Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kurz bych brala, ale pro mě asi žádný nebude, nemám dokončené vzdělání. ![]()
Dítko, hmm, no já bych ještě někdy jedno brala, ale nejsou na to teď vhodné podmínky.
A taky se těším zase mezi lidi.
Ale rozhodně to neberu jako definitivní, že už ne.
Uvidíme.
Já myslím, že to není nějak omezené, někteří chodí s papírem z pracáku, jiní se hlásí přes MC a zrovna teď jsem vyslechla paní, která se o kurzu, kde jsem učila, dozvěděla na stránkách, jelikož je na ÚP, tak se tam šla zeptat a oni jí řekli, ať si to zařídí sama
Není to jako rekvalifikace, ale něco nového se naučíš a dostaneš osvědčení ![]()
Teď tam nic nevisí, já vím, že v únoru učím zase GIMP (digitální fotky), ale jinak přehled nemám. Dávají to normálně mezi akce knihovny . Nebo kdybys chtěla, napíšu kolegyni a zeptám se, co je v plánu…
Konec reklamního okénka, vidím, že jsem deformovaná ještě po 2 letech
![]()
Petro díky za info, možná využiju.
Zatím nemám práci, ale sháním intenzivně ![]()
Nevím, jestli švagrová neshání prodavačku, můžu se zeptat… Ale jsou tam odpolední a víkendy…
Kde by to bylo? Prodavačku jsem několikrát dělala.
Především teda v potravinách.
Jinak díky za účast ![]()
Je to v uzeninách v Kauflandu (jako ještě než se tam vleze, vedle té pekárny). Vím, že jí teď bude kdosi odcházet a nevím, jestli to má vyřešené… Ale furt tam někoho hledá ![]()
V kauflandu jsem dělala taky. Ale v obchodě.
To byla super práce, od 8 do 15 hod, víkendy volné. Škoda, že už tam někdo je nastálo na tom místě.
Tak to je parádní, tady se chodí myslím na 6, ranní je do 13:30 a odpolední někdy od té doby do 20:00. Neděla neneděla ![]()
Teď jsem se jí ptala a zatím to má pořešené, ale možná něco bude, tak by pak řekla - kdybys teda chtěla, že jo ![]()
Díky za snahu, mě jde právě o to, že jsem s dětma sama, tak víkendy nehrozí ![]()
V tom bude největší problém.
Něco se teď rýsovalo, ale nejsem v rodině jaksi ta vyvolená, takže to dostala švagrová i přesto, že jsme byli domluvení..no nic, já přece peníze nepotřebuju, že jo ![]()
Evi, aha, to jsem netušila, že jsi s dětma sama… Tak to je jasné, to bys měla problém i s těma směnama - ráno odvést malého do školky, odpoledne ze školky, co? ![]()
Jo přesně, potřebuju stíhat sama.
Sice mám zlatého taťku, který mi pomáhá moc, ale nechci ho do toho hodit každy den.
A víkendy by musel být se všema a ještě jim vařit.
To nejde.
Ale od února SNAD budeme zase kompletní rodinka
a pak už budu dělat „cokoliv“
Angua píše:
Tak přeju, ať vám to vyjde![]()
Evi,taky tak přeju:-):-):-).
Díky, ani nevíte, jak je to fajn, když se nikdo nepitvá v tom, co bylo.
Nedávno se do mě nějaká /ASI/ paní ze Vsetína pustila v diskusi o soc. dávkách /né v mojí, jen jsem tam psala jednou/, že si můžu za všechno sama a další hodně hnusné lži a výmysly - kdyby ji ostatní nezastavili, tak bych se o sobě dočetla asi zajímavé nivinky ![]()
Doteď nevím, kdo to byl - jen trochu tuším.
Evi, to je přece tvoje (vaše) věc - kdybys chtěla, jistě to napíšeš, takto je nám po tom houby
Od paní to teda bylo pěkně hnusné
I kdyby měla tisíckrát pravdu, tak je jí po tom prd…