Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bubble: no najviac sa mi pači šimon. nemam rada ked sa dava meno po otci…a keby sme dali milana tak uz by bol milan III.
s tou sanitkou si nie som ista…ale asi by som pocitala s tym ze ho nepustia k tebe do sanitky…ale mozno by sa dalo s nimi dohodnut, ale to zalezi na doktorovi a posadke ![]()
no ja som obklopena hlavne cechmi, takze to s tou slovencinou bolo horsie…potom som si presadila ze chcem satelit aby som chytala vsetky slovenske stanice a mohla som nieco pozerat i v slovencine…u mna v praci nebolo velmi dolezite ci pisem s chybami alebo nie…nastastie to v dolkumentacii nekontrolovali…takze casto pisem ako pocujem…manzel obcas zo mna sedivie
použijem ceske alovicko so slovenskou koncovkoui a obracene…
ale aspon je sranda ![]()
na rozpravky sa tesim hlavne ja…uz su to roky co som moje knizky od dobsinskeho a podobne nemala v ruke a hned ako pojdeme k nasim tak si ich priveziem…a budem si ich asi citat i ja len pre seba… ![]()
no jedine taxi a to som počula že ma nemusí zobrať, MHD tam nehodlám ísť
dúfam že ma nepošlú do p*dele keď tam zavolám
sanitka by nemala…hlavne ked to nebudu iba poslicky a budes uz mat prasknutu vodu, alebo tak…to musia prist…no taxi by ta asi fakt nemuselo vziat…keby tam bol nejaky debil…ale napriklad sa s nejakou taxi sluzbou dohodnut dopredu (mozna za nejaky priplatok) a ked budes mat vlozku a pod seba napriklad tie jednorazove podlozky co su pre deti pri prebalovani, tak by si im ani nemusela to ich uzasne taxi nejako zaspinit…ale to je asi o ludoch… ![]()
bubble: ani som sa nejako nestihala zacat nudit…stale bolo co robit, a strasne rychle to utieklo…
no ja zacinam pripravovat vecicky pre mimco…mam uz vyprane, teraz este vyzehlit… ![]()
no a stale je co hladat na netu…info, rady a podobne… ![]()
Tajanka píše:
iveta35: na tej fotke mas dcerku Terezku? je nadherna…taka princezna
Ahojky…áno, to je naša princeznička ![]()
táto fotečka sa podarila ![]()
bubble píše:Iveta35 píše:s tým súhlasím čím viac jazykov, tým lepšie
Bubble:A čo budete mať? dievčatko, alebo chlapčeka?
budeme mať dievčatkoa keďže žijeme v čechách tak ju česky budeme učiť od malička, slovensky samozrejme tiež
už chodí do školky?
Tak to je super…dalšia princezná ![]()
Do školky ešte nechodíme, pretože nás nevzaly.Nemajú miesto.Dnes je to s miestom v školke veľmi ťažké
bubble píše:Iveta35 píše:a ako ste to vyriešili?bubble píše:Tak to je super…dalšia princeznáIveta35 píše:s tým súhlasím čím viac jazykov, tým lepšie
Bubble:A čo budete mať? dievčatko, alebo chlapčeka?
budeme mať dievčatkoa keďže žijeme v čechách tak ju česky budeme učiť od malička, slovensky samozrejme tiež
už chodí do školky?
Do školky ešte nechodíme, pretože nás nevzaly.Nemajú miesto.Dnes je to s miestom v školke veľmi ťažké
No, musím s malou zostať doma aj naďalej…ach jo…takže namiesto 3 rokov budem doma 4,5… ![]()
No, tešila…ale keď som jej povedala, že ju nevzali, tak sa tešila tiež ![]()
ja by som do skolky uz nesla…mala som zlu ucitelku… ![]()
mam nejake foto od profi fotografky…tak na ukazku ![]()
bubble: jeste si kindervajicko? myslim 2v1? ![]()
bubble: tak to budu na teba mysliet
hlavne to obe v poriadku zvladnite…a daj potom vediet…
ja som v poriadku…zatial to nevypada, ze by sa mimi chcelo uz na svet…ale este mam 3 tyzdne… ![]()
bubble: to budem na teba mysliet…tak snad to skoro obe zvladnete a potom ked budes mat cas tak daj vediet ako ste to zvladli…
no spomienky budu krasne…i miminko bude mat pamiatku na to ked mi este kopalo v brusku ![]()
ahoj bubble: moc moc gratuluju ke krasny Emušce
je nadherná…
všetko prebehlo v poriadku? ![]()
ahoj bubble: ako sa vam s emuškou dari?
ja mam 2 dni do porodu, ale zatial to na porod nevypada. mam uz teda obcas nejake mini poslicky, ale nic prevratne (ani neviem ci su to poslicky). uz som ale dost unavena a hlavne netrpezliva
a zacinam mat trochu strach z porodu, ani nie z porodu ako takeho, ale z toho ze by sa nieco mohlo pokazit…
no asi pracuju hormony… ![]()