Maminky ze Slovenska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
29.3.10 07:25
kvetinka56 píše:
Hej, manzel je super, akurat sa mu nepaci prebalovanie (asi ho desi umyvanie hovienok) a v noci asi tiez nebude moc tiez vstavat, ked bude chodit do prace, ale myslim, ze nemozem od neho chciet, aby bol dokonaly :lol:
Kupila som si satku, ze sa naucim maleho do nej viazat, no zatial mi to vobec nejde, ja som z toho zufala, som sa spoliehala, ze az mamca uplne odide a manzel bude v praci, tak si ho uviazem a lepsie sa mi bude vsetko doma robit, aj vonku vyjst takto je lahsie. No zatial mi to nejde, som z toho hotova, asi to chce sa ukludnit a skusat to.

Tak to je už maličkost prebalovanie,ale manžel si zaslúži pochvalu,že to všetko zvláda na jedničku :palec: Bud ráda,že takovýho chlapa máš,a važ si ho,protože je takových na světě asi jen minimum.A k nim přidávam taky toho svýho,protože je báječnej,i když si občas,ale jenom malinko vlezeme pěkně do vlasů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
29.3.10 12:07

dievčatááá..už len upratat, a máme to.))
Kvetinka - neboj, časom si najdeš režim a bude to super..inač moc sa tešíme na fotky malého…tak šup sem s nimi_:)

• Citovat
  • Upravit
708
29.3.10 12:18
blackyxjr píše:
dievčatááá..už len upratat, a máme to.))
Kvetinka - neboj, časom si najdeš režim a bude to super..inač moc sa tešíme na fotky malého…tak šup sem s nimi_:)

BLACKY,tak predsa len ste to zvládli na jedničku :palec: :pankac: :kytka: Máš moju pochvalu,no dúfa :kytka: m,že sa nám pochváliš a hodíš sem nejaké fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
29.3.10 19:53

holky tak ak se vam bude chtít, kuknite sem

Andrejkova izbička

ale som smutná a nahnevaná zároven, malo to byt uplne inak:( ale majstri, ktorí robili pred tými 30 rokmi tu izbu, resp. celý dom asi nepoznali pojem pravé uhly, rovné steny, zapustené prahy :((((

už sme mali hotové všetko, kupený nábytok, všetko dokladne vymerané…už dávame nábytok a v tom..uuuups…krivá stena…rozdiel 2 cm..a už sa nepomestil nábytok ako sme chceli..museli sme krute improvizovat, lebo som chcela zachovat prebalovák ešte..teda sme museli dat skrine na seba, a dat ich a postielku uplne inak ako bolo plánované..tým pádom..malý prišiel aj o pekné miesto na hranie…

ale zázraky na ploche 2×3 sa nedaju robit:) čiže som rada aspon za toto..má čistu novu miestnostku…je tam sám, nebudíme sa navzájom, tak dufam že sa mu už po 8 mesiacoch bude dobre spinkat:( najdlhšie, a to len raz mi spal od 9 - 6 rána:( inač sa budi aj 3-4 krát za noc…asi moc chrápeme, či čo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
708
30.3.10 07:52
blackyxjr píše:
holky tak ak se vam bude chtít, kuknite sem

Andrejkova izbička

ale som smutná a nahnevaná zároven, malo to byt uplne inak:( ale majstri, ktorí robili pred tými 30 rokmi tu izbu, resp. celý dom asi nepoznali pojem pravé uhly, rovné steny, zapustené prahy :((((

už sme mali hotové všetko, kupený nábytok, všetko dokladne vymerané…už dávame nábytok a v tom..uuuups…krivá stena…rozdiel 2 cm..a už sa nepomestil nábytok ako sme chceli..museli sme krute improvizovat, lebo som chcela zachovat prebalovák ešte..teda sme museli dat skrine na seba, a dat ich a postielku uplne inak ako bolo plánované..tým pádom..malý prišiel aj o pekné miesto na hranie…

ale zázraky na ploche 2×3 sa nedaju robit:) čiže som rada aspon za toto..má čistu novu miestnostku…je tam sám, nebudíme sa navzájom, tak dufam že sa mu už po 8 mesiacoch bude dobre spinkat:( najdlhšie, a to len raz mi spal od 9 - 6 rána:( inač sa budi aj 3-4 krát za noc…asi moc chrápeme, či čo :mrgreen: :mrgreen:

BLACKY,izbička nádhernááááááá :dance: :palec: :potlesk: :pankac: :kytka: Máš moju pochvalu :lol: Tam sa bude spinkat,paráda :mrgreen:
Určite vám to dalo zabrat,ale výsledok stojí za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
30.3.10 20:10

Blacky, izbicka je krasna. Vlozim vam jednu fotku maleho.

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
30.3.10 21:22

jeej Kvetinka, ten sladučko spinka, to je krasny drobček…jaaj kde su tie časy, je prekrasny

• Citovat
  • Upravit
708
31.3.10 12:11

KVETINKA,malý je náááááádhernýýýýýýýý :pankac: :kytka: :hug: Spinká ako anjelik a Blacky má pravdu-kde sú tie časy :roll: :wink: Prajem vám i malému všetko dobré,hlavne zdravíčko,vela mliečka a tak pod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
1.4.10 12:51
bubble píše:
Ahojte :kytka:
Chcela som sa opýtať tích maminiek ktoré nemajú za manžela Čecha, v dobe keď sa narodilo bábo boli slobodné a v Čechách majú alebo v tej dobe mali prechodný pobyt.. :-D
Viem že keď sa malé narodí tak dostane český rodný list ktorý platí asi mesiac, ale neviem či sa slovenský dá vybaviť v Prahe na konzuláte alebo musíme kvoli tomu na Slovensko.. ďakujem za pomoc a prajem všetkým krááásny deň :mavam: :lol:

Ja sa Ti hlásim-obaja sme slováci,nie sme manželia a obaja máme prechodný pobyt.ten český rodný list platí len mesiac?to je nejaká blbost,nie?To Ti kto povedal?A slovenský rodný list vybavíte v Prahe na tom konzuláte a budete čakat asi mesiac,kým vám zo slovenska pošlú slov.rodný list.Ked ste obaja slováci,tak malý musí byt zaregistrovaný aj na slov.matrike.Snád som aspon nejak pomohla :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
1.4.10 13:54

dievčatá, tak pozrite, na aký úlet som sa nechala ukecat:)))

• Citovat
  • Upravit
708
1.4.10 20:14

BLACKY,prečo úlet?Ved Ti to pristane,si fešanda :hug: :huban: :pankac: :kytka: :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
2.4.10 10:29

jeej dakujem dievčatá..ale je tažko si zvyknut na pohlady ludí..ja bývam na dedinke..síce je to taká vačšia, primestská ale stejnak:))) a to som hrozne konzervatívna a introvert:)))
aké počasíčko máte u vás,
u nás to vyzerá na slniečko..postavila som na krupovu polievku, malý spinká, hrozne ho trápia zubky..:( a asi v nedelu ideme na slovenskooooooo:)))

• Citovat
  • Upravit
blackyxjr
2.4.10 10:53

juuuuu to je užasna fotečka Bubli, to je pocit vidiet ho už takto, však? našim mamkam sa o tomto ani nesnivalo

• Citovat
  • Upravit
708
2.4.10 13:07
blackyxjr píše:
jeej dakujem dievčatá..ale je tažko si zvyknut na pohlady ludí..ja bývam na dedinke..síce je to taká vačšia, primestská ale stejnak:))) a to som hrozne konzervatívna a introvert:)))
u nás to vyzerá na slniečko..postavila som na krupovu polievku, malý spinká, hrozne ho trápia zubky..:( a asi v nedelu ideme na slovenskooooooo:)))

BLACKY,dievča moje zlaté,kašli na to,čo hovoria ostatný,hlavné je,že Ty sa tak dobre cítiš a ja za seba hovorím proste jednička-ved si pekná,mladá,tak prečo nevyskú´šat občas niečo nové-poriadnu zmenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
2.4.10 13:09
blackyxjr píše:

BLACKY,dievča moje zlaté,kašli na to,čo hovoria ostatný,hlavné je,že Ty sa tak dobre cítiš a ja za seba hovorím proste jednička-ved si pekná,mladá,tak prečo nevyskú´šat občas niečo nové-poriadnu zmenu.
KRÁSNA FOTKA,ACH,KDE SÚ TIE ČASY,KED JA SOM NA DROBCA POZERALA NA FOTKÁCH Z UZ A PREDSTAVOVALA SI AKO ASI VYPADÁ.A VERU NEVIEM,ČI TO SA MUSÍ NAHLÁSIT DO 5DNÍ,S TÝM TI UŽ BOHUŽIAL NEPOMOŽEM,ALE SI MYSLÍM,ČÍM SKOR,TAK ASI LEPŠIE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová