Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jak to kolem slyším, jak častá je to komplikace, tak bych si to taky zaplatila.
No nejhorší na tom je,že ten 6ty den po císaři mi utz dělal sám Hlavinka a prý vše o.k.a já 3dny doma z nemocnici a skoro 40horečky.tak v sobotu mi Čech dál do jizvy drén,v neděli mi Hlavinka drén vyndal a až dnes Janáč přišel na jádro problémů.jo Míšu nakojím a nechám manželovi na chodbě…
Tak to je drsné, že se díval i utz a neviděl to tam
Hlavně, že se na to přišlo, odstraní se to a bude to dobré
A pak půjdeš normálně domů nebo tam budeš muset ležet?
Pokud prý nenastane nějaká komplikace,což jako NENASTANE!!!Tak co nejdřív domů!!!
Tak na Tebe budeme myslet.
To je teda fakt smůla, se člověk těší jak půjde s miminkem domů z porodnice a pak tohle.
Tož k…a je to normální!?malého mám nakojeneho už víc jak hodinu,teď tu sedím převlečena na posteli jak pica a nikde nikdo.s takovů půjdu dom tak při 15.hoď.!do prdele to je život!
Normálka
Až bude volný anesteziolog, co? ![]()
Já jsem tak po porodu čekala až do 12 - říkali, že mě vezmou hned ráno. Pak mi museli dát i kapačku, abych nebyla dehydratovaná, když jsem kojila a nesměla pít ![]()
Hurá sem doma!tak brali mě po 11.martin hlídal malého na chodbě.tak sem si schrupla,o půl 12,bylo po všem.pak mohl můj i s Míšou za mnou na pokoj.musela sem čekat 3hoď.pó revizi,podepsat reverz a tradá domů!no přesně pan anesteziolog.taky sem měla slíbeno,že ráno do 9.hoď:-) za týden kontrola,kéž už bych si mohla konečně začít užívat krásného šestinedělí a hodného Míšanka:-)
Jej, tak hlavně, že se dočkala a mohlas domů, to by tak ještě chybělo… Určitě už bude všecko OK ![]()
A malý je hodňučký? Dívám se na metříkové foto a je to fešák ![]()
Jj Angu,Míša je fakt zlatíčko,ani nevím,že ho mám:-) nakojím,prebalím a 4 až 5hoď,spinká. A tak pořád dokola.mno někdy,když nemá svůj den,tak spí „JEN“3hoďky;) No JÁ mít zlobivé dítě,tak nevím,jak bych to při těch horečkách dala…
Angu,takový blbý dotaz,Ty jsi tam po té revizi musela ležet?a co se vlastně stalo?:-(
Stalo se zamlké těhotenství… Nejdřív to bylo furt jakési malé, ale Čech (ke kterému chodím) v pohodě, že jsem asi otěhotněla později. Pak jsem asi v 8-9 tt podle PM krvácela po sexu, jeli jsme na pohotovost a Janáčovi se to nezdálo, že by počkal tak týden a pak to řešil. Já jsem počkala 14 dní na KO k Čechovi, on tam vyštrachal dokonce srdíčko a i když to tam nebylo dobře vidět, tak jsem byla šťastná, aj průkazku mi dal. Za 14 dní zas kontrola, bez srdíčka, furt nic moc neviděl, tak ať za ním přijdu v pondělí do nemocnice. Tam nakonec celé dopoledne operoval, tak mě vzal zas Janáč a neviděl tam teda už v zásadě vůbec nic - takže jasné, šla jsem ve středu na revizi, byla jsem 13+1 podle PM a nebylo na co čekat
Před ní mě Hlavinka ještě poděsil, že vidí na uzt parciální molu - nezdálo se mu to
Tu histolka naštěstí nepotvrdila, tak se mi ulevilo… Akorát mi ještě sledoval pro jistotu HCG, ale to taky krásně rychle kleslo - z 5300 za 14 dní na 13,7, takže pohoda…
Jináč jsem chtěla jít na revers už ten den, ale místo ve 14:30 nebo kdy bývá vizita, byla až kdysi v 17:00 a primář říkal, že tam toho bylo cosi víc, než čekal a že se bojí, abych nezačala v noci víc krvácet, tak mě překecal, ať nikam nechodím, že mě ráno hned pustí. Vzhledem k tomu, že Samík už by šel stejnak za chvíli spát, byl spokojený a zaopatřený, tak jsem zůstala ![]()
Ježiš, to to mám dlouhé, tak podrobně jsi to asi ani vědět nechtěla
![]()
Co říkáš na toho mladého doktora? Zdá se mi takový sympatický, snad bude i šikovný
Hlavně je slušný, příjemný a zdraví ![]()
Ten mladý doktor je tam už dlouho?
Já mám pocit,že jak jsem tam byla naposledy před třema rokama /v porodnici/, tak mě šoupli na chodbu, hned po porodu, protože nebylo jaksi místo..a nějaký mladá pán v bílém plášti stál vedle mě a ptal se, jak mi je.
Poprosila jsem ho, aby mi z přípravky podal župan, byla mi zima.
Sestřička přiletěla a zprdla mě, že je to pan doktor a ten mi nebude pro nic chodit ![]()