Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No paní bohužel pravdu neměla a to už nikomu nevysvětlíte, když to pustí na internet jako zaručenou informaci ![]()
Ale práve proto, že nejsme zamčení, tak to nepíšu, jinak tajnosti nedělám.
Ale jelikož se tady může zjevit a šmírovat, tak nemůžu.
Nicméně prostě manžel dostal zasloužený trest, ale to neznamená, že nám tu nechybí. Když vidím, za jakou blbost to bylo a jak někdo za znásilnění děcka dostane ´míň, tak je mi z naší justice poněkud blbě,..
Evi, tak to mě mrzí… Ale hlavně, že v únoru ho budete mít už doma ![]()
No naše justice… Já na to vždycky hledím, že za vykradení skladu s cigaretama (např.) jsou pomalu vyšší tresty, jak za vraždu ![]()
Petro jaký budete mít letos stromeček?
Já se pořád nemůžu rozmyslet ![]()
My máme umělou borovici a dáváme takové ty slaměné ozdoby v kombinaci s látkovýma - kupovala jsem v Selském koutě (tuším, že za nekřesťanský peníz
). Takové přímo látkové stromečky a pak nějaké filcové hvězdičky… Když mám, tak dám třeba i perníčky nebo sušené ovoce… A 1 barevné a 1 bílé LED světýlka - neblikající ![]()
Zatím se nám to neomrzelo, tak děláme vždycky takový. Tady je to trošku vidět…
Jé pěkná fotečka - malý bude /je/ fešák ![]()
Já právě mám pěkný umělý, ale ten živý voní..jenže se mi nechce dát za hezký 500, ale smrček za 200 hnedka opadá. Tak nevím
Já jsem k tomu pořídila vonný olej nějaká borovice nebo jedle nebo co…
Není to ono, ale voní hezky… Nebo kup jenom větve do vázy - provoní to byt a nestojí to majlant ![]()
Taky jsem vlastně chtěla dávat větve… Už jsou delší dobu někde na vozíku zasněžené
![]()
No teď se asi moc utrhnout nedají.
Za chvíli jdu k zubařce, tak se kouknu, jestli má švagr otevřeno.
No ony utrhlé jsou, taťka to nařezal v lese na začátku prosince, ale budou asi lehce zasněžené ![]()
Švagr prodává stromky? Nebo má někde zahradnictví?
Švagr má zahradnictví u Penny. Má tam stromky, ale ráno dělá údržbu chodníků v Rokytnici a pak prodává u Vatry jmelí a věnce.
Vůbec nevím, kdy tma vlastně je.
Tam je zahradnictví? To ani nevím, moc tama nechodím ![]()
Jsem byla teďka ve městě někdy přes poledne a bylo tam u Vatry plno prodejců jmelí, věnců a spol. - tipuju, že moc do odpoledne tam nebudou, paní, co jsem u ní kupovala svícen, byla zmrzlá, jak ho…
Chudina… ![]()
Vůbec jim to nezávidím, on to dělá celý život.
Ale baví ho to.
Tak to je hlavní… Já jsem jeden rok prodávala knížky na trhu ve Valmezu a ta zima je neskutečná. Nezáleží na tom, co si oblečeš, stejně je ti zima ![]()
Tak já brigádničila taky u vatry,prodávala jsem tam zeleninu,asi před 5 lety…Sice to nebylo v zimě,ale žádná slast rozhodně taky nee..... ![]()
Jo a proč to tu nezamknem,si taky myslím,že by to bylo lepší ![]()