Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hm,tak těch 9000je fakt dost:-)no o tom Romeru jsem hodně četla,že patří mezi nejlepší,ale 65OOkč se mi zdá taky dost:-(jsem chtěla něco tak do těch 5..snad najdu
Já mám Romera za necelých 5000,–…
Kdy je ten druhý trh? Mrkla bych se…
Asi se tam taky mrknu, ale vlastně ani nevím, co bych chtěla koupit.
Možná med.
Já bych ráda koupila nějakou domácí drůbež, ale prý to tam minule nebylo… Med máme od bratránka… Jo a ty sýry z Bystřice jsou super, to bych si vzala. Jinak nevím, ale posledně mi to nevyšlo, tak bych se mrkla…
Byla jsem tam, nějaký nával tam nebyl, ale lidí dost. Koupila jsem krůtí křídla a nějaké klobásky, měli tam i výbornou tlačenku. A vzala bych i sýry, ale už nebylo - tak ty příště
Měli by to pořádat týden po rodičáku, ne týden před ![]()
Jinak tam byla ještě zelenina, hřbitovní kvítí, trdelníky, mýdla, marmelády a šťávy, jakési zdravé pečivo… A možná ještě něco, co jsem neudržela ![]()
Anquo díky za info, příště to snad stihnu. Ale s tím rodičákem je to teda fakt, moc bych toho tam nekoupila.
Spíš zvědavost.
Děvčátka já se tak strašně těším na zítra!HURÁ UŽ NÉ 2V1,ALE 1+1 ZDARMA!Po 20dnech v nemocnici mám na zítra naplánovaný císař!!!dám vědět,co to bude,až to bude:-) papa
Tak to je bomba, držím palce a přeju zdravé miminko! Já jdu zítra dopo do nemocnice na kontrolu po revizi, tak třeba uvidím, až tě povezou
Na kolik tam jdeš?
A to jdeš cosi dřív, ne? Máš nějaké problémy?
Držím palečky na císaře, ať všechno dobře dopadne!
Anquo to je mi líto, nevěděla jsem,.. ![]()
Děkuju za palečky.Angu,to mě moooc mrzí,tak snad bude zase líp:-)a štěstí se na Vás usměje…
Jj,měla jsem problémy 31.10,sem začala masivně krvácet,tak jsme jeli a až tady jsem se dozvěděla,že mám špatně položenou placentu,celou přes vnitřní branku,že norma porod nepřichází v úvahu.nějakým zázrakem,mi to krvácení po pár dnech zastavili a udrželi miminko v pořádku až do teď… Už tu ležím od té doby a mám jít první kolem 7-8hoď:-)
Díky, snad to bude příště dobré ![]()
Jé, tak to jsme ležely spolu, já jsem ležela 3.-4. na trojce
Ale ty už jsi možná na šestinedělí? Hlavně teda, že se jim to podařilo zastavit… Jsem byla na pokoji s paní, co čeká dvojčata, leží tam chuděra zašitá, tehdy 14 dní a ještě 3 měsíce tam bude - až do porodu. Nemůže vstát, ani na WC - celkem drsná představa ![]()
Tak vám ráno oběma fandím, to už bude prďola na světě, až já se tam dohrabu
Víš, kdo ti to bude dělat?