Já bych si ho klidně i zaplatila, jestli je problém toto, než pak řešit nějaké záněty… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová