Maminky ze Slovenska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
22.2.10 18:09

KVETINKA,jéééj,Tebe sa to kráti,tak sa držkaj a snád to nevyprdněš skor,ale aj keby tak budem držkat palčeky,aby všetko dobre dopadlo a aby všetko prebehlo podla plánu a hlavne bez komplikácii.Budem na Teba myslet a hádam sa nám potom pochváliš s fotečkami :lol: :dance: :pankac: Tak sa držkaj a hlavne odpočívaj :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
24.2.10 14:07

ahojky dievčatá..
ospravedlnte moju neprítomnost…ale som chorá…mám teploty a je mi uplne na prd…manžel si musel vziat dva dni volno lebo som ani z postele nevstala…
inač som taká nahnevaná a zufala…išla som za doktorom kvoli paralenu..lebo pri kojení sa može len den…a on mi dal nejaké antibiotika…že prý to možu aj deti..naštastie som nekojila…kojenie vyslovene sa nesmie…je to driak ako prasa…ked mi bude lepšie si ho … podám. jeeežiši…ja uplne s plačom som uprosila inu doktorku nech ma vezme, síce mala plno ako som bola zufala…:(

dievčatá tehulky i netehulky..dávajte si pozor na prckov..posielam všetkým pusinky a ozvem sa ked bude líp. :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
25.2.10 17:47

holky..ste tu?

priznajte, vy všetky pozeráte olympiádu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
708
25.2.10 20:59

Holki,jak si smažu celej profil na emiminu?Prosim poradte,je to nutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
25.2.10 21:04

o jeejje…jedine ked ta niekto obtažuje alebo tak..skus poprosit adminov…inač možeš cez nastavenie, na stránke vpravo hore alebo dat aby tvoj profil bol verejný len pre ludí, ktorých nastaviš ako priatelov a to máš takisto v nastavení ku koncu myslím zobrazovat jenom prátelum???
dufam že sa k nám potom prihlásiš..ak to pojde

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
26.2.10 08:50

Pozeram olympiadu a uz sa tesim na zajtrajsi zapas s Kanadou, urcite si kvoli tomu aj privstanem, ved sa potom da aj dospat :-)
Inak vsetko po starom, nove nemam nic, ked sa maly vykluje, dam vediet :-D

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
26.2.10 10:38

Kvetinka tak sa držkaj a užívaj si ešte posledné chvílky volna a hlavne oddychuj…budeš to potrebovat…

• Citovat
  • Upravit
708
26.2.10 13:06

KVETINKA,dávaj na seba a maličké moc pozor a prajem Ti,nech všetko prebehne pri porode tak ako má a vrátite sa domov v poriadku a zdraví.
BLACKY,ja olympiádu moc nepozerám.Iba sem tam si priebežne skuknem na nete,ako čo prebehlo.Malý mi práve zaspinkal,tak som sem zašla.Pojdem si uvarit kávu a kukat telku.Pekný dník všetkým :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
27.2.10 13:33

Dneska je tak krásne vonku..ja som tak rada, že už prišla jar…juuuuj…sa teším s prckom na leto, na výlety, kupanie v bazéniku…juuuj

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
28.2.10 19:48

Dakujem holky, ja uz sa neviem maleho dockat, ale mozno ten tyzden to este potrva, zatial nemam ziadne priznaky bliziaceho sa porodu.

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
28.2.10 20:08

ja ti verim kvetinka, ale neboj, to už je len chvilka, ja som mala od 34tt prave poslickov ale strašne silnych že sme 2 krat šli už do porodnice :mrgreen: :mrgreen: nakoniec praskla voda tak to som vedela naisto:)

budeme mooooc držat palčeky

holky vy ste ma tu nechali samu???? :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Gabika
1.3.10 12:19

Dievčatáááá, ja vôbec nestííííháááám!!!

Pred dvoma týždňami boli deti jedno po druhom choré, po nociach som šila kostýmy na karneval do škôlky, potom mali ísť na jarné prázdiny na Slovenko, ale moja mamka ochorela, tak nič. Takže som ich mala všetkých doma. V piatok večer dostal zase teplotu Radko (v sobotu mal už 40), dnes ráno sa k tomu pridali uši… :-( No, už mu je lepšie, ale pre istotu po obede k Dr. pojdeme. :-( Tož tak u nás…

Ja to vobec nesledujem, AKO NAŠI HOKEJISTI? :-)

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
1.3.10 14:44

jeej Gabi…to teda nemáš jednoduché…jaaj…keby aspon to zdravíčko bolo..tak dufam že ti doma aspon trošku pomožu.. posielam pusinku pre skoré uzdravenie.. :srdce:

a myslím že hokejisti su 4…ale nesledovala som…ja som takisto bola marod..mala som 40 a príšerne ma bolela hlava..teraz už len bolí a mám občas závrate..no neviem čo to je…doktor vravel že dutiny ale nič také necítim..tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
1.3.10 18:59

REA- všetko najlepšie Sebastiankovi k narodeninkam :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
708
2.3.10 22:19

Ahoj baby!Dlho som tu nebola,ale máme teraz nejaké problémy doma,tak ani nemám náladu na nič,tak sa nehnevajte.Ak chcete,tak si prečítajte diskusiu,čo som založila,nechce sa mi to všetko od znova rozpisovat.
Ak budete chciet,tak dajte mi vediet a ja vám napíšem,kde to nájdete.
Teraz malý spinká,ja kukám tv a na chvílu som prišla sa pozriet,čo nové.Sa aj patrilo už :wink:
Už sme inak zdravý,a dneska sme boli doobeda aaj pobede vonku,bolo fajn :lol:
A čo vy,aký ste mali den? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová