Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
15.2.10 09:39

Bianco tu žlutou vazelínu na promazávání koupim normálně v lékarně???Bez předpisu???Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 11:31

Hezké ráno,

Knihovnice i oční optik jsou pěkná a klidná zaměstnání, aspoň si to tak přestavuji.
Elis čekám sice 3. dítě, ale nejstarší bbude mít už 13 let, takže je to velká pomocnice a už vůbec né dítě…má už kluka - ve třídě, a trochu přichází puberta, ale je to opatrovací typ, takže i s mariánkou mi hodně pomáhá. Úplně chápu, že jsi z dětí unavená, mě také stačilo jedno a byla jsem KO. A ještě horší to bylo, když jsem nastoupila do práce. Jak jsem si potom říkala zlatá mateřská, ikdyž jsem byla unavená, ale z té práce jsem byla vyčerpaná. Na děti máš potom jen pár hodin, večeře a spát…no nechci tě strašit, ještě si užívej doma. Starší chodí do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 11:32

Anguo máš krásný metřík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 11:50

Aleggolog, imunolog
Můžu doporučit ve Valmezu dr. Hejdušek tel.: 571758786.

Byla jsem na jeho přednášce o alergiích a tam mě velmi zaujal, potom jsem o něm slyšela jen samé dobré zvěsti. mariánka trpí na záněty dýchacích cest, tak jsme tam začali jezdit. Je příjemný i sestra, takže doporučuji.
jen má velmi dlouhé objednací doby - kolem 4 měsíců.

Bylinná terapie ještě se zmíním o léčbě, která nám asi nejvíce pomohla - http://www.nadeje-byliny.eu/index.php?…
Jedná se o léčbu výtažků z bylin a z pupenů bylin. nejlepší na tom je, že tam napíšete email, jaké máte problémy - konkrétně co nejpřesnější popis a oni podle toho doporučí kapky. My jsme dostali 4 lahvičky na pročištění organismu a posílení imunity, dáváme už od loňského podzimu každý večer a ráno. A od té doby byla jen 1× nemocná. Předtím to bývalo co dva měsíce .
kapečky se dají objednat přes net, nebo i ve Zdravé lékárně na smetance naproti besedě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 12:42

Elis, nás ta hypotéka teprve čeká :zed: Ale zas lepší hypotéka na barák, než na byt :lol: :lol: :lol:
Fakt už tam byla? Já jsem měla za to, že tam byla jiná, ale je možné, že se střídaly nějak tam a zpět, zas tak do hloubky jsem to nikdy nezjišťovala, nevím, k čemu by mi to taky bylo :lol: :lol: :lol:

Nibell, díky :mrgreen:
Byliny zajímavé, zatím naštěstí nepotřeujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 13:09

Ahojte,
no abych pravdu řekla,nástup do práce jsi nedovedu představit :evil: .Přesně jak píšeš Nibell…jsem unavená s dětí a ted ještě do toho práce…To bude teda nástup!Starší chodí do školky v Luhu,ale dost často ji mívám doma,nechce se jí tam chodit ,když vidí,že jsme doma :cry: .Každý pátek ji mám doma a většinou k tomu přidám i čtvrtek a tak nějak tam chodí a nechodí.
U nás je trošku problém v tom,že to mladší děvčátko má silný ekzém a je to s ní trošku více náročné,než kdyby měla kůži zdravou.A to je nemoc,kterou postihne celou rodinu.
Vidíš já jsem na toho imunologa Hejduška uplně zapoměla.My jsme byli tady na Vs u Blažka a to byl teda omyl :cry: ,ten by měl vrátit diplom :mrgreen: ,ale fakt.A ted jezdíme na kožní do N.Jíčína a zároven i na alergologii tam.Je to sice moc prima,že se spolu kožní a alergolog domlouvají,ale já nevím…nějak se mi to přestává líbit…bud jsme fakt,tak těžký případ a nebo jsi už neví s náma rady…
Ted je to 14dní co zkoušíme homeopatii.Musím vydržet nějakou dobu a pokud náhodou to nezabere(ikdyž já v ní dost věřím)tak asi budu muset zkusit jiného alergologa a zároven i jinou kožní.Nebo já nevím :oops: Na bylinny mrknu co jsi poslala.A vidíš mě říkal alergolog žádné bylinky a kožní taky ne!!!Ted nesmím homeopatce do toho ničím zasahovat,aby viděla nějaký efekt.Ale určitě jsi to uložím a bude to další možnost léčby.Nibell,děkuji ti moc.

Anguo,to je taky co nás drží,že máte hypotéku a domek.Bydlíme tady 6let a dnes jsi bereš stejně vysokou hypotéku na byt,že?
Bud ráda,že netřebuješ žádnou pomoc ohledně bylin,co posílala Nibell.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 14:09

Elis opravdu ti ti doktoři zakázali bylinky? To teda čumím, ach jo, taková přírodní léčba. Moc mě mrzí, že má malá takové problémy, z toho co píšeš ti asi zatím nikdo neporadil co a jak. Musíš z toho být vyčerpaná a zoufalá…ach jo. Máš pravdu, teď dodržujte tu homeopatii a potom se uvidí. A my také chodíme do školky do Luhu. Mariánka chodí do Broučků :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 14:14

Já jsem také ráda, že bydlíme v domku. Bydlela jsem předtím v paneláku - Bianco, také na Rybníkách. Mám ráda jakousi soukromou zónu kolem sebe a v tom paneláku jsem cítila něco jako klaustofobii :zed: . Tady v Jblůnce si žijem takový anonymní život a to mě úplně vyhovuje, mám tu dvě kamarádky a bohatě stačí.
jediné co bych měnila, tak bych chtěla domek nový, nebo finance na rekonstrukci toho co máme. Ale člověk má být spokojen s tím co má a já se o to snažím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 14:42

Elis, právě že mi to přijde už skoro nastejno, ty byty jsou taková pecka a přitom jsou to aspoň na Vs většinou králíkárny… Jako jasně, že domek stojí víc, ale to bydlení se nedá srovnat.
Můj muž jezdí k alergoložce do Karolinky, je to MUDr. Kalincová - doporučil mu ji teda její manžel, jeho obvoďák - má ho v Rožnově, ale prý se zdála OK. I jsme s ní konzultovali andulku v pokoji, protože naše doktorka furt prudila, že ji tu nemůžeme mít, že z toho malý bude mít přinejmenším astma a kdesi cosi :roll:

Taky bych chtěla dát Samíka do školky do Luhu - nechodí některé vaše dítko do té angličtinářské třídy? Nebo nevíte, jaké to tam je? Chtěla bych ho tam pak dát, ale zas nechci, aby se tam naučil nějaké van tů srí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 15:13

Vím jen, že do jazykových tříd tam berou až starší děti, nevím od kolika přesně a musí mít dobrou výslovnost - myslím asi i r,ř, ale nejsem si jistá. Je tam ale nával, ale 4 leté dítě, pokud půjdeš do práce ti vezmou skoro určitě, s mladšími je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 17:08

Nibel,přesně tak..jsme vyčerpaná celá rodina!!!!To fakt nikomu nepřeju.Ale nechci Vás zatěžovat svými problémy.Bylinky jsem si uložila,počkám aspon tři měsíce(to bych měla se ty homeopatika už nějak projevit)a pak tam napíšu dotaz.Díky,moc.
Bohužel jsem pochopila,že opravdu doktoři ekzém léčit neumí a tudy cesta nevede?
Prosim tě říkala jsi to Hejduškovi,že berete ty bylinné kapečky?A co ti říkal?
To je nuda diskuse,co Anguo?Samí doktoři,promin.
Taky chodíte do Luhu?A jak v broučkách?
Dcera chodí první rok do anglické třídy(rybiček).V loni chodila do Včeliček,to je spíš taneční a pohybová třída a na konci roku mě učitelky radily at ji dám do anglické.Tak jsme ji tam letos dali a bude tam chodit ještě příští rok.
Anguo,je to tak jak ti psala Nibell.Ptala jsem se učitelek(protože budu dávat tu mladší do školky)a oni tam nedávají tříleté(říkala mi uč.že asi dvakrát udělali vyjímku).Zaprvé musí opravdu dobře mluvit(ikdyž nějaké děti i z této třídy chodí do logopedie,kterou tam mají :-( ) a hlavně oni tam nemají žádný čas na nějaké učení základů(jako třeba umývání rukou před jídlem atd.nějaké děti prý to neovládají 8-o ).Tam je to už takové zrychlené.Vloni jak byla v té včeličkové tříde,tak tam bylo hodně malých dětí a oni je učitelky půl roku učily nějaký řád.Tady na to není čas.Nás se na konci roku ptali jestli chceme je dát bud do anglické a nebo německé tř.
Co se týče učení,tak docela hledím,že fakt chodí se slovíčkama a je to formou hry.Já jsem odchovanec ještě ruštiny :andel: ,takže ji pomalu nerozumím co říká.Ale můj říkal,že dobrý.
Takže spíš doporučuji jestli Samíka dát do nějaké jiné třídy a pak dát do té anglické.Možná se pletu,ale tříletého by ti ho asi nevzali..?
Učitelky jsou tam v poho?Co Nibell?
Akorát ty zápisy jsou síla????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 17:09

Teda já píšu uplné romány.....já to neumím stručně a jasně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 18:43

Aha, to jsem vůbec nevěděla, že až od 4, díky. Tak se musí naučit dobře mluvit a mýt si ruce :lol: :lol: :lol: Akorát stejně kdoví, jak to bude, doufám, že v jeho 3 letech budu na mateřské s mladším. Tak jestli mi ho vezmou vůbec někam, že? :roll: Kdyžtak zaplatíme kroužek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.2.10 18:45

Elis neřekla jsem mu to, nějak jsem zapomněla… a asi neřeknu, oni doktoři mají asi nejraději když se moc neangažuješ a děláš jen, co ti řeknou. Zatím jí dělal jen krevní testy jestli je na něco alergická. Tak není, jen mu vyšlo, že má trochu zeslabenou imunitu, tak se prý na to zaměříme. když teď o tom tak přemýšlím, tak bych mu mohla o těch kapkách říci, když jsou také na imunitu, uvidím.

3kolka - učitelky jsou dobré a opravdu se tam děti mnohé naučí, čistí si zuby po obědě, denně chodí ven. Já jsem tam moc spokojená. S těmi tříletými je to někdy problém i do normální třídy.
Mariánku ve 3 letech nevzali, že je prý mala :jazyk: To se narodila 2.9. a měla na to právo. Tak jsme chodily rok na Sychrov…no a je to nebe a dudy, na Sychrově se zastavil čas, ale jinak vcelku dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 18:49

No já jsem se dívala ještě na Ohradu (je to nejblíž) a docela mě dostal jejich jídelníček - chlebíček s mášlíčkem a šunčičkou, ovocný čajíček - a tak :lol: :lol: :lol: I skladba jídel se mi v Luhu líbila víc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová