Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No Vlada od aprila bude mat firmu..........dufam teda, ze to uz neni tajne. ked tak o tom doma pomlc ![]()
No a zo zaciatku od septembra by som mohla na 3 dni v tyzdni pre neho robit faktury a zariadovat banky, urady a podobne. a ked budem v ucte uz dobra- no to neviem kedy
tak by som pre neho robila i to
Aha, zakladá s.r.o.-čko? To bude musieť viesť podvojné účto. V čom bude podnikať? Ty si plánuješ robiť na účto živnosť?
ka-tka píše:
evropskou spolecnost
je to toto? http://www.spolecnostionline.cz/…a-spolecnost?…
počujem o tom prvýkrát
V čom je to lepšie než české sro alebo as?
Ahoj..:) 4 deti? Ja mám hrozu teraz jak zvládnem 2 deti jedného psa a manžela…Akože to by som fakt nedala a ani nechcem…Som trošku už v tom sobec…
Tak 4deti neviem, plánujeme s priatelom 3.
No necháme to na prírode.
My sme sa dnes zobudili o 8:45hod.drobec v noci zle spinkal,každú chvílu som bola samozrejme pri nom.Teraz papá,já popíjám kafé a zašla som sem na skok troška pokecat.Dneska mám taký pohodový den-navarené mám zo včera,takže pohodička,akurát ma čaká vyžehlit zopár vecí,no nieje to nič hrozné a zmáknem to lavou zadnou.Poobede chceme ku kamarátke,sa jej narodila dcérka pred týždnom,tak ideme sa pokochat so sestrou a ja sa zakukat
Už sa na malú hrozne teším,je strašne zlatunká-hoci som ju videla ešte len na fotkách..Ale je vydarená
![]()
ahojte dievčatá…
ja sa ospravedlnujem že teraz nereagujem..máme to teraz hrozne špatné doma na slovensku:( a nejako nemám silu niečo písať, akurat pozeram čo píšete.. ![]()
ale ked už som tu…
učto som kedysi davno vedela, ale už je to dobrych 8 rokov čo sopm na to ani nesiahla a ani ma to nelakalo..myslim,že teraz by som s tym už urobila viac škody než osohu ![]()
obdivujem mamičky čo maju 2 a viac detí..my sme síce z vačšej rodiny ale momentálne si neviem predstavit už ani to 2:( nechápem
mamka sa smeje, že mame doma princátko ![]()
ale stále lepšie ako skončit ako sestra…3 deti, najmladšie 5 mesiacov, opustil ju muž, nechal dlhy a pár modrín
![]()
ja som rozmýšlala, či dietatko hned po prvom alebo neskor..a akosi mi vychádza že asi počkám ![]()
o tehotenstve mi ani nevravte
ked si spomeniem na nevolnosti od začiatku až po samotný porod:), poslíčky a strach od začiatku že ho proste nedonosím, lebo sa mu chcelo na svet:( to asi bude príčina, že sa druhé mať bojím… a to mám detičky tak strašne rada…ale vravím si..keby naši rodičia mali takisto strach..tak tu ani mi nie sme ![]()
všetkým maminkam a detičkám prajem skore uzdravenie..a ja idem asi robit woodoo na príchod jara
![]()
Holky, ja chcem tri deti, ale neviem, kedy to stihneme, mam uz 29, prve bude na svete za par dni a na dalsie sa tak skoro nechystame kvoli hypoteke. Ale vsetko sa moze zmenit za par hodin, takze to nie je konecna.
Inak dnes rano sme hrali na olympiade hokej, CR vs. SR, neviem, ci olympiadu sledujete, zatial nemam drobca, tak mam cas
No drzala som palce slovakom, ale prehrali sme 3:1
Klasika
Dosla mi vlna, uz mozem pliest, tak dnes mozno zacnem deku pre maleho, kupila som si 100% ovciu vlnu, v lete chladi, v zime zahreje. A este dopisujem jeden clanok, pretoze pracujem na dokonceni doktoratu, tak som zvedava, co do porodu stihnem.
Pekny den vsetkym ![]()
BLACKY,máš odomna súkromnú správičku,tak si ju prosím Ta prečítaj ![]()
jeej kvetinka, ty si akčná teda..šikulenka…ja om si prave kupila cez vikend stroj a takisto že budem šit, som zvedavá ako to dopadne:))) chcem urobit nejaky kapsar, sedaky a povlečenie do novej izbičky
Kvetinka, tri stihneš určite v pohode!
Ja som mala prvé, keď som mala 28.
No, na olympiádu vôbec nemám čas. A vlastne ani nemáme TV,to by som musela na poschodie k svokre. A to veľmi nemusím… (a že sme s čechmi prehrali ma ani neprekvapuje, vyhrali sme niekedy nad nimi?)
blacky, chudák sestra!
čo to preboha bolo za človeka???
hokej som nepozerala, le asi sa na to pozriem, čo sa tam dialo…
Gabika-praveže sa javil v pohode, ale zdanie klame, proste pretvarka:(
Gabi, no keby dalsie tehotenstvo boli dvojcata, tak mam normu splnenu ![]()
Podla statistiky sme s Cechmi hrali celkom 38krat, z toho 21krat prehra, 10krat vyhra a 7krat remiza. Dneska to vravel komentator, nie ze si sama robim statistiky ![]()
Ja musim stale nieco robit a v zime ma najviac bavi pletenie a hackovanie, nove teple ponozky drahemu slubujem uz dva roky, tie co som plietla predtym, uz ma derave. Ale stale ma nejako zaujme nieco ine a robim nieco ine nez prave tie ponozky. Ja som chcela stihnut este napisat dizertacku do porodu
ale teraz to uz urcite nestihnem, aj ked mi kazdy opakuje, ze s dietatom to uz nepojde vobec. Tak ked bude maly zdravy, vsetko pojde. Som sa tak rozhodla a basta
Idem uz konecne nieco robit, od rana este len sedim pri tv alebo nete, v kuchyni bordel a nemam nic uvarene na obed, tak si musim pohnut.