Maminky ze Slovenska

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.7.13 11:13

@bubble jsem zdravotní sestra v nemocnici na 12-h směny víkendy svátky na noc…malý jde id září do školky ale pro mne práci mají na jiném oddělení a náročnějším…ale na částečný úvazek mne nechtějí…od září budu nezamestnana… :,(

• Citovat
  • Upravit
618
9.7.13 11:18

Proč můj předchozí příspěvek mám jako anonym? Asi jsem něco klikla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.7.13 12:03

@bubble ne bydlim v dost velkém městě ale když jsem se ptala v nemocnici tak nic jiné na jednu směnu nebo částečný nemají a najít práci u obvodaka je o znamostech nebo štěstí…tam si to sestry hlídají a předávají mezi kamarádama a na inzerát s práci u obvodaka často nenarazis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.8.13 19:15

@bubble ahoj tak moja situácia je taká že som od septembra nezamestnana… Skusim prijimacky na VŠ a využijeme čas na studium.

Ale mám inu otázku. Teraz v spravach vraveli že od januara si mozem nechat slovenské obcianstvo keď sa rozhodnem pre české. Takže mozem mať obě. :think: Ale aké sú výhody toho keď si vezmem to české? Vidíte vy nějaké výhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.8.13 19:21

@Tajanka podla mna zalezi kde chces zit dlhodobo, ak v cr je pre teba to cr obcianstvo zaujimave koli uradom, hypoteke napr, ale ak sa chces vratit na slovensko tak je ti zbytocne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.8.13 20:41

No právě že v čr, mám tady manžela čecha, kamarády a prostě vše…teď tedy kromě práce…ale to se vyřeší casem…na slovensku mám jenom rodinu…ale stejně nevím jestli je to dostatečná motivace dat za občanství 10tis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoy
661
22.8.13 22:34

@Tajanka
Fakt a aké sú podmienky aby si ho dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
22.8.13 23:16

@Tajanka no akoze darda to je, ale vraj mozu ist s cenou dolu na 1500,– alebo 1000,– neviem ale ci ziadat o znizenie poplatku, aby si nepovedali, ze to zamietnu, ze som socka :D ale zase berem len rodicak, takze z toho nasetrit 10000,– nic moc no

• Citovat
  • Upravit
618
23.8.13 10:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
8.1.14 20:54

Ahojte dievcata, som z Bratislavy a potrebovala by som nasmerovat alebo poradit. Hladame sukromnu skolku alebo babysitting v Prahe pre 12 mesacne dieta. Je tu nejaka tema, kde by mi poradili? Dakujem za kazdu radu
 D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
8.1.14 21:16

Praha je celkom dosť veľká. Napíš v ktorej časti hľadáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
8.1.14 21:39

@miaPRG Pruhonice a blizke okolie. Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.1.14 00:06

@Tajanka ahoj :mavam: čítam že si zdravotná sestra, ešte stále nemáš prácu? V ktorom kraji bývaš?

@pata308 ja mam hypotéku na seba, a nemám české občianstvo :nevim:

ps: za české občianstvo je treba platiť??? 8o 8o dnes mi na cudzineckej hovorili, že onedlho môžem požiadať o č. občianstvo, ale o poplatku sa nezmienili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
9.1.14 00:25

@Sebinah obcianstvo stoji 10.000,– ale da sa poziadat o znizenie myslim az na 1.500,–

• Citovat
  • Upravit
1185
9.1.14 00:30
@Roluda píše:
@Sebinah obcianstvo stoji 10.000,– ale da sa poziadat o znizenie myslim az na 1.500,–

8o už nevedia, na čom by zarobili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová