Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kvetinka56 píše:
Hej, manzel je super, akurat sa mu nepaci prebalovanie (asi ho desi umyvanie hovienok) a v noci asi tiez nebude moc tiez vstavat, ked bude chodit do prace, ale myslim, ze nemozem od neho chciet, aby bol dokonaly
Kupila som si satku, ze sa naucim maleho do nej viazat, no zatial mi to vobec nejde, ja som z toho zufala, som sa spoliehala, ze az mamca uplne odide a manzel bude v praci, tak si ho uviazem a lepsie sa mi bude vsetko doma robit, aj vonku vyjst takto je lahsie. No zatial mi to nejde, som z toho hotova, asi to chce sa ukludnit a skusat to.
Tak to je už maličkost prebalovanie,ale manžel si zaslúži pochvalu,že to všetko zvláda na jedničku
Bud ráda,že takovýho chlapa máš,a važ si ho,protože je takových na světě asi jen minimum.A k nim přidávam taky toho svýho,protože je báječnej,i když si občas,ale jenom malinko vlezeme pěkně do vlasů ![]()
dievčatááá..už len upratat, a máme to.))
Kvetinka - neboj, časom si najdeš režim a bude to super..inač moc sa tešíme na fotky malého…tak šup sem s nimi_:)
blackyxjr píše:
dievčatááá..už len upratat, a máme to.))
Kvetinka - neboj, časom si najdeš režim a bude to super..inač moc sa tešíme na fotky malého…tak šup sem s nimi_:)
BLACKY,tak predsa len ste to zvládli na jedničku
Máš moju pochvalu,no dúfa
m,že sa nám pochváliš a hodíš sem nejaké fotečky.
holky tak ak se vam bude chtít, kuknite sem
ale som smutná a nahnevaná zároven, malo to byt uplne inak:( ale majstri, ktorí robili pred tými 30 rokmi tu izbu, resp. celý dom asi nepoznali pojem pravé uhly, rovné steny, zapustené prahy ![]()
už sme mali hotové všetko, kupený nábytok, všetko dokladne vymerané…už dávame nábytok a v tom..uuuups…krivá stena…rozdiel 2 cm..a už sa nepomestil nábytok ako sme chceli..museli sme krute improvizovat, lebo som chcela zachovat prebalovák ešte..teda sme museli dat skrine na seba, a dat ich a postielku uplne inak ako bolo plánované..tým pádom..malý prišiel aj o pekné miesto na hranie…
ale zázraky na ploche 2×3 sa nedaju robit:) čiže som rada aspon za toto..má čistu novu miestnostku…je tam sám, nebudíme sa navzájom, tak dufam že sa mu už po 8 mesiacoch bude dobre spinkat:( najdlhšie, a to len raz mi spal od 9 - 6 rána:( inač sa budi aj 3-4 krát za noc…asi moc chrápeme, či čo
![]()
blackyxjr píše:
holky tak ak se vam bude chtít, kuknite semale som smutná a nahnevaná zároven, malo to byt uplne inak:( ale majstri, ktorí robili pred tými 30 rokmi tu izbu, resp. celý dom asi nepoznali pojem pravé uhly, rovné steny, zapustené prahy
už sme mali hotové všetko, kupený nábytok, všetko dokladne vymerané…už dávame nábytok a v tom..uuuups…krivá stena…rozdiel 2 cm..a už sa nepomestil nábytok ako sme chceli..museli sme krute improvizovat, lebo som chcela zachovat prebalovák ešte..teda sme museli dat skrine na seba, a dat ich a postielku uplne inak ako bolo plánované..tým pádom..malý prišiel aj o pekné miesto na hranie…
ale zázraky na ploche 2×3 sa nedaju robit:) čiže som rada aspon za toto..má čistu novu miestnostku…je tam sám, nebudíme sa navzájom, tak dufam že sa mu už po 8 mesiacoch bude dobre spinkat:( najdlhšie, a to len raz mi spal od 9 - 6 rána:( inač sa budi aj 3-4 krát za noc…asi moc chrápeme, či čo![]()
BLACKY,izbička nádhernááááááá
Máš moju pochvalu
Tam sa bude spinkat,paráda ![]()
Určite vám to dalo zabrat,ale výsledok stojí za to ![]()
jeej Kvetinka, ten sladučko spinka, to je krasny drobček…jaaj kde su tie časy, je prekrasny
KVETINKA,malý je náááááádhernýýýýýýýý
Spinká ako anjelik a Blacky má pravdu-kde sú tie časy
Prajem vám i malému všetko dobré,hlavne zdravíčko,vela mliečka a tak pod. ![]()
bubble píše:
Ahojte
Chcela som sa opýtať tích maminiek ktoré nemajú za manžela Čecha, v dobe keď sa narodilo bábo boli slobodné a v Čechách majú alebo v tej dobe mali prechodný pobyt..
Viem že keď sa malé narodí tak dostane český rodný list ktorý platí asi mesiac, ale neviem či sa slovenský dá vybaviť v Prahe na konzuláte alebo musíme kvoli tomu na Slovensko.. ďakujem za pomoc a prajem všetkým krááásny deň![]()
Ja sa Ti hlásim-obaja sme slováci,nie sme manželia a obaja máme prechodný pobyt.ten český rodný list platí len mesiac?to je nejaká blbost,nie?To Ti kto povedal?A slovenský rodný list vybavíte v Prahe na tom konzuláte a budete čakat asi mesiac,kým vám zo slovenska pošlú slov.rodný list.Ked ste obaja slováci,tak malý musí byt zaregistrovaný aj na slov.matrike.Snád som aspon nejak pomohla
![]()
dievčatá, tak pozrite, na aký úlet som sa nechala ukecat:)))
jeej dakujem dievčatá..ale je tažko si zvyknut na pohlady ludí..ja bývam na dedinke..síce je to taká vačšia, primestská ale stejnak:))) a to som hrozne konzervatívna a introvert:)))
aké počasíčko máte u vás,
u nás to vyzerá na slniečko..postavila som na krupovu polievku, malý spinká, hrozne ho trápia zubky..:( a asi v nedelu ideme na slovenskooooooo:)))
juuuuu to je užasna fotečka Bubli, to je pocit vidiet ho už takto, však? našim mamkam sa o tomto ani nesnivalo
blackyxjr píše:
jeej dakujem dievčatá..ale je tažko si zvyknut na pohlady ludí..ja bývam na dedinke..síce je to taká vačšia, primestská ale stejnak:))) a to som hrozne konzervatívna a introvert:)))
u nás to vyzerá na slniečko..postavila som na krupovu polievku, malý spinká, hrozne ho trápia zubky..:( a asi v nedelu ideme na slovenskooooooo:)))
BLACKY,dievča moje zlaté,kašli na to,čo hovoria ostatný,hlavné je,že Ty sa tak dobre cítiš a ja za seba hovorím proste jednička-ved si pekná,mladá,tak prečo nevyskú´šat občas niečo nové-poriadnu zmenu.
blackyxjr píše:
BLACKY,dievča moje zlaté,kašli na to,čo hovoria ostatný,hlavné je,že Ty sa tak dobre cítiš a ja za seba hovorím proste jednička-ved si pekná,mladá,tak prečo nevyskú´šat občas niečo nové-poriadnu zmenu.
KRÁSNA FOTKA,ACH,KDE SÚ TIE ČASY,KED JA SOM NA DROBCA POZERALA NA FOTKÁCH Z UZ A PREDSTAVOVALA SI AKO ASI VYPADÁ.A VERU NEVIEM,ČI TO SA MUSÍ NAHLÁSIT DO 5DNÍ,S TÝM TI UŽ BOHUŽIAL NEPOMOŽEM,ALE SI MYSLÍM,ČÍM SKOR,TAK ASI LEPŠIE