Maminky ze Slovenska

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
blackyxjr
3.2.10 17:46

Slovenky:)

ahoj dievčatá, su tu nejake maminky Slovenky?
Tak šup sem :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2737
3.2.10 18:45

Ahoj, ja som od Košíc. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
3.2.10 19:24

Ahojky Praska :mavam: , ja som z Vysokých Tatier ale teraz žijem v Hradci Králové.

ty žiješ teraz v KE, alebo len si povodom z KE?

pozerám že si v očakávaní a čaká ťa velký ultrazvuk, kde sa možno dozvieš pohlavíčko…
už máš vybrané mená pre maličkého?

• Citovat
  • Upravit
708
3.2.10 19:35

Ahojte baby!!!!Ja som zo SR-POVAŽSKÁ BYSTRICA,ale momentálne už 6rokov žijeme s priatelom v čechách-NÝŘANY.Ten je tiež slovák-REVÚCA.To je super,že sa tu tak všetky stretáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
3.2.10 19:43

zdravím Kačko :kytka:
vítam aj Teba…ja som v čechách 4 roky, a manžel je Čech…vzal si ma z dovolenky prý ako suvenír:)
Sebastianko je moc peknučke meno

ja som verila, že nás tu je viac, tak sa moc tešíím, že píšete :huban:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
3.2.10 19:53

Ahoj, ja som z vychodu, od Sabinova (blizko Presova). V CR som uz siesty rok, manzel je tiez Slovak, byvame pri Brne.

• Citovat
  • Upravit
708
3.2.10 20:08

Aj ja som rada,že konečne je tu nejaká dobrá duša zo SR,som vo viacerých diskusiach,ale všetko to sú skoro holky z česka.Tak snád nás tu pribudne časom viac :dance:
A inak moc dakujem za pekné privítaníčko medzi vami :lol: :pankac: :mavam:
Napíš mi niečo o sebe,detoch a tak.Ak Ti to neprekáža. :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.2.10 20:12

KVETINKA56-tak to sme spolu na stejno-my tiež 6rok v čechách.A čo ako sa Ti páči tu?Mne sa tu celkom páči,len nám je smutno za rodinou :cry: :cry: :cry: Predsa len sme od nich pekný kus cesty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.2.10 20:28

Ahoj dievčata..Ja som zo Sobranec..východ Slovenska :) Tu už žijem asi 9rokov a z toho 3som vydata manžel je Morávak :D žijeme vo Frýdku-Místku

Květinka56: zo sabinova som mala spolužiačky na škole vo Svidníku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
3.2.10 20:32

Kaci..práve i u nás som samotinká..a dost mi už chybala materska reč a niekto od nas :roll:

inač aby som nezabudla: zdravím dalšiu Slovenčku, opat východniarku :hug: ahoj Kvetinka
pozeram že to už máš za pár..budeš asi rodiť v ĆR

tak niečo bližšie: ako som spomínala, prišla som tu pred 4 rokmi, za láskou, manžel je čech..pracujem ako administrátorka..mám 26 rokov, manžel bude mat 32, máme doma pol ročného chlapčeka- Andrejka..je to strašný čertik..hodne zamestnáva:)))a nechce sa mu ešte spinkat :nevim:

človek si tu rychlo zvykne, len ta dialka k ostatnej rodine, však? ako často chodíte na Slovensko?

ináč na ČR mám strašne rada, že tí ludia su tu takí kludnejší, uvolnenejší, nie su takí stresori ako SR..alebo sa mi to len zdá?

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
3.2.10 20:33

ahojky REA :mavam:

tak pozeram, že vychod je zatial v prevahe..
a takisto tu bude o chvilku 2. Sebastianko :huban:

tak šup sem aj ostatne :dance: :dance:

Příspěvek upraven 03.02.10 v 20:35

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
3.2.10 20:34

Kacko, nam sa tu velmi paci, planujeme v CR zostat, aj ked obcas mam myslienky na navrat. Ale co z toho, ze by sme mali tam na svojpomocne postaveny domcek (tu byvame v 2iz. byte), ked praca by nebola. Ale vseobecne som tu spokojnejsia, viac sa mi tu paci celkova atmosfera, mam pocit, ze aj ludia su tu podstatne viac v pohode a milsi. Tiez mi velmi chyba rodina, ale uz som si zvykla, ved mozeme dojst za nimi alebo oni za nami. A jeden z bratov byva v Modre, co je od nas len 2 hodky autom, takze ked mi velmi chyba rodina, skocime k nim.
Rea, svet je maly, je mozne, ze by som ich aj poznala :-D

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
3.2.10 20:36

Blacky, prave o tom som pisala, ze sa mi zda, ze tu v CR su ludia viac v pohode a je to citit aj na celkovej atmosfere.
No, mame to za par, rodit budem v Brne a uz by som to chcela mat uspesne za sebou.

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
3.2.10 20:40

Kvetinko - tak asi fakt na tej pohodovosti niečo bude…ja milujem hlavne víkendy v lete..opekaníčko na záhrade..bazenik u susedov..proste fakt su milejší, pohodovejší, srdečnejší..nikde sa neponáhlaju, vrele ta vezmu medzi seba…
rozdiel, mám pocit, že Slováci su viac akurát pohostinejší a spoliehaju sa viac na seba.
síce mi srdce trhá, že to musím povedať, ale asi by som už spat na Slovensko nešla:(

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
3.2.10 20:49

Kvetinko - urco budeme držat palčeky, je to tvoje 1?
holky, napište o sebe viac:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová