Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to jo
Ale jestli už jsi jela domů, tak to chápu, to bych se též nevracela pro auto ![]()
Vidím, že se bavíte o autech - nemám, bohužel, ale můj největší důkaz zdechlosti byla jízda do večerky tady v rokytnici ![]()
Anguo:právě,že jsem nejela domů,ještě jsem se tam vracela:-)
Ale teď jsme byli spolu s malou na bruslách po cyklo stezce a parádá,sem myslela,že ten kočár bude těžší na tlačení.Jezdíte?
Nejezdíme, ale mohli bysme - máme i vozík za kolo, se kterým se dá, brusle taky… Možná zkusíme, jak se nám bude líbit - já to moc neumím, neumím brzdit, tak mám s prckem trochu strach
![]()
Nevíte náhodou jestli je už udělaná cyklo zteska až na Hovězí…Měla být hotová v půlce tohoto měsíce ![]()
eliska:ted jsem tama jela a je hotova,akorat se tam u hovezi musi prejit pres most
Angua:je ten vozik si chci taky koupit,strasne se mi to libi..no ja s tim brzdenim taky na tom nejsem nejlepe,brzdim o tu brzdu na brusli,ale jistila jsem,ze stim kocarem to brezdeni jde lip:-)tak se uz nebojim,ale taky jsem se bala jet
Super,tak to je parádní zpráva!!!!Musíme to vyzkoušet,pokud teda dovolí počasí… ![]()
Jé, tak to zkusíme určitě taky, zajet si na Hovězí…
Bianco, já brzdím „pluhem“ - o tu brzdu to nechápu, nejde mi to
![]()
Tak me zas nejde ten pluh:-)ale kdysi jsem to brzdeni umela,je treba poradne zatrenovat
Ale ted vlastne premyslim,ze kousek na konci janove chybi te cyklo stezky,ale je to jenom kousek,ze sme to vlastne prechazeli
Holky, jak je to s tou cyklostezkou? Dneska jsem tam vytáhla drahého, udělali jsme premiéru s vozíčkem, ale na Hovězí jsme teda nedojeli
V Janové jsme přejeli přes most doprava, pak hned za mostem doleva a kousek dál začínala ta cyklostezka. Která ovšem tak v půlce mezi Janovou a Hovězím končila u nějakého mostu, na který se ale nedalo dostat, bo začínal asi 2 metry nad zemí. A dál rovně vedla polňačka, po které teda lidi jezdili, ale s vozíkem by to nebylo nic moc… Tak nevím…
![]()
No já jsem slyšela,že to ještě není celé hotové…proto jsem se ptala Vás jestli nevíte jak to je???
A Bianca říkala,že je to hotové,ale pak se opravovala,že kousel museli jít pěšky???
Elis, já právě vím, jsem si to i pamatovala, ale myslela jsem, že myslela ten kousek před Janovou - když se jede od Vsetína, protože pak jak to končilo, tak to už kousek rozhodně nebyl, co jsem viděla. A jediný most před Hovězím byl ten, jak začíná 2 metry ve vzduchu
Ledaže by třeba byl předtím nějak provizorně a teď to oddělali, jinak nevím
Tak to bude asi ještě chvilku trvat, než to dotáhnou až na Hovězí…
A nevíte, jak je to se stezkou na druhou stranu? Tam se chystáme příště… Do Semetína to vede určitě a pak jsem viděla, že by měla být podél té nové cesty nějaká nová, ale nevím, kde to končí? U odbočky do Ratiboře? A do Pržna pak vede furt ta polní? ![]()
Tak manžel včera jel s malou na kole v sedačce směr Hovězí
a opravdu most vysoký dva metry nad zemí..takže nic.
směr semetín a dál nevím…ale taky by mě to zajímalo.Ale prý má zase celý týden pršet???? ![]()