Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
3.12.10 18:00

Evi, 3 roky tam podle mě být nemůže, ten může mít tak tolik, co já :mrgreen: Loni jsem ho tam neviděla a teď byl všude, i u té mojí revize, pak zapisoval primáři zprávu… Podle mě je hned po škole… :think: :nevim: Ale ještě je tam jeden mladý, ale ten asi není nic moc, co jsem slyšela a není ani příjemný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.12.10 06:29

Angu,napsala si to moc hezky,mrzí mě,jak to nakonec dopadlo,když to vypadalo tak nadějně na začátku…doufám,že se Vám mimi zase brzo podaří!jen jsem nerozuměla tomu,cože tam Hlavinka viděl?
Jo ten mlaďoch má 28let,jmenuje se Ondra David a je opravdu strašně moooc šikovný!nemá ještě akreditaci,tu si právě teď na Vs dodělává a je to fakt borec:-):-):-):-):-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.12.10 06:34

Evi,ten další mladý je určitě Srovnalik,ale o tom bych raděj pomlčela,abych nemusela být sprosta:-(měla jsem ho u Niky a taky jsem se mu furt dívala na cedulku,jestli je to vůbec doktor.teď když sem ho tam po těch 4letech viděla,mi naběhla opět husina na celé tělo.a bohužel,i s vyprávění spoluležících,se nezměnil,je takový necitlivý každý jeho dotek bolí,nebo je alespoň nepříjemný…mno já ho nemůžu ani vidět;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.12.10 06:36

A někde jsem slyšela drb,že Andrys odchází ze Vsetína?nevíte o tom některá?Sem právě k němu chtěla přejít od toho mého slavného Malíka;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.12.10 09:23

Ahá, tak ten Srovnalík to asi byl.
Já znám vlastně z porodnice jenom Janáče.
U Barunky jsem měla pana asistenta Janáčka, ten už tam myslím není.
Potom za rok u Kubíka tam v noci sloužil Janýška - o tom zase já radši pomlčím,..
A pak dvakrát Janáč se stejnou asistentkou a jsou fakt sehraní a šikovní.
Ty bych klidně brala znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.12.10 13:05

Já bych strašně moc chtěla chodit k Jánáčovi on je fakt profík,ale bohužel,už nepříbírá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 14:24

J.citra, moc děkuju :-D Teď momentálně toužebně očekávám první MS - kdo by to byl řekl :lol:
Parciální mola je jakoby nějaký nezhoubný nádor placenty (jestli jsem to dobře pochopila), pak tě akorát víc sledují, sleduje se pokles HCG, protože klesá pomalu a těhotnět se může až tak za rok. Ale je to vzácné a běžnější u žen nad 40. Ještě mnohem vzácněji z toho snad může být nějaké zhoubné onemocnění nebo co. Víc jsem o tom nezjišťovala, protože by mě jistě trefil šlak, docela mě vyděsil :roll: Protože já jsem to měla pochopitelně trošku nastudované už dopředu :lol:

A tobě i něco dělal ten David? Říkala jsem si, že asi nemá zatím akreditaci, byl u té mojí revize a špekulovali tam s primářem… Tak se na mně učil :lol: :lol: :lol: Ale říkala jsem si, že když je takový slušný, tak bude jistě i šikovný :mrgreen:

Jj, Srovnalík to je on… Já jsem s ním do styku teda nepřišla, ale přednášel na tom předporodním kurzu a spoluležící po porodu říkala, že ji vyšetřoval a že do ní hrabal jak do krávy a ještě byl nepříjemný :roll:

Andrys vůbec nevím, jak vypadá, tak nevím… Ale je to kamarád manželovy kolegyně :lol: :lol: :lol: K Malíkovi chodí švagrová a moc spokojená není - jaksi jí nedokáže pomoct s vleklým problémem :think: :nevim:

Janáč se mi zdá taky dobrý, i když mi přišel trochu takový, že nepřipouští nějakou anomálii. Co čtu, tak se v souvislosti s těhotenstvím dějou různé věci, on mi to předložil tak, že že týden po vynechání MS musí být na utz. to, 2 týdny, to, v tom a tom týdnu srdíčko - jak není dodržena posloupnost, neprosperuje, nazdar :roll: Zas musím uznat, že pravdu měl už tehdy kdysi, když mi říkal, že by nečekal dýl jak týden - já jsem čekala a nepomohlo mi to stejně :nevim:

Evi, Janáček - ten nejstarší? Ten ke mně chodil na PC kurz a rodil mě (jako moji mamku, já jsem byla v roli mimina :lol: ). To mi přišlo takové srandovní - že mi pomohl na svět a já ho o 25 let později učím dělat s počítačem :lol: :lol: :lol:
Pak je tam ještě jeho syn a jiný Janáček, který s nima nemá nic společného a je i onkolog. Ten mi rodil Samíka a jeho dcera hraje Kristýnu v Ordinaci a jeho syn má Aňu Geislerovou :lol:

Jsem se jaksi rozepsala, to je tím, že mám PC absťák a chvíli klidu :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.12.10 14:39

Jo jo, Janáček . ten bělovlasý pán, byl moc hodný na mě.
Pochválil mě, že jsem moc šikovná, bylo mi 18 a na kurzy jsem nechodila, všechno jsem si přečetla 8-)

K Janáčkovi Ivovi chodím a ke Zděňkovi chodí na onko moje mamka.
Andrys - ten je příjemný, setkala jsem se s ním mockrát, když jsem ležela 5 týdnů na gyn před 11 rokama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 14:45

Jo jo, i na kurzu byl moc hodný a příjemný :mrgreen: Byl tam i s manželkou…

Ten Zdeněk má ale celkem drsný humor, neříkala mamka? Jak mě došel vyšetřit před porodem, tak jsem z toho byla úplně hotová a říkala si, že jestli si dělá srandu, tak dobré, ale jestli ne, tak je to teda hrůza 8-o Naštěstí dělal :lol:

Já jsem na ten kurz šla, že tam byl v ceně otec u porodu a chtěla jsem se podívat na sál, jak to tam vypadá a vyptat se na nějaké věci. Tak jsem si říkala, že proč ne… Podruhé už asi nepůjdu, už všecko vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.12.10 14:53

Jo, Zdeněk je trochu drsoň, taky měl občas službu, hlavně víkendy, jak jsem tam ležel v r.1999.
Jednou mi vzal svačinu a prý jestli si mlže kousnout 8-o :roll: no ale to měla být taky legrace. Taky mi tykal.
Ségra k němu chodí a té furt říká, ať už ty prášky /ATK/ zahodí a pořídí si mimino :lol:
/Taky jí tyká/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.12.10 15:02

Tak to mám s Janáčkem stejné zážitky jako Vy,ale mě ten jeho rádoby humor nesedl :pocitac: :nevim:
David mi nedělal nic,jen se díval anebo zapisoval… :palec:
ale je fakt šikovný v chování,určitě z něj bude dobrý doktor!!!Já o Malíkovi radši pomlčím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 15:21

No ona ho i PA omlouvala, když viděla, že jsem z něho přepadlá, že je prostě takový a chová se tak ke všem :lol: Ale já mám drsnější humor ráda, nevadí mi, akorát je třeba vědět, že je to sranda, že jo :lol:

Moje mamka u něho byla na jaře a podle toho, co říkala, tak zjevně nemá rád HA - že prý jsou z toho akorát problémy, jako rakovina prsu atd. a doporučil jí právě Mirenu :think:

David se mi zdá taky šikovný a jestli fakt bude, tak to bude super, protože mladého šikovného doktora tu potřebujem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.12.10 18:02

Ono na tom s tou HA asi něco bude, tak bych se na to nejradši vykašala, ale nebudu to riskovat.
Zatím.
Ale časem asi přestanu úplně.
V podnělí se jdu registrovat na pracák, tak teď žádné děti nehrozí, teprve mi končí mateřská/rodičák/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.12.10 18:04

Jo a Malík - nevím, párkrát jsem ho viděla, ale nemám s ním žádnou zkušenost.
Tuším že tchýně z něho nějak nebyla odvázaná, ale nevím to jistě.
Každému se asi nejde zavděčit.
Ale taky nevím, co to měla za problém, je to dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 18:25

Já právě přemýšlím nad nějakou alternativou, chce se mi pak zkusit tu Mirenu, tak uvidíme… Někdo je s tím spokojený moc, někdo vůbec a není to nejlevnější :roll: Ale to až po druhém porodu :mrgreen:

Evi, tak ať jsou tam na tebe hodní :lol: Můžeš pak jít ke měn na kurz do knihovny :mrgreen:

A ještě bys šla do dalšího dítka? To je super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová