Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anquo, loni jsme měli dětskou niveu ve spreji tuším 30 faktor, stála 200 a super se roztíral - bylo to takové řidší tělové mléko a vystačilo nám pro všechny děti na léto.
Měla jsem i Astrid , ještě mám, to je 25, ale blbě se roztírá, to stálo kolem 150.
Letos zkusím asi Garniere, nebo jak se to píše tak stojí 200 přibližně a určitě nám bude stačit. Mají v droxi.
Evi, díky, něco takového bych právě potřebovala… Musím někam na průzkum
Do 200 je to ještě v pohodě…
Jé, ani mi neříkej! Já jsem včera dodrhla Croozera, kupovali jsme použitého a dneska se chci mrknout na kolo, že bych ho trochu oprášila (2 roky jsem nejezdila), namazala, zkusila, jestli mi to brzdí a tak a zkusila to tam přimontovat. Ale nevím, jestli mě Samík nechá
Už se těším, až někam vyrazíme ![]()
Tak já ani ne, ale s vozíkem chci jezdit z 99 % po cyklostezkách (1 % nechávám na nutné přejezdy
). Samo nepojedu po hlavní do Valmezu, to je o život i bez vozíku
![]()
No právě, když jedu autem a míjím rodiče s dětma v tom vozíku, tak si říkám, že to je řízená hromadná sebevražda ![]()
Ale na stezce jo, to je jiná.
Teď je to právě boží, že je cyklostezka vlastně ze Vsetína až do Rožnova, to už je na pořádný výlet
A na druhou stranu se dá v poho do Karlovic, ale tam nevím, jestli je to všude pro vozík. Snad jo, musím zkusit
Jenom, co přestane pršet
![]()
Je to fakt hnus…
No, stejně nemám nachystané ještě kolo A Samíka má slíbeného babička, že půjdou na procházku k prababi ![]()
Co máte dobrého? Já chodím k mamce, máme holandské řízky. Je to z bůčku, takže taky nic moc
![]()