Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
20.5.10 08:08

bianco, taky jsem si říkala, že bez auta je to naprd

ještě, že mi děda na pár dní půjčil to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.5.10 08:14

Evi, to říkala mamka taky, že se v tom určitě chtěli koupat :mrgreen: Já jsem spíš myslela, že to berou pro početnou komunitu - jako každý chce litr mléka a když je jich 20… :think: :lol: :lol: :lol:

Včera na kole, v takovém hnusu? Co tě to napadlo? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Dneska ve Snídani ukazovali ve Zlínském kraji polojasno, tak jsem na to veeelice zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.5.10 08:18

Včera mi psala kámoška z Brna,že u nich krásně už svítí sluníčko :srdce: ,tak snad i u nás konečně se to nějak protrhá.
My tady u té křižovatky a potoka,jsme měli docela strach jak pořád pršelo!!!!Potok byl tak moc zvednutý,že jsme se fakt už obávali nejhoršího :cry: Chybělo asi tak 60čísel a už byl na křižovatce,fakt hrůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.5.10 08:21

Anquo, bsrvila jjsem dceři vlasy - jen palette šamponem, ale ona jich má jaksi na dvě až tři hlavy, tak jsem musela honééém pro další barvu, bo jí to nevyšlo na celou hlavu :mrgreen:
No a bylo 17:45, tak mi nezbylo nic jiného, auto jsem v pět vrátila dědovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.5.10 08:25
eliskaanezka píše:My tady u té křižovatky a potoka,jsme měli docela strach jak pořád pršelo!!!!Potok byl tak moc zvednutý,že jsme se fakt už obávali nejhoršího :cry: Chybělo asi tak 60čísel a už byl na křižovatce,fakt hrůza!!!

Ty brďo to je síla, já úplně asi nechápu ty lidi, jak je to vytopí a oni to opraví a jedou dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.5.10 21:42

No jo to víš…vyrůstali tam,žijí tam od malička,mají tam třeba ještě rodiče…je to fakt hruza.Ještě se nevzpamatovali z roku 1997 z povodní a už zase!!!!!

Tak dnes opravdu krásné počasí,co?přesně jak předpokládali!!!Tak snad zítra :?: Ale aspon,že jsme hokej vyhráli,co???ale to sluníčko.....já ho teda potřebuju už jako sůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.5.10 21:46

Ale už sem tam bylo za mrakama jasněji :mrgreen: Doufám, že zítra…

Víte, že mají v Takku 30 % slevy na všecko dětské? Dneska jsme tam byli, tak má Samík dvoje nové gatě a jedny tříčtvrťáky :lol: :lol: :lol: Nic letního chudák neměl - ne, že by to bylo zatím potřeba 8-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.5.10 07:46

:-? To máme dnes zase krásně :roll:

Už jsme zlomili dva deštníky, tak máme jen dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.10 07:54

No vyloženě nádhera :roll: A nemá být nakonec snad líp ani o víkendu - podle idnesu… :zed:

Snad se udělá hezky, než vám deštníky úplně dojdou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.5.10 07:57

To se budeš smát, ale:
Ráno jsme zase jeden zlomili a už jsem neměla co dát dceři do školy, aleona má tu nabarvenou hlavu.
Tak jsem hledala a našla ségřin, který tu včera nechala.
Dala jsem jí ho.
Ségra teď volala že je to její jediný deštník a jestli jsme doma, že si pro něj jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.10 08:02

:lol: :lol: :lol: Víc bych se smála jedině, když by se dcera vrátila ze školy, že zlomila i ten ségřin :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.5.10 08:05

:zed: Jé, nestraš :lol:
Já půjdu asi odpol.do města sehnat pár deštníků - tomu říkám páteční nákup.
No penízky na to teda nemám, ale co se dá dělat, už by mohlo přestat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.10 08:06

Šak někde na trhu se prodávají takové ty levné, skládací, ne? Ony sice moc nevydrží, ale když máte takovou spotřebu, tak to ani neva :lol: :lol: :lol:

I když já jsem měla takový kdysi několik let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.5.10 08:17

Jo, vietnamci takové mají za 80 kč, tak vezmu aspoň jeden a uvidíme.
Tchýně přítel dělal dřív u vlaku /no dělá pořád, jen je po infarktu/, tak občas nějaký nafasoval, když se k němu nikdo nehlásil.
Ti mě zásobovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.10 08:52

Jooo, když je zdroj… :lol: :lol: :lol: Snad se brzo zase zotaví a bude nosit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová