Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mi bydlime asi 15km od Boskovic. Mam 8 mesicni holcicku.
Ahojte. sem s dcerkou taky z boskovic. neuděláme nějakej sraz?
Ahoj ja bydlím 10km od Boskovic. Kdyby jste dělali nějakej sraz tak bych se ráda taky účastnila a seznámila se i s jinýma maminkama
Ahojky!
Obnovují diskuzi, najde se nějaká maminka na pokec nebo i na kafčo?
@Moňule-1 ahojky,mám to v měřítku, mám 4 děti,13,9,skoro 6 a jeden rok
Tak to je nářez, to mám co dohánět, já mám děti 2 - zmíněný syn 4. měsíce a k tomu ještě jeden syn 11 let…ale i tito dva dají občas zabrat natož 4 ![]()
Ahojky, jsem 7 km od Boskovic a čekáme 1 mimi- pravděpodobně holčičku, ale až v září 2015.
Hledám také těhulku/ nebo mamču s mrnouskem směr Vážany, Knínice, Šebetov.
Ahoj, hledám maminku z Boskovic na procházky s dětma, povídání nebo třeba na kafe… Přestěhovali jsme se sem z Brna a tak tu nikoho neznám. Mám 6 měsíční holčičku Nelinku a mě je 23 let ![]()
Pro Stanka0: Ahoj, já sice mimčo teprve čekám (září), ráda pak popovídam. Do půlky října budu v Boskovicích a pak střídavě Praha a Boskovice. Aby si mimča užila i druhá babička.
Zdravím holky, jestli někde půjdete, ráda se přidám. Sice už přímo v Boskovicích nebydlím, usídlili jsme se asi o 20km dál, ale ráda se tam občas zase podívám. Přes rok jsme tam bydleli a dva roky jsem tam i pracovala, takže sem tam se zajedu podívat za kolegy do práce. Mám doma taky holčičku – 10 měsíců.