Hledá se kamarádka s miminkem - okolí Bílovce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.2.10 22:19

hledá se kamarádka

Ahoj děvčata,

chodila jsem sem na začátku těhotenství a pak se mi život nějak zamotal a teď žiji 400km od domova.. znám tu více méně jen rodinu od manžela a pár lidí spíše od vidění a nikoho kdo by měl malé miminko,( já mám (my máme) 3 měsíční Lilinku,) tak jako já a moc bych potřebovala sem tam se sejít s nějakou maminkou se kterou bychom si padly do oka, zašly na kafčo i s kočárkem, nebo na nákupy.. později třeba i návštěvu doma a v létě navštěvovaly společně pískoviště… prostě nějakou spřízněnou dušičku. Protože abych pravdu řekla je mi hodně smutno a telefon domů to prostě nevynahradí a manžel (i když se moc snaží) také ne.

Přestěhovala jsem se do Bílova - vesnice kousíček od Bílovce v okrese Nový Jičín. Pokud je na tom některá z vás podobně a jste z okolí, budu moc ráda za reakci. A samozřejmě i za kontakt s maminkou, která ve stejné situaci není a prostě je z okolí a měla by zájem o pokec s někým novým.

Lucka a Lili 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
4.2.10 23:01

Culi, jsem z Bílovce. Určitě se ráda sejdu, jsem pro každou špatnost :wink: . Jestli budeš chtít, napiš SZ a můžeme se domluvit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.2.10 20:28

Tak tě u nás vítám :) Přejmenovala a přesunula jsem diskusi :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.10 20:53

ahoj, asi jsem natvrdlá, ale vůbec nerozumímtomu o přejmenování a přesunutí diskuze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.2.10 20:55

Založila jsi ji v těhotenství, teď je ve Stejném místě - a upřesnila jsem název :)

Co malinká, roste a nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.10 14:34

roste a je moc hodná :) je to zlatíčko :)
Jak vy doma bojujete ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová