Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ma jen 86m2 a strasne blbo rozlozene miestnosti- umiestnenie dveri, okien- ale to je na dlho ![]()
Proste az budu deti vacsie, bude nam byt maly
Kruzky- zatial nemame ziadne. Jendovi su len 4,5
my holky chodime do MC 2× tyzdne, s Jendou chodim na logopediu ![]()
Inak by som kruzky brala- ale zatial neni v mojich silach. Ked som cez den na vsetko sama- neda sa to dobre organizovat, naviac Anicka je este mala a ma svoj pravidelny rezim spania- dodrzujem jej ho.
Asi si potukate na celo, ale mne sa vzdy vyplatilo mat rezim. Dodnes nase deti chodia spat v 19.30 a je jedno, ci je leto, zima, ci sme na dovolenke, alebo doma.
Ano bolo par vynimiek..........par
V egypte sme boli v septembri- bolo nadherne, inak neviem
Katka, na čelo si rozhodne neťukám. My sme „vyznávači“ montessori pedagogiky, tam je dôležitý režim, i pravidlá, a je vidieť, ako to deťom robí dobre.
Katka, máš k dispozícii auto? Inak presne viem, ako je to s tromi malými deťmi a manželom stále v práci…
Neviem, ako ten tvoj, ale môj posledné týždne robí do noci… budú odovzdávať nejaký projekt, tak to ešte pár týždňov musím vydržať, a potom huráááá na dovču! Len mám strach, že aj keď sú v hoteli vyhrievané niektoré bazény, tak že práve tie s kĺzačkami nebudú
Musím to nejak vyzistiť.
GAbiko, ano mam auto, ale momentalne je v servise- som cuvala a zrusila zadni napravu pred 14 dny
![]()
TAkze momentalne bud pesi, alebo MHD
A co precitat si recenzie niekde?
Ahoj holky,
Tak moj chlap spada pod Logistiku…nieje priamo Čez ale logistika…:)
Dneska som trošku mimo: Dávala som malého do jasličiek a ránomi volali že si musím pre nehoprist pretože je mu zle a zvracia..Prisiel dmov a fungoval uplne v pohdoe tak som zvedava co bude jak sa vyspinka. Mám dkonca i psa choreho takže si vychutnávam fakt super den…A ja mám žaludok už tiež na vode..Už nech je máj.. Neznášam zimu!!!!
Rea jaslicky?
A maly tam chodi na cely mesiac? Alebo len 5 dni?
u nas skolka mi malu vezme uz od septembra, lae len na 5 dni. A to mi je divne, ved ja na nu neberiem nic, mam este miminko, tak som zvedava.
No ale hlavne aby mi ju vzali- je az v novembri
Rea, chudáčik! Zvracanie je hrozne nepríjemné! Ale snáď to je len viróza a zajtra už bude ok. Aspoň u nás to vždy prešlo rýchlo.
Katka, recenzie tu prehrabujem už dlho, ale všadelen píšu o tom, koľko tam je stupňov (vzduch), a občas nejakú okrajovú poznámku o vyhrievaných bazénoch, a z toho veľmi múdra nie som.
Proste sa bojím toho, aby v detských bazénoch nebola zima, a aby sa deti len túžobne nepozerali na kĺzačky, po ktarých by sa koli studenej vode nedalo jazdiť…
GAbiko, s tim myslim problem nebude ![]()
I ked sme boli v septembri, voda mala 26°C a po tyzdni sa nam zdala studena ![]()
v bazene bolo tak 28-29°C
Uvidis, ze bude teplo
Rea a mala furt zvracia? Su tie jednodnove virozy- mohla by jedna na mna prist- hned by som par kilo dala prec
![]()
Moc vás zdravím a předem se omlouvám,že vám sem takhle „lezu“.
Ale slovenštinu mám moc ráda a jen to čtení je pro mne přívětivé. Četla jsem,že se Vám tu líbí.To mě moc těší.My jsme s partou kamarádů ještě za studií jezdili do Čadce a chodili po slovensko-polských hranicích a musím říct,že to tam bylo parádní.Starousedlíci byli vstřícní a nikdo jsme nezaznamenal nějakou nevrlost ani náznakem a o to víc mě těší,že je vám tu dobře. ![]()
Tak,ať to trvá
.Všem přeju krásný den a mějte se hezky.Ali ![]()
HOLKY JA VÁS JEDNODUCHO DNES NESTÍHAM ČÍTAT:( OSPRAVEDLNUJEM SA:(
POSIELAM VÁM ALE ASPON PUSINKY ![]()
Tak baby,práve som vyšla zo sprchy,idem ešte umyt riad a potom sa vám budem plne venovat.
Malý mi spinká,priatel odišiel na nočnú,takže som sama a nudím sa.Dneska sme ani neboli vonku,ale stejne bol super den-sme sa celý den šantili s drobcom a tancovali na staré hity-no proste fajn.Aj nám to rýchlo ubehlo.
Ste fajn kámošky a ja som hrozne rada,že vás mám.
ALI,vubec nevadí,když nám napíšeš,je fajn vědět,že je tu pár lidí,kterým se slovenčina líbi a neodsuzují nás za to,že jsme ze slovenska.Vždyt mi jsme přece taky jenom lidi a kdysi sme jak česko tak slovensko držali pohromadě jako jeden stát.
![]()
Kacka23 píše:
Tak baby,práve som vyšla zo sprchy,idem ešte umyt riad a potom sa vám budem plne venovat.
Malý mi spinká,priatel odišiel na nočnú,takže som sama a nudím sa.Dneska sme ani neboli vonku,ale stejne bol super den-sme sa celý den šantili s drobcom a tancovali na staré hity-no proste fajn.Aj nám to rýchlo ubehlo.
Ste fajn kámošky a ja som hrozne rada,že vás mám.
ALI,vubec nevadí,když nám napíšeš,je fajn vědět,že je tu pár lidí,kterým se slovenčina líbi a neodsuzují nás za to,že jsme ze slovenska.Vždyt mi jsme přece taky jenom lidi a kdysi sme jak česko tak slovensko držali pohromadě jako jeden stát.![]()
![]()
Ahoj Kačko,
teda
koukám jak si ladně přešla ze slovenštiny na češtinu
.
Měj hezký den Ty i Sebastiánek ![]()
A tak ALI,už jsem tady nějakej ten pátek,tak se snažm
Tobě taky přeji krásny den.
A co máš v plánu?
Kacka23 píše:
A tak ALI,už jsem tady nějakej ten pátek,tak se snažmTobě taky přeji krásny den.
A co máš v plánu?
Dneska musím vyžehlit opravdu kopec prádla
.
Oběd už je uvařený
!Děti chtěly těstovinový salát s tuňákem a paprikou,tak ho mají! ![]()
A co budeš podnikat Ty? ![]()
Mrňavý 5+1? Haha
To ma pobavilo… 
Julinka teraz spí, keď vstane, pojdeme pre chlapcov do škôlky a potom s nimi do Sokola na cvičenie.
Katka, ty s tými tromi stíhaš nejaké krúžky? My len ten Sokol, iba raz za týždeň. Chceli sme dať najstaršieho ešte na tenis, sused má totiž kurty a trénuje, ale nejak to nevyšlo, asi má zdravotné problémy (sused), je už starší, tak asi už tak nevládze… Škoda.
Mmch, neboli ste niektorá v marci v Egypte? Ja to teraz hrozne riešim, či tam už bude teplá voda, alebo nie…