Maminky ze Slovenska

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
blackyxjr
12.4.10 11:14

tak dievčatá, už som spat zo slovenska…ako ste sa mi tu mali?
ufff..my sme si teda vytrpeli…
hned druhý den ráno dostal Andrejko teploty nad 39, nešli mu vobec znižit, potom hnačky..tak sme nevedeli či sa vrátit alebo čo..na pohotovosti sa vyhrážali že pojde na infuzie, lebo nechcel ani jest ani pit…na to, aké je to šidlo, len ležal, nevladal ani sediet:( som si to preplakala, cele noci sme nespali..a hla…ono ho tak trápili horné zubky..:( a len čo sme sa z toho dostali..tak dostal kašel a rýmu:(
takže namiesto dovolenky sme si dali liečebný výlet :-? :-?
a čo nové u vás?

• Citovat
  • Upravit
708
13.4.10 13:45
blackyxjr píše:
tak dievčatá, už som spat zo slovenska…ako ste sa mi tu mali?
ufff..my sme si teda vytrpeli…
hned druhý den ráno dostal Andrejko teploty nad 39, nešli mu vobec znižit, potom hnačky..tak sme nevedeli či sa vrátit alebo čo..na pohotovosti sa vyhrážali že pojde na infuzie, lebo nechcel ani jest ani pit…na to, aké je to šidlo, len ležal, nevladal ani sediet:( som si to preplakala, cele noci sme nespali..a hla…ono ho tak trápili horné zubky..:( a len čo sme sa z toho dostali..tak dostal kašel a rýmu:(
takže namiesto dovolenky sme si dali liečebný výlet :-? :-?
a čo nové u vás?

BLACKY,teda to ste si dovolenou moc neužili,ale hlavne,že malý je na tom už lepšie.
A ako bolo okrem toho,že malý bol chorý?
My sa tiež chystáme,ale ešte neviem kedy.To počasie je strašné-poriadna zima a každú chvílu prší :roll: sa nám nedá ani von.A včera som bola na nechtíky,tak už mám hotové,sú pekné,a ak zoženiem fotoaparát,tak si je odfotím a vložím sem.
Prajem pekný dník a všetky vás moooc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
14.4.10 08:08

Ahoj holky, my uz s malym bojujeme od pondelka sami dvaja, mamca v sobotu odisla. Presla som si poporodnou depkou, ale uz je lepsie, aj nejaky ten rezim uz zaciname s malym zabehavat. Akurat rano mi dava polhodku, kedy mam cas sa osprchovat, kus upratat a poludstit. Inak je velmi zlaty, v noci sa budi kazde cca 3 hodiny, dufam, ze mu to zostane.
Na SK sa chystame az v lete, uz teraz sa tesim, aj moja rodina na drobca. Ja zostanem u nasich s malym asi az mesiac, manzel si bude musiet spravit prestavku a vratit sa do prace. Tak sa drzte, maly sa mi uz budi.

• Citovat
  • Upravit
708
14.4.10 21:53
kvetinka56 píše:
Ahoj holky, my uz s malym bojujeme od pondelka sami dvaja, mamca v sobotu odisla. Presla som si poporodnou depkou, ale uz je lepsie, aj nejaky ten rezim uz zaciname s malym zabehavat. Akurat rano mi dava polhodku, kedy mam cas sa osprchovat, kus upratat a poludstit. Inak je velmi zlaty, v noci sa budi kazde cca 3 hodiny, dufam, ze mu to zostane.
Na SK sa chystame az v lete, uz teraz sa tesim, aj moja rodina na drobca. Ja zostanem u nasich s malym asi az mesiac, manzel si bude musiet spravit prestavku a vratit sa do prace. Tak sa drzte, maly sa mi uz budi.

Určite to zvládnete,každá sme si tým prešla.A Ty si musíš verit a byt silná.My sa asi pravdepodobne budeme chystat na dovolenku až v lete,ale ešte to nieje isté,pretože rodinka sa chce príst pozriet za nami sem do Plzne.Tak sa aj tešíme-jeden čas aspon nejaká zmena a nebudeme sami.
Dnes sme boli ráno v školke na den otvorených dverí a moooc sme spokojný,školka je moc peknučká a útulná.Aj malý si to všetko hned oblúbil a ku koncu bolo umenie ho dostat odtial-sa nám rozplakal,že nechce domov,že sa chce hrat s detičkami.
A zajtra nás čaká velký den-už ráno o 9hod.nás čaká prvá velká skúška v živote-ZÁPIS DO ŠKOLKY!!!Tak na nás myslite a držte moooc palčeky.
A čo vy ako ste pochodili v školkách vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
15.4.10 21:55

Tak baby zápis za nami,tak teraz už len obehat ohladne papierov a prihlášky,rýchlo odniest do školky a potom už len čakat do 17.5.ked budeme vediet výsledky,či nám malého vzali.Teraz priatel odišiel na nočnú,malý spinká a ja sa chystám ešte umyt riad.A čo vy ako sa máte?Pozerám že táto naša diskuzia nejak viazne,čo sa s vami všetkýmistalo?Som tu poslednou dobou sama.No tak baby,halooooooo :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
16.4.10 09:14

Katuška:))) som tuuuu!!!! len nestiham://
tie zubky:( a tchyne ma 50.
som jej ako darek šila doplnky do obývaku k babičke,,potahy na sedačky, židle, polštářky, zavesy…tak doobedu varim,perem, krmim našeho divoška, odpoledne zas šijem a odpratavam bordel co stihnul za pul dne manželik udelat v kuchyni :mrgreen: :mrgreen:
ešte to vydržte a budem tu..
ja som častejšie na facebooku. nemaš tam profil? by jsem pres SZ poslala meno

• Citovat
  • Upravit
708
19.4.10 07:57
blackyxjr píše:
Katuška:))) som tuuuu!!!! len nestiham://
tie zubky:( a tchyne ma 50.
som jej ako darek šila doplnky do obývaku k babičke,,potahy na sedačky, židle, polštářky, zavesy…tak doobedu varim,perem, krmim našeho divoška, odpoledne zas šijem a odpratavam bordel co stihnul za pul dne manželik udelat v kuchyni :mrgreen: :mrgreen:
ešte to vydržte a budem tu..
ja som častejšie na facebooku. nemaš tam profil? by jsem pres SZ poslala meno

Tak to mám aj ja pocit,že niekedy nestíhám vobec nič.My sme mali oslavu teraz v sobotu,priatel oslavoval 24.narodeniny,tak sme to troška zapili so známymi a dala som mu upiect tortu.Este som mu objednala parfém,ale ten bohužial nestačil dorazit včas,tak ho dostane trocha pozdejšie.Inak sa teraz chystám s malým do práce pre razítko do školky.Sme boli minulý štvrtok na zápis a až 17.5.budeme vediet,či nám ho vezmú.Snád ano. :mavam: A na facebooku niesom,len na lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
26.4.10 13:51

Baby,kde ste všetky? :nevim: :think: Naša diskuzia nejak zaniká alebo čo sa s vami všetkými stalo?Haloooooooooooo!!!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
26.4.10 18:40

Kaci, teplo je:) sme všetci asi vonku či čo:)))) ja mam nastavene upozornenie mailom tak ked niekto napiše snažim sa reagovat…ale teraz to nejde..maly začina chodit, je aktivny tak stale msim ho zabavat a davat pozor a večer je človek rad že umyje riad a da si vanu:(

• Citovat
  • Upravit
708
26.4.10 19:36
blackyxjr píše:
Kaci, teplo je:) sme všetci asi vonku či čo:)))) ja mam nastavene upozornenie mailom tak ked niekto napiše snažim sa reagovat…ale teraz to nejde..maly začina chodit, je aktivny tak stale msim ho zabavat a davat pozor a večer je človek rad že umyje riad a da si vanu:(

Já chápu,že ste celé dni vonku,my taktiež.Aj dnes sme boli sa prejst a nakúpit.Takže malý sa vám začína stavat a bežkat sa mu zachcelo :lol: Teda,tak to gratulujem :potlesk: :kytka: :pankac: Je to šikulka.Daj mu za mna pusinku a prajem všetkým pekný zbytok dna.Večer,až vám drobci zaspinkajú,tak si nájdite čas a mrknite sem .Snád nechcete,aby nám naša diskuzia zanikla,už ked sme sa tak pekn e začali rozbiehat :think: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
26.4.10 22:00

Kači..tak som tu na skok.. :mrgreen: ked tak pokecáme aspon dve:)) teraz je to proste nejaké tažké obdobie..aj zubky nám idu..proste masaker:)) včera sme mali s manželom výročie svatby…tak sme si boli dat obedik s Andrejkom, na zahrade sme sa hrali..a potom strážila babička a my sme išli bicyklovat..priniesla som si rozbitý laket na jednej a narazene zapastie na druhej ruke…:))) ale dník to bol moc peknučký…
to vieš..tiež by som nebola rada aby to tu zaniklo..ale ked sa pozriem na plné dva koše prádla vedla mna..moc do písanie mi nieje:))) akosi poslednu dobu fakt nič nestíham..všetko sa akosi ruca..nič nefunguje a tak…čo už..ja sa s tým poperem..
inač sme boli v sobotu v ZOO, ak chceš mrknut nejake fotky pošlem ti odkaz na FB cez SZ…

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
27.4.10 20:37

pre zmenu som tu zas len ja:)))

• Citovat
  • Upravit
708
27.4.10 20:53

Blacky,nie si,práve som zasadla k počítaču.Aký ste mali dnes den?My boli na ihrisku,tak sa malý poriadne vyšantil.Teraz práve sa snaží zaspinkat,ja hodím sprchu a vyvalím sa pred telku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
27.4.10 20:59

dneska to Kati docela išlo, len ma bolí ta ruka..tak som nešla ani na prechádzku:( také divné počasie a tlak bol…bleee.....
dneska pozerám, čo stvára Andrejko a on začal robit sám ťapi ťapi..a potom sa uplne zchuti smial..a zakrýval si ustočka ručkou…taký chutný bol…jaaaj… ešte som teraz stihla navarit polievku na zajtra…urobila som si bryndzovu nátierku a nudím sa…Adko nejako skoro zaspal…mužíček sadol k lietadielkam..a čo ja tu chudatko samé?? hod nejaké fotky maličkého Sebastianka..

• Citovat
  • Upravit
708
27.4.10 21:36
blackyxjr píše:
dneska to Kati docela išlo, len ma bolí ta ruka..tak som nešla ani na prechádzku:( také divné počasie a tlak bol…bleee.....
dneska pozerám, čo stvára Andrejko a on začal robit sám ťapi ťapi..a potom sa uplne zchuti smial..a zakrýval si ustočka ručkou…taký chutný bol…jaaaj… ešte som teraz stihla navarit polievku na zajtra…urobila som si bryndzovu nátierku a nudím sa…Adko nejako skoro zaspal…mužíček sadol k lietadielkam..a čo ja tu chudatko samé?? hod nejaké fotky maličkého Sebastianka..

Tak to ma mrzí s tou rukou,hádam to čoskoro prejde a budeš v poriadku.Fotky hodím ked tak nejaké,zatial mám zopár v albume,ked kukneš na moj profil,len ich je tam velmi málo.Budem sa snažit tam pridat zopár nových a vyfotím aj malého postel,aby ste videli.Teraz sa chystám priatelovi spravit večeru-príde z odpolední,tak bude mat hlad ako vlk.
Takže manžel skladá lietadielka,hm,zajímavý koníček :lol: Že mu odkazujem,nech aj mne nejaké poskladá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová