Maminky ze Slovenska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
5.2.10 19:57

Veru,nechali ma krvácat,bolo im to jedno,aj hodinu ma nechali tak,že sa na mna ani neprišli pozriet,či som v poriadku :wink: Keby tam nebol so mnou moj priatel,ktorý mi bol a aj je velkou oporou,tak by som to hádam ani nezvládla.Stál pri mne,nenechal ma ani chvílku samotnú-všade kam som išla,bol pri mne-dokonca išiel so mnou aj do sprchy.Ale všetko dobre dopadlo a my sa možme tešit z našeho anjelika s diablom v tele :lol: :mrgreen: A snad čoskoro k nemu pribudne aj sestrička :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.2.10 21:14
ka-tka píše:
Ahojte

A kde pracuje? Moj je na Cez

Ahoj ja mám chlapa tiež na Čezu…a co tam robí možno sa ty naši chlapi poznaju :D I ked on je v Ove ale často ma služebky Hradec, Plzen, Praha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
5.2.10 21:49

Teda baby,s tými chlapmi ste sa teraz dobre zhodli :palec: Aj som sa zasmiala,taká náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.2.10 20:07

Ahojte pri nedeli.

Vikend bol krasny, slniecko, i ked zima.

Dnes som bola na nehty- uz som mala strasne drapy :-D

Rea, moj manzel pre Cez robi- neni zamestnanec- vedie tam par projektov

Kacka- teda porod fakt nic moc.
Ale neboj. Moj prvy porod bol ukonceny kliestami. A ja som ho povazovala za super- iny som nepoznala- len z videnia ( pracovala som na gynde v nemocnici a na porodnom sale som bola pecena varena). Vzdy som nechapala- preco tie rodicky tak hulakaju a nespolupracuju- ze to nemoze byt az taka hroza :oops: No, ked doslo na moj porod- hlboko som sa zahanbila.

Druhy porod bol nadherny, skoro bez bolesti. Bolelo to az poslednych 15 minut- cca 4 kontrakcie

a treti- ten bolel viac, ale zase to bola rychlovka za 2 hodiny

Musim konstatovat, ze viac ma boleli porody- kde mi pichali vodu, druhy bol po odtoku vody
a u vsetkych som bola sita, mam uzku panvu- i ked sa to nezda- zadok jak lodny kufor :lol: ale to je tymi kilami hore
a moje deticky boli hlavate. Jenda mal 37,5 cm, Jita 36, Anicka uz jen 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
7.2.10 20:55

dievčatá, čaute…prepáčte, nejako som nemohla príst skor…

Kacko-pozerám, že nie moc najlepšia skusenost s porodom:(

Katka - juuj…ja sa trasiem už len na ten druhý..obdivujem viacejrodičky..moja sestra takisto teraz rodila po 3. a teda..vravela, že pri prvom mala pocit akoby potrebovala na velku..nebyt staršej sestry, tak by chuda asi porodila priamo na záchode..druhý sa dal zvládat..ale pri tom tretom to bolo vraj príšerné..

a aký bol moj porod? čakala som ho vlastne každym dnom od 24 TT, maly chcel stale na svet, v 32 tt som si poležala aj na JIPCE, hned vedla porodnych salov, kde bolo všetko počut,,,hrozneeee:(( , poslíčky som mala už dva mesiace dopredu silne ako posledna faza porodu..porod bol pre mna v tom 39 tt už ako vykupenie :lol: , len som sa bála, či rozoznám, kedy to už je k porodu a kedy nie..tiež som si vravela pri porode nebudem kričat, prečo tie ženské tak pištia a nádavaju..ale ked malý zostupoval..raz som sa neudržala..
naštastie..pred kontrolou ráno o 6 mi praskla voda..čo samozrejme bolo jasné..išli sme do nemocnici..natočili to, príprava, tam som už niečo malinko cítili a na sále sme boli myslím okolo 8-9? ani neviem..prijal nás vzdialený známy nášho známeho:))..čo bolo super..aká taká protekcia:)))
o 10 už na nás pozeral náš Andrejko..teda na prvorodičku viac než dobre..ešte aj na sále s usmevom som sa naobedovala..najhoršie sa mi asi spomína práve na koniec tehotenstva a hojenie po porode..nemohla som si pekne dlho sadnut..a ked to prestalo..asi sa objavili hemeroidy..teda další mesiac každý den porod na záchode..desnéé.. ..teda na druhe nejako zatial nemyslim, dufam že to priroda vyrieši bza mna :think:

inař videli ste tu reportaž o lietajucich detoch?

• Citovat
  • Upravit
9299
7.2.10 21:36

Muj je zamestnanec :D

Jaku reportáž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
7.2.10 22:09

Ahoj,

tak sme sa vrátili z víkendu. A než sa mi vráti manžel zo sauny, tak rýchlo píšem :-)

Rea - tvoj muž je interný zamestanec Čezu? Ten môj nie, a ako sme už s Katkou zistili, tak sa dokonca poznajú :-D

Lietajúce miminká som videla. Súhlasím, vyzerá to hrozivo, ja by som to so svojimi deťmi neskúšala, ale myslím, že v skutočnosti vieme prd o tom, či im to môže naozaj uškodiť. Takže ja nefandím, ani neodsudzujem. :-)

• Citovat
  • Upravit
708
7.2.10 22:15

KATKA,tak veru,že porod nič moc-hrozné,ale snad ten druhý už bude ok :palec: Plánujeme totiž mimi podruhé,no nejak sa nám to nedarí-už sa pol roka snažíme :wink: Ale nechám to na prírode,stejne nieje moc dobré stále premýšlat nad tým,že chceme mimi.To prvé prišlo ani neviem ako.No hádam sa čoskoro dočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
7.2.10 22:20

GABI,ako bolo cez víkend?Aaaaale manžela máš v saune?!Si sa mala pridat k nemu a troška prevrátit saunu hore nohami :mrgreen: Ako ja dnes poobede v sprche som experimentovala na priatelovi so šlahačkou a moj pokus vyšiel proste na jedničku :palec: :dance: To bola romantika :oops: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
8.2.10 12:25

Halooooo,baby ste tu????Asi tu chcípol pes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
8.2.10 12:30

Tu sooooom! :-)

Ja do sauny nechodím, pretože tu sú zmiešané, a ja nemám chuť sa ukazovať kdekomu :) A tiež nemám rada, keď sa potím :-) A v bazénku mi je zima… :-)
Proste nie som saunový človek :-) Ale niekedy vezme manžel i chlapcov, keď ide skor, a oni to milujú :-)

Tak šľahačka, hmmmm? :-) To muselo teda byť!

Nám víkend vyšiel výbornre, krásne sme si odpočinuli, pokecali. :-) Ale hlavne, ako prvýkrát vlastne Julinka spala v inej miestnosti než ja, tak ani skoro až do rána nechcela kojiť! A dnes znovu celú noc bez kojenia, zobudila sa, až keď zazvonil manželovi budík. :dance:

• Citovat
  • Upravit
708
8.2.10 12:36

Tak to teda bolo s tou šlahačkou :mrgreen: Bol to vynikajúci nápad. :lol:
Takže ste si užili víkend,no my veru tiež,hoci sme boli len doma,ale bolo fajn.Včera tu bola kamarátka s detmi,takže sme mali celý byt hore nohami :roll: Asi si vieš predstavit,ked je viac detí pokope. 8-o
Teraz mi malý spinká,priatel tiež-je totiž po nočnej.
Tak som sem nakukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.2.10 12:41

Ahojte

Teda Gabiko :-D
My jsme Anicku v sobotu taky nastehovali do pokojicku k deckam.
Prvni noc vstala v 4:30 a pak jeste usnula po sunaru
a dnesni noc spala od 19:30 az do 6:05

Kacko- teda o tomhle si s nasima detma muzu nechat jen zdat :-D Jakekoliv nase snahy o neco nezneho jsou vetsinou zmarene :-D Nekdo se vzbudi, pocura, pobleje.....a kdyz s nama spala Anicka, tak 2 ze 3 pokusu se vzbudila a rvala.

Takze ted uz to v loznici pujde a zacneme si uzivat.....jenze muz je tak unaveny z prace a vseho kolem, nic nestiha a vecer jak padne, tak se rano vzbudi :-(

Saunu ja muzu, ale do spolecne nejdu- se stydim. Kdysi kdyz jeste muz pracoval v Jablonci- meli firemni saunu a tam jsme chodili sami- to bylo romantiky......... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
8.2.10 12:57

KATKA,no to ani nm sa to kolkokrát nepodarí,a ked aj hej,tak si nemožme užívat tak naplno-máme totiž 1+1,takže malý spí s nami v pokoji,tak chodíme bud do kuchyne alebo sprchy,ked na nás dačo príde,len aby sme malého nezobudili.
A čo sa chystáte porábat dneska?My pojdeme na prechádzku,až sa zobudí malý a nakúpit do lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.2.10 13:03

My uz sme nakupit boli.
Ha a uzzase cesky, ale ja uz si to ani neuvedomim, ze pisem inak

My budeme doma- vonku mrzne, Jenda kasle- neni ani v skolke.
Takze bude nuda nuda, trosku poupratujeme a bude vecer

My mame 5+1, ale mrnavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová