Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
30.11.10 19:52

No jak to kolem slyším, jak častá je to komplikace, tak bych si to taky zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
30.11.10 20:02

No nejhorší na tom je,že ten 6ty den po císaři mi utz dělal sám Hlavinka a prý vše o.k.a já 3dny doma z nemocnici a skoro 40horečky.tak v sobotu mi Čech dál do jizvy drén,v neděli mi Hlavinka drén vyndal a až dnes Janáč přišel na jádro problémů.jo Míšu nakojím a nechám manželovi na chodbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.11.10 21:21

Tak to je drsné, že se díval i utz a neviděl to tam :roll: Hlavně, že se na to přišlo, odstraní se to a bude to dobré :hug: A pak půjdeš normálně domů nebo tam budeš muset ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
1.12.10 03:56

Pokud prý nenastane nějaká komplikace,což jako NENASTANE!!!Tak co nejdřív domů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.12.10 07:36

Tak na Tebe budeme myslet.
To je teda fakt smůla, se člověk těší jak půjde s miminkem domů z porodnice a pak tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.12.10 08:32

Určitě nenastane a budeš za pár hodin doma, držím pěsti :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
1.12.10 10:19

Tož k…a je to normální!?malého mám nakojeneho už víc jak hodinu,teď tu sedím převlečena na posteli jak pica a nikde nikdo.s takovů půjdu dom tak při 15.hoď.!do prdele to je život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.12.10 10:22

Normálka :roll: Až bude volný anesteziolog, co? :zed:

Já jsem tak po porodu čekala až do 12 - říkali, že mě vezmou hned ráno. Pak mi museli dát i kapačku, abych nebyla dehydratovaná, když jsem kojila a nesměla pít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
1.12.10 15:54

Hurá sem doma!tak brali mě po 11.martin hlídal malého na chodbě.tak sem si schrupla,o půl 12,bylo po všem.pak mohl můj i s Míšou za mnou na pokoj.musela sem čekat 3hoď.pó revizi,podepsat reverz a tradá domů!no přesně pan anesteziolog.taky sem měla slíbeno,že ráno do 9.hoď:-) za týden kontrola,kéž už bych si mohla konečně začít užívat krásného šestinedělí a hodného Míšanka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.12.10 19:31

Jej, tak hlavně, že se dočkala a mohlas domů, to by tak ještě chybělo… Určitě už bude všecko OK :palec:

A malý je hodňučký? Dívám se na metříkové foto a je to fešák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
1.12.10 22:47

Jj Angu,Míša je fakt zlatíčko,ani nevím,že ho mám:-) nakojím,prebalím a 4 až 5hoď,spinká. A tak pořád dokola.mno někdy,když nemá svůj den,tak spí „JEN“3hoďky;) No JÁ mít zlobivé dítě,tak nevím,jak bych to při těch horečkách dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.12.10 22:57

Šak on to ví a proto tě nezlobí :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
2.12.10 07:05

Angu,takový blbý dotaz,Ty jsi tam po té revizi musela ležet?a co se vlastně stalo?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.12.10 22:26

Stalo se zamlké těhotenství… Nejdřív to bylo furt jakési malé, ale Čech (ke kterému chodím) v pohodě, že jsem asi otěhotněla později. Pak jsem asi v 8-9 tt podle PM krvácela po sexu, jeli jsme na pohotovost a Janáčovi se to nezdálo, že by počkal tak týden a pak to řešil. Já jsem počkala 14 dní na KO k Čechovi, on tam vyštrachal dokonce srdíčko a i když to tam nebylo dobře vidět, tak jsem byla šťastná, aj průkazku mi dal. Za 14 dní zas kontrola, bez srdíčka, furt nic moc neviděl, tak ať za ním přijdu v pondělí do nemocnice. Tam nakonec celé dopoledne operoval, tak mě vzal zas Janáč a neviděl tam teda už v zásadě vůbec nic - takže jasné, šla jsem ve středu na revizi, byla jsem 13+1 podle PM a nebylo na co čekat :-( Před ní mě Hlavinka ještě poděsil, že vidí na uzt parciální molu - nezdálo se mu to :roll: Tu histolka naštěstí nepotvrdila, tak se mi ulevilo… Akorát mi ještě sledoval pro jistotu HCG, ale to taky krásně rychle kleslo - z 5300 za 14 dní na 13,7, takže pohoda…

Jináč jsem chtěla jít na revers už ten den, ale místo ve 14:30 nebo kdy bývá vizita, byla až kdysi v 17:00 a primář říkal, že tam toho bylo cosi víc, než čekal a že se bojí, abych nezačala v noci víc krvácet, tak mě překecal, ať nikam nechodím, že mě ráno hned pustí. Vzhledem k tomu, že Samík už by šel stejnak za chvíli spát, byl spokojený a zaopatřený, tak jsem zůstala :lol:

Ježiš, to to mám dlouhé, tak podrobně jsi to asi ani vědět nechtěla :oops: :roll: :zed: :lol: :lol: :lol:

Co říkáš na toho mladého doktora? Zdá se mi takový sympatický, snad bude i šikovný :lol: :lol: :lol: Hlavně je slušný, příjemný a zdraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.12.10 13:49

Ten mladý doktor je tam už dlouho?
Já mám pocit,že jak jsem tam byla naposledy před třema rokama /v porodnici/, tak mě šoupli na chodbu, hned po porodu, protože nebylo jaksi místo..a nějaký mladá pán v bílém plášti stál vedle mě a ptal se, jak mi je.
Poprosila jsem ho, aby mi z přípravky podal župan, byla mi zima.
Sestřička přiletěla a zprdla mě, že je to pan doktor a ten mi nebude pro nic chodit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová