Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1900,ale bez jídla.Jo to plavání,lyžování tam mají.Víš,co ale ani v Luhu se moc nerozlišuje věkem.Snad jenom ta anglická a německá třída,ale jinak vím,že jak byla ta starčí dcera vloni těch včeličkách,tak tam byli děti od tří let a ž do sedmi.Pokud nechtěli rodiče je dávat do jazykové třídy.
Mě trošku odrazuje,že mají natočenou zahradu do křižovatky
,to se mi zdá divné,že když už platíš takové peníze a dítě dýchají přímo ty výfukové plyny
.My sice taky bydlíme u křižovatky,ale máme aspon zahradu trošku strčenou od cesty.
ja to nahouby,protože musím být 4roky doma,chtěla jsem míň,ale nevyšlo mi to o 5dnů:-(ale ta kostka tu školku má úolně nádhernou,ale asik bude fakt drahá,mají výhodu ale v tom,že mimčo pohlídají do kdy chcete a aj klidně o víkendu
ahoj holky,prosím Vás potřebujeme pronajmout byt 3+1 na trávníkách,nevíte náhodou o někom spolehlivém kdo by měl zájem?díky
a to i s energiema?…jsem zvědavá, respektive mne situace donutila se o to zajímat.
Anguo máš pravdu, zatím na školku nemysli, za dva, tři roky to třeba bude jinak. jen ještě - tříleté dítě už do školky berou všude, ale v tom Luhu je vždy přihlášeno nejvíce dětí, takže proto. A mimochodem, já tam vidím skoro většinu maminek s co jsou na mateřské s měnším dítětem. Mojí známé tam vzali dítě co nemělo ani 3 roky…no že by nějaké tlačenka
…
Jinak tam prosazují zdravou stravu i životní styl. Ale když jsem byla na první schůzce rodičů, tak se tam jedna maminka pohoršovala nad tím, že když byla u zápisu měli děti na svačinku koblihu s čokoládou a řekla to jako by to byla jaderná zbraň. Tak kde prý je ta zdravá výživa? Ona dává svému dítěti maximálně mysli tyčinku a to už je vrchol sladkosti. Bylo to celkem veselé, anřili se to mějak vysvětlit, ře mají rozpis nějakých živin a jednou za čas se tam prý objeví i taková sladkost.
Tak to jen pro zajímavost. Strava je tam dobrá a pestrá, hodně ovoce a zeleniny. Já jsem spokojená
Bianco jakto, že ti to nevyšlo o 5 dnů? to jsem nevěděla, že je to na něčem závislé ![]()
Ahoj holky.Tak dnes jsme byt už pronajali.Ufff
.Volala ráno paní,v deset se přišla podívat a hned ho bere.Paráda.Paní učitelka,tak snad bude v poho.Není to jednoduché sehnat někoho slušného ![]()
Hned mám lepší náladu,ale chtělo by to už sluníčko,co? ![]()
Ahoj,
ještě k těm školkám - on Luh má taky zahradu u hlavní cesty
![]()
A co se týče toho jídla, tak jedna kobliha občas mi fakt neva
Důležitý je hlavně ten zdravý základ, aby toho byla většina zdravého…
Elis, tak super, paní učitelka bude určitě v pohodě…
nibell:no,nam zavreli firmua ja jsem otehotnela asi 5dnu po vypovedi a uz mi neuznali materskou ani nic,i kdyz doktor napsal,ze je pravdepodobnost,ze sem mohla byt driv,tak mi rekli,ze musim byt prokazatelne tehotna v zamestnanni,tak proto:-(
Bianko a tys asi nestihla jít na neschopenku v té ochranné lhůtě po propuštění ( 7 dnů) ? Šla jsi až potom na mateřskou? A měla jsi PPM? Promiň že se tak vyptávám, ale jsem v podobné situaci.
nibell:já nevěděla,že jsem těhotná,takže jsem na neschopenku nešla a hledala jsem si práci.Mateřskou jsem nedostala,dostala jsem až po porodu ten rodičovský příspěvěk,takže jsem na mateřskou dovolenou musela nastoupit až v den porodu,úplně na houby a u toho musím mít tu čtyřletou variantu