Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bubble Ďakujem za privítanie
miminko čakáme. TP máme 16.06.2012. Bývame v Prahe 4 - Modřany. Je úplne divné, že tu bývame už 6 rokov a nejako tu moc ľudí nepoznáme. Neviem čím to je. Inak som z Myjavy…
bubble: hmmm to je pravda… Praha je zvláštna. Trvalo mi 2 roky než som si tu zvykla.Teraz keď prídeme „domov“ (na SK) tak mi tam prídu všetci ako v spomalenom filme
Tehotenstvo prežívam kadejako. Býva mi desne zle, hlava ma bolieva, unavená som (ale to je všetko normálne, ako som sa dozvedela od gyn.
) som v 10 TT.Už som si pozerala porodnice, keďže sa musí registrovať k porodu už v 14TT. Rada by som sa dostala k Apolináři, alebo do Podolí. No neviem, keď je tam taký nápor… a čo ty? Teraz čakáš 2.?Na fotke je dcérka?
bubble píše:
Nie nie ja nie som tehotná ešte to takstačí mi to moje šidlo
Mám dcérku volá sa Ema a má 15 mesiacov
Ak ti možem doporučiť tak sa registruj u Apolináře ja som rodila tam a bola som maximálne spokojná, dokonca sa mi tam páčilo![]()
V Podolí je strašný nával. Čo sa týka registrácie tak som sa v pohode dostala na radu ale mala som z toho veľký strach že sa mi nepodarí nikde zaregistrovať.
Neboj prvý trimester keď prejde tak ti bude zase fajnMne bývalo strašne zle, klesal mi tlak, vadili mi všetky pachy a bola som strašne unavená. Na nevolnosti mi pomáhali zázvorové lízatká pre tehotné z lekárne
Čo by si chcela dievčatko alebo chlapca? Ako to zvládaš v práci?
buble: jo a v práci pohodička.. pracujem na jednom gymnáziu ako účetní.. takže teraz budú stresy až koncom roka
doma by som sa asi zbláznila ![]()
bubble mimi sme neplánovali, ale chcela som to „stihnúť“ do 30-tky
tak to vyšlo. Malé sa narodí a ja budem skoro mesiac nato, oslavovať 30-tku
tak dúfam, že všetko ustojím. Len mi je divné, že mi doktor vyslovene nezákazal žiadne jedlá. Povedal že to poznám sama, keď mi bude zle
čo poznávam stále
musím sa poobzerať po nete ![]()
V práci kde by som musela byť na nohách by som nezvládla, ale v poslednej dobe (asi 3 dni) mi nebolo až tak moc zle ako doteraz. Čo mi príde divné a už sa bojím či je to v poriadku ![]()
Ahojte!Vidim,ze Vas je tu dost.Ja som momentalne este v irsku,ale planujeme sa s manzelom a nasim syncekom Samko prestahovat do Brna,kde sme kupili teda kusok od Brna pozemok a chceme toto leto zacat stavat domcek.Budem rada ak najdem nejake kamaratky a kamaratov pre mojho syna aj pre seba.
.
„@bubble“
Ja tam tiež budem rodiť ![]()
Příspěvek upraven 04.07.13 v 17:06
Ja som rodila v Teplicich
tiez chodim obcas do prace a neni uz tolko casu
@bubble ja mam na tri roky, syn ma 14 mesiacov, ale chodim vypomahat na par dni v mesiaci ![]()
@bubble vies co, minuly mesiac som bola v praci 5 dni, zarobila som pekne a aj si odpocinula.Syn je sice uzasny, je to taka velka Sipkova Ruzenka
ale aj tak, clovek pride na ine myslienky ![]()
Máte super že mozete do práce…trochu závidím…já neviem či chcem ešte robiť svoju prácu a i keby som chtěla tak s s dietatom a manzelom s nie pevnou pracovnou dobou a bez babiček nemuzu na 12-h směny…a nic jiné dělat neumim :-
Ja mam vyhodu, ze rodina z priatelovej strany je doma
teta a ujo nemohli mat svoje deti, tak je maly ich milacik.Tak velmi radi privitaju to, ze idem niekedy do prace a mozu ho mat u seba
takze mozem tahat 12ky. Nenastupila som na svoje miesto, ale inu poziciu, na svoje sa uz vratit nemozem.Cez tyzden som bola na sluzobke a domov chodila iba na vikendy, co uz s dietatom nemozem.Je super vypadnut na den, ale takto na 5 dni v kuse, to by som nedala.