Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
16.12.10 13:53

Tak se přesuňme, já to založím, jestli chcete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.10 14:03

Tak jsem ji založila, rozešlu nějaké pozvánky nebo se hlaste - https://www.emimino.cz/…tin-a-okoli/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.10 14:26

Evi, ani jsem nepoděkovala za pochvalu malého, tak tímto napravuji a děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inkognito
19.12.10 16:46

Evo nelzi

Evo prestan vsem lhat…

• Citovat
  • Upravit
50725
20.12.10 00:04

No to je odvážné, napadat někoho jako anonym na internetu. Když už využíváš internet, aspoň napiš, kdo jsi, ať to Eva ví a může se nějak bránit. Nebo se s tebou přestat bavit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inkognito
22.12.10 21:49

vysvětlení

Jak Eva píše,zřejmě ví o koho jde,tolik k me indentitě.Tak pro vysvětlení:Já chápu,že se s tím nežije lehce,ale co nechápu,že všem lžeš.Děláš ze sebe chudinku,že „manžel jen zakopl“…,ale to že ty jsi o tom věděla už nepíšeš.A pozor nikdo tě na BC nenapadl,,na BC sis stěžovala jak tě nikdo na úřadech nechápe a nechá s dětma na holičkách o pár korunách,ale co by ti měli na úřadech dávat,když jste měli z toho „zakopnutí“ 4 miliony????Nebo chceš napsat přesnou týdeni částku,která chodila na tvůj účet a ty jsi peníze vybírala???To by asi všem spadla brada.Nevím proč bychom z našich daní měli přispívat někomu kdo úmyslně vytuneluje firmu.S tím jste museli počítat,že se na to přijde a budou krušné časy,tak nevím,proč by se měl stát o vás teď starat.
O tom,že se máš co ohánět nepochybuju,seš sama na 4 děti,ale brala jsi ty ohled když jsi utrácela takové peníze které navíc byly kradené na ty,co opravdu neměli jak uživit svou rodinu a né svou vinou??Třeba proto,že přišli o práci a mají také děti?
A už si přemýšlela kdo ty ukradené miliony zaplatí???Ani váš plánovaný útěk do USA vás před exekutorem nespasí.

• Citovat
  • Upravit
50725
22.12.10 22:56

Jako co na to říct? :nevim: Každý může napsat na netu cokoli, osobně nevidím důvod tomu věřit nebo nevěřit. Nic o tom nevím a je mi to jedno. Cokoli se stalo, byl za to odsouzen Evin manžel, ne ona, tudíž s tím neměla zřejmě nic společného, jinak by dostala spoluvinu. Ona nemůže za to, co udělá on, ale je pochopitelné, že pokud např. nevyvraždí půl mateřské školy, že za ním stojí a je při něm. Tady jsem si nevšimla, že by ze sebe dělala chudinku, jiná fóra nestíhám sledovat a nemám potřebu někoho stíhat a číhat, co kde napíše. Jestli manžel jenom zakopl nebo je takový nebo onaký, ví jenom oni dva - ona ho zná, ostatní ne (nebo ne tak dobře).

Já vím, že se mi s ní tady zatím dobře povídalo a to mi stačí. Nepátrám po tom, jak to má doma, jestli jsou takoví nebo onací. Fakt je mi to na úrovni vztahu, který zatím máme srdečně jedno :nevim: Neznám je, nevidím do toho, drby nesbírám, nespekuluju o věcech, o kterých vím prd a už vůbec ne na základě toho, co mi napíše cizí člověk na internetu (bez jediného důkazu) :mavam: :lol:

Třeba říkáš pravdu, ale uznej, že nikdo nemá jediný důvod ti věřit víc, než Evě. Koneckonců na netu se pohybuje plno magorů (bez urážky) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
27.12.10 18:07

:lol: tak to jsem se zase zasmála, jako nikdy.
Jasně, do USA, nebo že by Thajsko ? Tam je lepší počasí, né? Když mám ty miliony, tak na to mám 8-) :wink:
„Žlababo“, kde ty na to chodíš :roll: , to bych fakt chtěla vědět.
Jasně, na základě trestního oznámení, co podala poškozená firma, mě obvilnili/z podílnictví/, což byla úplná blbost a státní zástupce to zastavil. Ale ono to funguje tak, že když na někoho podám tr.oznámení, tak se to musí vyšetřovat.
Když ho podám na vaši babičku, že mě znásilnila, tak se to taky bude vyšetřovat.
Ale že z toho měl kšeft i Tvůj manžel, to ti nevadilo, co?
No tak to bych fakt nevěřila, čeho jsou lidi schopní.
Já nemám co tajit, ale jen tak to někam psát na internet, to jsi mě asi hoooodně naštvala.
Spokojená? Nebo ještě něco?
Mám tu kolem sebe lidi, které jsem vlastně ani nikdy neviděla a rozumíme si, takže smolík, jsme zamčení :jazyk: ..nekradu jim jejich miliony, jak mám ve zvyku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.10 10:03

Evi, na Floridě je hezky :-D Ale když bych se stěhovala do USA, doporučuju San Francisco, to je nejkrásnější město, jaké jsem v Americe viděla :lol: :lol: :lol:

To je přesně to, co nechápu ani v naší politice - někdo o někom řekne, že něco udělal a ten má hned odstupovat… Dyť to může říct každý… Jsem myslela, že u nás platí presumpce neviny :think:

My tady o anonymce můžem začít tvrdit, že krade v Kauflandu a bude to mít úplně stejnou váhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
29.12.10 10:17

Ahoj holky,
tak my jsme z Rožnov což je pár kiláků od VS. Mám 14m holčičku. A jsem ráda, že je tady i diskuze s blízkého okolí, jen jsem to našla trošku pozdě :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.10 11:14

Ahoj, z Rožnova je můj muž, jezdíváme tam k jeho rodičům a babičkám a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
29.12.10 14:19

Ahoj Vanessko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inkognito
31.12.10 18:08

EvickaS
Děvče,můj manžel není hloupý,aby se s váma namočil do něčeho tak primitivního.
Asi máš na mysli vaše sousedy,co jste je do toho zatáhli,tak těm se divím,že vás ještě nazažalovali.Ale tohle to všechno je vaše věc a je mi to jedno.
Jen nevím,kde bereš v sobě tu odvahu,jít na úřad a žádat o nějaké dávky??A pak si ještě na netu stěžovat,jak je to nespravedlivé,že ti stát nepomůže.Tohle nechápu,proč by Ti měl stát pomáhat???Či poskytnout nějakou dávku????O „spravedlivém“ rozsudku by se dalo dlouho polemizovat…Jestliže si ze svého ůčtu vybírám týdně až statisicové částky a přitom jsem na mateřské,či rodičáku a posléze budu tvrdit ,že jsem vlastně ani nevěděla co jsou to za peníze,nebo odkud pochází,tak tomu může uvěřit asi jen "spravedlivý " státní záatupce.
Třeba v termínu od 15.8. do 30.8. 06 jsi na svůj účet dostala 344 000 kč, od 1.6.-30.6. 350 000 kč,nebo se mýlím??? Opravdu chceš všem namlouvat,že manžel zakopl a ty seš čistá jak lilie???A stát se k tobě chová špatně,když ti nic nedá???
Každý podnikatel,nebo řidič je jednou nohou v kriminálu,stát se může cokoliv,ale když někdo úmyslně krade,ať si pak nestěžuje.Toť můj nazor.

• Citovat
  • Upravit
4
5.1.11 10:49

Pokouším se přidat svůj první příspěvek:) ahoj holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.1.11 10:53

Ahoj Katkof :-D Máš přístup i k nám do zamčené diskuze - dostaneš se tam tak, že půjdeš na svůj profil (odkaz nahořže na stránce) a v pravém menu uvidíš skupiny, ve kterých je Katkaf111. Klikneš tam na Vsetín a okolí a jsi u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová