Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kde děláš?
My jsme byli ve Zlíně v Nekky Baby klubu, jenom na mimitělocviku - jednorázově. Chodíme tam normálně plavat a furt se mi zdálo, že Samík nic nedělá, tak jsem si říkala, že ho třeba cvičení k něčemu nakopne - maminky si to tam celkem chválí. No ale dali nám termín až za 3 týdny, během kterých se posadil, začal se plazit a zkouší lézt
Tak ho aspoň chválili ![]()
Já jsem oční optik.
No tak to ted máte velké pokroky v pohybu.Taky jsem chtěla s dětma chodit plavat jak byli mimi,ale pak jsem to nějak zavrhla.Obě jsou prosincové,docela zima a autobusem se mi nechtělo v té zimě a autem přez sirákov se mi nechtělo když je pod sněhem
.Ale musí to být paráda jak tam děti plavou.Tak chodím s tou starší aspon tady na bazén.Aspon nějaká malá náplast ![]()
Ahoj Bianco, jasně že jo ![]()
Dívala jsem se, že máš holčičku, Ema se mi jako jméno moc líbí
Odkud ze Vsetína jsi?
Eliskoanezko, já jsem knihovnice ![]()
On ten Syrákov bývá v pohodě, dávají si na něm záležet - hlavně z té zlínské strany.
Pokroky teda teď máme, včera se dokonce sám postavil v postýlce
Furt se někde plazí, sem tam se šprajcne…
No mám po klidu
![]()
Ahoj Bianko ![]()
Anguo-knihovnice,nádherné povolání.To určitě malému stéle čteš!
Já chodím s dětma do knihovny dětské do Luhu,je to tam moc pěkné a krásné knížky.
No, zatím ho čtení moc neba, spíš hledí, jak mi knížku sebrat a rozškubat
Vydrží jenom chvilinku. Ale už máme nějaké leporela, ty už spíš recituju, už to umím nazpaměť
Ale chtěla bych, aby rád četl, to zase jo…
V Luhu pracuje naše sousedka, mají to tam hezké, to je fakt. Já jsem před mateřskou byla na náměstí, ve studovně a dělala akce pro větší děcka v K klubu (no většinou na to stejně chodily důchodkyně
)
Bydlím na Rybníkách,ale asi zanedlouho poputujem do Janové:-)
v Luhu v knihovně je to usper,když jsem studovala,chodila jsem tam na brigády
Jé, jdete do baráčku? Též snad budem někdy mít… ![]()
Na brigády do knihovny? Tož to nepamatuju, že bysme měli nějaké brigádníky - asi už teď nejsou prašule… Teď už chodí jenom dobrovolníci zdarma a praktikanti ![]()
Bianco,prosím tě dívala jsem se…vy máte ekzém?Nebo ty?Naše málá má,ale už opravdu hodně.Ted zkoušíme homeopatii,tak snad
.Ale dívala jsem se,že jsi někomu radila Bepanthen?ten co je na opruzeniny???
Anguo,já jsme myslela,že bydlíte v domku?
Jj, v domku bydlíme, ale je našich, máme tu jenom 1+1, k tomu má na stejném patře pokoj můj brácha, nyní opět i s přítelkyní a ještě s nima sdílíme koupelnu a WC, vchod společný s našima… Jako vycházíme dobře, ale je to malé, chtělo by to něco vlastního ![]()
jojo,ten Bepanthen co je na opruzeniny…zkousela sem strasne moc masticek,ale ten bepanthen zabiral…jestli budes chtit neco poradit ohledne exemu,neni problem,uz stim bojuju fakt dlouho:-(
snad pujdem brzo do baracku,zatim tam je babicka,tak to sni musime nejak poresit a domluvit,zatim sme v 1+1byte a da se,hlavne ze jsme sami…je to neco jineho,dokud mala neleta:-))
moje babicka uklize jako vypomoc v knihovne a kdyz sem se segrou zacala studovat a potrebovali sme penizky na nejakou tu zabavu,tak nam to uklizeni tam prenechala:-)ale supr bylo,ze sme si tam mohli v klidu cely vikend byt a jakoukoliv knizku precist,nebo pucit
Bianco,prosím tě kam chodíš na alergologii a jsi spokojená?Málá má ekzém a moc se ji rozjel od léta
.
Anguo,my sice máme domek,ale zato máme tak velkou hypotéku,že si pomalu nemůžeme nic dovolit
.Ano ta zahrada je moooc pěkná věc,ale hypotéka nic moc.Takže všechno má pro i proti.Od jara do podzimu je to tady parádní,děti jsou spokojené a já jsem ráda,že jsme ve městě.
Jo,ta tvoje sousedka co je v knihovně v Luhu,tak tam byla už za mojeho mládí
.A to je roků ![]()