Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
10.2.10 09:38

A kde děláš?

My jsme byli ve Zlíně v Nekky Baby klubu, jenom na mimitělocviku - jednorázově. Chodíme tam normálně plavat a furt se mi zdálo, že Samík nic nedělá, tak jsem si říkala, že ho třeba cvičení k něčemu nakopne - maminky si to tam celkem chválí. No ale dali nám termín až za 3 týdny, během kterých se posadil, začal se plazit a zkouší lézt :lol: Tak ho aspoň chválili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.2.10 11:19

Já jsem oční optik.
No tak to ted máte velké pokroky v pohybu.Taky jsem chtěla s dětma chodit plavat jak byli mimi,ale pak jsem to nějak zavrhla.Obě jsou prosincové,docela zima a autobusem se mi nechtělo v té zimě a autem přez sirákov se mi nechtělo když je pod sněhem :-( .Ale musí to být paráda jak tam děti plavou.Tak chodím s tou starší aspon tady na bazén.Aspon nějaká malá náplast :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.10 01:13

Můžu se přidat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.2.10 09:16

Ahoj Bianco, jasně že jo :mrgreen:
Dívala jsem se, že máš holčičku, Ema se mi jako jméno moc líbí :palec: Odkud ze Vsetína jsi?

Eliskoanezko, já jsem knihovnice :mrgreen:
On ten Syrákov bývá v pohodě, dávají si na něm záležet - hlavně z té zlínské strany.
Pokroky teda teď máme, včera se dokonce sám postavil v postýlce :lol: Furt se někde plazí, sem tam se šprajcne… :roll: No mám po klidu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.2.10 09:21

Ahoj Bianko :mavam:

Anguo-knihovnice,nádherné povolání.To určitě malému stéle čteš!
Já chodím s dětma do knihovny dětské do Luhu,je to tam moc pěkné a krásné knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.2.10 11:38

No, zatím ho čtení moc neba, spíš hledí, jak mi knížku sebrat a rozškubat :lol: Vydrží jenom chvilinku. Ale už máme nějaké leporela, ty už spíš recituju, už to umím nazpaměť :lol: :lol: :lol: Ale chtěla bych, aby rád četl, to zase jo…

V Luhu pracuje naše sousedka, mají to tam hezké, to je fakt. Já jsem před mateřskou byla na náměstí, ve studovně a dělala akce pro větší děcka v K klubu (no většinou na to stejně chodily důchodkyně :roll: :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.10 13:40

Bydlím na Rybníkách,ale asi zanedlouho poputujem do Janové:-)

v Luhu v knihovně je to usper,když jsem studovala,chodila jsem tam na brigády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.2.10 14:19

Jé, jdete do baráčku? Též snad budem někdy mít… :roll:

Na brigády do knihovny? Tož to nepamatuju, že bysme měli nějaké brigádníky - asi už teď nejsou prašule… Teď už chodí jenom dobrovolníci zdarma a praktikanti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.2.10 20:10

Bianco,prosím tě dívala jsem se…vy máte ekzém?Nebo ty?Naše málá má,ale už opravdu hodně.Ted zkoušíme homeopatii,tak snad :palec: .Ale dívala jsem se,že jsi někomu radila Bepanthen?ten co je na opruzeniny???

Anguo,já jsme myslela,že bydlíte v domku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.2.10 21:05

Jj, v domku bydlíme, ale je našich, máme tu jenom 1+1, k tomu má na stejném patře pokoj můj brácha, nyní opět i s přítelkyní a ještě s nima sdílíme koupelnu a WC, vchod společný s našima… Jako vycházíme dobře, ale je to malé, chtělo by to něco vlastního :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 19:49

jojo,ten Bepanthen co je na opruzeniny…zkousela sem strasne moc masticek,ale ten bepanthen zabiral…jestli budes chtit neco poradit ohledne exemu,neni problem,uz stim bojuju fakt dlouho:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 20:27

snad pujdem brzo do baracku,zatim tam je babicka,tak to sni musime nejak poresit a domluvit,zatim sme v 1+1byte a da se,hlavne ze jsme sami…je to neco jineho,dokud mala neleta:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 20:29

moje babicka uklize jako vypomoc v knihovne a kdyz sem se segrou zacala studovat a potrebovali sme penizky na nejakou tu zabavu,tak nam to uklizeni tam prenechala:-)ale supr bylo,ze sme si tam mohli v klidu cely vikend byt a jakoukoliv knizku precist,nebo pucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 00:28

Jo, tak to chápu, s tou brigádou, mi to bylo hnedka divné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 09:36

Bianco,prosím tě kam chodíš na alergologii a jsi spokojená?Málá má ekzém a moc se ji rozjel od léta :-( .

Anguo,my sice máme domek,ale zato máme tak velkou hypotéku,že si pomalu nemůžeme nic dovolit :oops: .Ano ta zahrada je moooc pěkná věc,ale hypotéka nic moc.Takže všechno má pro i proti.Od jara do podzimu je to tady parádní,děti jsou spokojené a já jsem ráda,že jsme ve městě.
Jo,ta tvoje sousedka co je v knihovně v Luhu,tak tam byla už za mojeho mládí :mrgreen: .A to je roků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová