Maminky ze Slovenska

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
23.3.10 21:52

KVETINKO,bud ráda,že si takhle hezky malej pospinká a ty máš čas prozatím doma něco udělat.Já to štěstí bohužel neměla a pořád jsem každou chvíli,když jsem se rozhodla se něco udělat,tak se malej vzbudil a řval a řval.Ale chudáček malej za to nemohl,měl totiž hroznou koliku a pak byl jakoby dá se říct měsíc o hladu.Jsem stratila mlíko a přišlo to ze dne na den,tak jsem to sama netušila.
A na mimibazaru jsou hodně kráááááásny věcičky-už mám odsud pro malýho krásnou šuštákovou soupravu a ted mi v dubnu přijde pro něj jěště jarní bundička vyteplená fleecem,to kdyby se ochladilo venku.
A co ted děláš nebo odpočíváš?Tak hezký zbytek večera a pak dobrou noc.
Všechny ostatný holki zdravím :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.3.10 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.3.10 22:51

Tak to je bundička pro našeho prcka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
24.3.10 07:52

jee…Kati, ta bundička je krásna..my sme zas kupovali náhradný kočík golfky..

inač ten odkazik je superrr..díky

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
25.3.10 11:43

ahojky:)))
vítame ta u nás:) skus nám niečo maličko o sebe povedat:)
jeee..v 20 tt.. už si bola na velkom ultrazvuku, vieš pohlavíčko prcka? a mena maš už vybrane?

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
25.3.10 11:44

dnes tu tak strašne moc fuka..síce slniečko je von..ale vietor príšerný
prckovi sme včera stihli akurát domalovat izbičku, dat strop a podlahu, natiahli sme bordurku..dnes pokračujeme..už to vyzerá ako detská:)))

a ako naši marodkovia?

• Citovat
  • Upravit
708
25.3.10 22:25

Holki moje zlatý,nezlobte se,že ted vůbec nepíšu,ale jsme celý odpoledne venku a pak zas když přijdem domů,mám jěště práci,tak vždy mám čas až takhle pozdě.
12.4.jdu na nehtíky,tak se budu chlubit všude.Si je dám udělat,už dlouho jsem chtěla,no pak 15.4,jdeme na zápis do školky,tak abych tam i já vypadala jako člověk :lol: :roll:
Dneska jsem byla na gyndě,tak půjdu na laparoskopii,mě pořád po císaři bolí břicho a nevědí přijít na to z čeho a proč.Tak uvidím,chjo. :roll: 8-o
Ach jaj,zase tá čeština :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.3.10 12:16

tak holki zase jsem tady jenom na skok,jsem dodělala karbanátky s hranolkama a dala malýmu jíst.Ted jsem si udělala kafé a tak mám chvíli čas.Pak dám malýho spinkat,umeju nádobíčko,vysa­ju,vytřu a pak jestli nebude pršet :roll: tak vyrazíme na procházku,no bohužel sami,protože tatínek nám za chvíli odchází do práce na odpolední,dostali to nakázáno,mají spoustu práce.Je nenechají vydechnout ani o víkendu,chjo :roll: :cry: A co vy dneska máte v plánu a co dobrýho ste vařili?Všechny vás moc zdravím :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
27.3.10 12:28

dievčatá, ja nestíhaaam:((
ufffffffffff..
chytilo ma jarné upratovanie a ešte posledné upravy Andrejkovej izbičky a dufam budem len vaša:)))
tak zatial..letím .....:)) ale myslím na vás

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
27.3.10 13:28

Holky, to kedy vsetko to stihate spravit? Ja mam pocit, ze len kojim, prebalujem a nosim maleho na rukach. Teraz mam aj pomocnikov, takze si mozem aj pospat, ale som rada, ak dam vyprat, povesiam, a vari manzel… Ci to je tym, ze maly je este moc maly? Ze si potom vytvorim rezim a pojde to lepsie? Poteste ma prosiiiim.

• Citovat
  • Upravit
708
27.3.10 14:01
blackyxjr píše:
dievčatá, ja nestíhaaam:((
ufffffffffff..
chytilo ma jarné upratovanie a ešte posledné upravy Andrejkovej izbičky a dufam budem len vaša:)))
tak zatial..letím .....:)) ale myslím na vás

BLACKY,to chce klud a pevné nervy.Ja tiež v poslednej dobe nič nestíhám,ale asi to bude tým,jak sa oteplilo a sme celé odpoludnie vonku.Prídeme okolo 18hod.až 18:30.To som rada,že stihnem dačo spravit na večeru a vykúpat malého a tak.No čo Ti budem rozprávat,ved to poznáš.
 Dúfam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.3.10 14:06
kvetinka56 píše:
Holky, to kedy vsetko to stihate spravit? Ja mam pocit, ze len kojim, prebalujem a nosim maleho na rukach. Teraz mam aj pomocnikov, takze si mozem aj pospat, ale som rada, ak dam vyprat, povesiam, a vari manzel… Ci to je tym, ze maly je este moc maly? Ze si potom vytvorim rezim a pojde to lepsie? Poteste ma prosiiiim.

KVETINKA,neboj,ja som to mala podobne ako Ty,ked Sebastiánko bol miminko,no čím je starší,tak už máme nejaký stanovený režim a nevyžaduje si až tolko pozornosti ako predtým,začína byt viac samostatný aj sa občas zahrá,takže využijem každú chvílku volna,aby som dačo porobila.Neboj,zmení sa to,až malinké postupne vyrastie.Ver mi.A nepíšem to len preto,aby som Ta potešila,ale preto,že je to tak.Ja sama som si tým prešla.Tak viem,o čom hovorím a myslím,že je nás takých určite viac.Tak sa držkajte a neboj,teraz Ta to mimi potrebuje najviac na svete,tak kašli na všetko okolo seba a daj mu lásky kolko len potrebuje,nevie,čo sa deje je malinké a potrebuje cítit istotu a to že je v bezpečí.A hlavne,že ho mamina miluje a je s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
28.3.10 07:03

Kacko, diky za povzbudenie, na rezim si teda trosku pockam. Maly je zlatucky, chodim spat cez den, kedy len mozem, aby som potom v noci, ked ho musim uspavat na rukach, mala viac energie. Manzel plne funguje, je skvely, takze je to super.

• Citovat
  • Upravit
708
28.3.10 13:19
kvetinka56 píše:
Kacko, diky za povzbudenie, na rezim si teda trosku pockam. Maly je zlatucky, chodim spat cez den, kedy len mozem, aby som potom v noci, ked ho musim uspavat na rukach, mala viac energie. Manzel plne funguje, je skvely, takze je to super.

Vobec nemusíš dakovat,prajem pevné nervy a niesi na to všetko sama,píšeš,že Ti manžel zo všetkým pomáha,tak si toho váž a až bude malé pomaličky rást,tak uvidíš,že postupom času budeš zvládat všetko na jedničku.Chce to čas a neboj,prešli sme si tým všetky,tak Ty to tiež zvládneš bez problémov. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
28.3.10 17:30

Hej, manzel je super, akurat sa mu nepaci prebalovanie (asi ho desi umyvanie hovienok) a v noci asi tiez nebude moc tiez vstavat, ked bude chodit do prace, ale myslim, ze nemozem od neho chciet, aby bol dokonaly :lol:
Kupila som si satku, ze sa naucim maleho do nej viazat, no zatial mi to vobec nejde, ja som z toho zufala, som sa spoliehala, ze az mamca uplne odide a manzel bude v praci, tak si ho uviazem a lepsie sa mi bude vsetko doma robit, aj vonku vyjst takto je lahsie. No zatial mi to nejde, som z toho hotova, asi to chce sa ukludnit a skusat to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová