Maminky ze Slovenska

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3528
15.11.11 08:39

bubble Ďakujem za privítanie :) miminko čakáme. TP máme 16.06.2012. Bývame v Prahe 4 - Modřany. Je úplne divné, že tu bývame už 6 rokov a nejako tu moc ľudí nepoznáme. Neviem čím to je. Inak som z Myjavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
16.11.11 09:11

bubble: hmmm to je pravda… Praha je zvláštna. Trvalo mi 2 roky než som si tu zvykla.Teraz keď prídeme „domov“ (na SK) tak mi tam prídu všetci ako v spomalenom filme :nevim: Tehotenstvo prežívam kadejako. Býva mi desne zle, hlava ma bolieva, unavená som (ale to je všetko normálne, ako som sa dozvedela od gyn. :oops:) som v 10 TT.Už som si pozerala porodnice, keďže sa musí registrovať k porodu už v 14TT. Rada by som sa dostala k Apolináři, alebo do Podolí. No neviem, keď je tam taký nápor… a čo ty? Teraz čakáš 2.?Na fotke je dcérka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
16.11.11 12:49
No ja mám práve tiež strach z toho že sa mi neujde miesto na moj termín :think: viacej ľudí mi doporučilo Apolináře. Ono vlastne už za 4 týždne sa musím ísť registrovať (bojím, bojím) :roll: :oops: a či by som chcela chlapca alebo dievčatko :nevim: mená sme si dohodli…a dokonca ani neviem či chcem vedieť pohlavie dopredu :srdce:
bubble píše:
Nie nie ja nie som tehotná ešte to tak :mrgreen: stačí mi to moje šidlo :srdce: Mám dcérku volá sa Ema a má 15 mesiacov :mrgreen:
Ak ti možem doporučiť tak sa registruj u Apolináře ja som rodila tam a bola som maximálne spokojná, dokonca sa mi tam páčilo :oops: :mrgreen:
V Podolí je strašný nával. Čo sa týka registrácie tak som sa v pohode dostala na radu ale mala som z toho veľký strach že sa mi nepodarí nikde zaregistrovať.
Neboj prvý trimester keď prejde tak ti bude zase fajn :wink: Mne bývalo strašne zle, klesal mi tlak, vadili mi všetky pachy a bola som strašne unavená. Na nevolnosti mi pomáhali zázvorové lízatká pre tehotné z lekárne :-) Čo by si chcela dievčatko alebo chlapca? Ako to zvládaš v práci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
16.11.11 12:50

buble: jo a v práci pohodička.. pracujem na jednom gymnáziu ako účetní.. takže teraz budú stresy až koncom roka :lol: doma by som sa asi zbláznila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
16.11.11 13:20

bubble mimi sme neplánovali, ale chcela som to „stihnúť“ do 30-tky :lol: tak to vyšlo. Malé sa narodí a ja budem skoro mesiac nato, oslavovať 30-tku :hug: tak dúfam, že všetko ustojím. Len mi je divné, že mi doktor vyslovene nezákazal žiadne jedlá. Povedal že to poznám sama, keď mi bude zle :lol: čo poznávam stále :zed: musím sa poobzerať po nete :nevim:
V práci kde by som musela byť na nohách by som nezvládla, ale v poslednej dobe (asi 3 dni) mi nebolo až tak moc zle ako doteraz. Čo mi príde divné a už sa bojím či je to v poriadku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.12 17:24

Ahojte!Vidim,ze Vas je tu dost.Ja som momentalne este v irsku,ale planujeme sa s manzelom a nasim syncekom Samko prestahovat do Brna,kde sme kupili teda kusok od Brna pozemok a chceme toto leto zacat stavat domcek.Budem rada ak najdem nejake kamaratky a kamaratov pre mojho syna aj pre seba. :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoy
661
27.2.13 17:41

Fuúúúúú tak tu už dlho nikto nebol 8o škoda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
4.7.13 09:13

Malo urcite nie, ale su rozne uzavrete skupiny :)

• Citovat
  • Upravit
Yoy
661
4.7.13 11:10

@Roluda

no ale tu dlho nik nebol :( tak kde ste kto ste,  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoy
661
4.7.13 11:40

„@bubble“

Ja tam tiež budem rodiť ;)

Příspěvek upraven 04.07.13 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
4.7.13 12:39

Ja som rodila v Teplicich :) tiez chodim obcas do prace a neni uz tolko casu

• Citovat
  • Upravit
Roluda
4.7.13 22:47

@bubble ja mam na tri roky, syn ma 14 mesiacov, ale chodim vypomahat na par dni v mesiaci :)

• Citovat
  • Upravit
Roluda
9.7.13 10:19

@bubble vies co, minuly mesiac som bola v praci 5 dni, zarobila som pekne a aj si odpocinula.Syn je sice uzasny, je to taka velka Sipkova Ruzenka :D ale aj tak, clovek pride na ine myslienky :)

• Citovat
  • Upravit
618
9.7.13 10:31

Máte super že mozete do práce…trochu závidím…já neviem či chcem ešte robiť svoju prácu a i keby som chtěla tak s s dietatom a manzelom s nie pevnou pracovnou dobou a bez babiček nemuzu na 12-h směny…a nic jiné dělat neumim :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
9.7.13 11:00

Ja mam vyhodu, ze rodina z priatelovej strany je doma :) teta a ujo nemohli mat svoje deti, tak je maly ich milacik.Tak velmi radi privitaju to, ze idem niekedy do prace a mozu ho mat u seba :D takze mozem tahat 12ky. Nenastupila som na svoje miesto, ale inu poziciu, na svoje sa uz vratit nemozem.Cez tyzden som bola na sluzobke a domov chodila iba na vikendy, co uz s dietatom nemozem.Je super vypadnut na den, ale takto na 5 dni v kuse, to by som nedala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová