Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
24.5.10 22:37

No to jo :lol: :lol: :lol: Ale jestli už jsi jela domů, tak to chápu, to bych se též nevracela pro auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.5.10 10:47

Vidím, že se bavíte o autech - nemám, bohužel, ale můj největší důkaz zdechlosti byla jízda do večerky tady v rokytnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.10 18:23

Anguo:právě,že jsem nejela domů,ještě jsem se tam vracela:-)
Ale teď jsme byli spolu s malou na bruslách po cyklo stezce a parádá,sem myslela,že ten kočár bude těžší na tlačení.Jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.10 19:00

Nejezdíme, ale mohli bysme - máme i vozík za kolo, se kterým se dá, brusle taky… Možná zkusíme, jak se nám bude líbit - já to moc neumím, neumím brzdit, tak mám s prckem trochu strach :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.5.10 19:01

Nevíte náhodou jestli je už udělaná cyklo zteska až na Hovězí…Měla být hotová v půlce tohoto měsíce :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.10 21:08

eliska:ted jsem tama jela a je hotova,akorat se tam u hovezi musi prejit pres most
Angua:je ten vozik si chci taky koupit,strasne se mi to libi..no ja s tim brzdenim taky na tom nejsem nejlepe,brzdim o tu brzdu na brusli,ale jistila jsem,ze stim kocarem to brezdeni jde lip:-)tak se uz nebojim,ale taky jsem se bala jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.5.10 21:41

Super,tak to je parádní zpráva!!!!Musíme to vyzkoušet,pokud teda dovolí počasí… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.10 21:50

Jé, tak to zkusíme určitě taky, zajet si na Hovězí…

Bianco, já brzdím „pluhem“ - o tu brzdu to nechápu, nejde mi to :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 19:09

Tak me zas nejde ten pluh:-)ale kdysi jsem to brzdeni umela,je treba poradne zatrenovat
Ale ted vlastne premyslim,ze kousek na konci janove chybi te cyklo stezky,ale je to jenom kousek,ze sme to vlastne prechazeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
28.5.10 07:41

Vidíte to co já z okna? Slunko!!!
Tak to musíme rychle ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.10 08:22

No úplné azuro! :dance: :dance: :dance: Konečně zajedem do knihovny vrátit leporela :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.10 21:56

Holky, jak je to s tou cyklostezkou? Dneska jsem tam vytáhla drahého, udělali jsme premiéru s vozíčkem, ale na Hovězí jsme teda nedojeli 8-o V Janové jsme přejeli přes most doprava, pak hned za mostem doleva a kousek dál začínala ta cyklostezka. Která ovšem tak v půlce mezi Janovou a Hovězím končila u nějakého mostu, na který se ale nedalo dostat, bo začínal asi 2 metry nad zemí. A dál rovně vedla polňačka, po které teda lidi jezdili, ale s vozíkem by to nebylo nic moc… Tak nevím… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.5.10 09:02

No já jsem slyšela,že to ještě není celé hotové…proto jsem se ptala Vás jestli nevíte jak to je???
A Bianca říkala,že je to hotové,ale pak se opravovala,že kousel museli jít pěšky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.10 09:15

Elis, já právě vím, jsem si to i pamatovala, ale myslela jsem, že myslela ten kousek před Janovou - když se jede od Vsetína, protože pak jak to končilo, tak to už kousek rozhodně nebyl, co jsem viděla. A jediný most před Hovězím byl ten, jak začíná 2 metry ve vzduchu :lol: Ledaže by třeba byl předtím nějak provizorně a teď to oddělali, jinak nevím :think: :mrgreen: Tak to bude asi ještě chvilku trvat, než to dotáhnou až na Hovězí…

A nevíte, jak je to se stezkou na druhou stranu? Tam se chystáme příště… Do Semetína to vede určitě a pak jsem viděla, že by měla být podél té nové cesty nějaká nová, ale nevím, kde to končí? U odbočky do Ratiboře? A do Pržna pak vede furt ta polní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
31.5.10 09:49

Tak manžel včera jel s malou na kole v sedačce směr Hovězí :palec: a opravdu most vysoký dva metry nad zemí..takže nic.
směr semetín a dál nevím…ale taky by mě to zajímalo.Ale prý má zase celý týden pršet???? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová