Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bianco, taky jsem si říkala, že bez auta je to naprd
ještě, že mi děda na pár dní půjčil to svoje.
Evi, to říkala mamka taky, že se v tom určitě chtěli koupat
Já jsem spíš myslela, že to berou pro početnou komunitu - jako každý chce litr mléka a když je jich 20…
![]()
Včera na kole, v takovém hnusu? Co tě to napadlo?
![]()
Dneska ve Snídani ukazovali ve Zlínském kraji polojasno, tak jsem na to veeelice zvědavá ![]()
Včera mi psala kámoška z Brna,že u nich krásně už svítí sluníčko
,tak snad i u nás konečně se to nějak protrhá.
My tady u té křižovatky a potoka,jsme měli docela strach jak pořád pršelo!!!!Potok byl tak moc zvednutý,že jsme se fakt už obávali nejhoršího
Chybělo asi tak 60čísel a už byl na křižovatce,fakt hrůza!!!
Anquo, bsrvila jjsem dceři vlasy - jen palette šamponem, ale ona jich má jaksi na dvě až tři hlavy, tak jsem musela honééém pro další barvu, bo jí to nevyšlo na celou hlavu ![]()
No a bylo 17:45, tak mi nezbylo nic jiného, auto jsem v pět vrátila dědovi.
eliskaanezka píše:My tady u té křižovatky a potoka,jsme měli docela strach jak pořád pršelo!!!!Potok byl tak moc zvednutý,že jsme se fakt už obávali nejhoršíhoChybělo asi tak 60čísel a už byl na křižovatce,fakt hrůza!!!
Ty brďo to je síla, já úplně asi nechápu ty lidi, jak je to vytopí a oni to opraví a jedou dál..
No jo to víš…vyrůstali tam,žijí tam od malička,mají tam třeba ještě rodiče…je to fakt hruza.Ještě se nevzpamatovali z roku 1997 z povodní a už zase!!!!!
Tak dnes opravdu krásné počasí,co?přesně jak předpokládali!!!Tak snad zítra
Ale aspon,že jsme hokej vyhráli,co???ale to sluníčko.....já ho teda potřebuju už jako sůl
Ale už sem tam bylo za mrakama jasněji
Doufám, že zítra…
Víte, že mají v Takku 30 % slevy na všecko dětské? Dneska jsme tam byli, tak má Samík dvoje nové gatě a jedny tříčtvrťáky
Nic letního chudák neměl - ne, že by to bylo zatím potřeba
![]()
To máme dnes zase krásně ![]()
Už jsme zlomili dva deštníky, tak máme jen dva
No vyloženě nádhera
A nemá být nakonec snad líp ani o víkendu - podle idnesu… ![]()
Snad se udělá hezky, než vám deštníky úplně dojdou
![]()
To se budeš smát, ale:
Ráno jsme zase jeden zlomili a už jsem neměla co dát dceři do školy, aleona má tu nabarvenou hlavu.
Tak jsem hledala a našla ségřin, který tu včera nechala.
Dala jsem jí ho.
Ségra teď volala že je to její jediný deštník a jestli jsme doma, že si pro něj jde ![]()
Víc bych se smála jedině, když by se dcera vrátila ze školy, že zlomila i ten ségřin
![]()
Jé, nestraš ![]()
Já půjdu asi odpol.do města sehnat pár deštníků - tomu říkám páteční nákup.
No penízky na to teda nemám, ale co se dá dělat, už by mohlo přestat
Šak někde na trhu se prodávají takové ty levné, skládací, ne? Ony sice moc nevydrží, ale když máte takovou spotřebu, tak to ani neva
![]()
I když já jsem měla takový kdysi několik let ![]()
Jo, vietnamci takové mají za 80 kč, tak vezmu aspoň jeden a uvidíme.
Tchýně přítel dělal dřív u vlaku /no dělá pořád, jen je po infarktu/, tak občas nějaký nafasoval, když se k němu nikdo nehlásil.
Ti mě zásobovali ![]()