Těhulky a maminky Boskovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
13.8.15 15:51

Ahoj holky, nepůjdete některá příští čtvrtek 20.8 ke školičce na přednášku o porodu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.8.15 21:12

Doufám, že ti tam sdělí aspoň nějaké praktické informace. Já když jsem měla jít rodit poprvé, měla jsem načteno několik knížek, slyšela nejrůznější zkušenosti od známých a nakonec jsem sama zažila úplně něco jiného. Dneska už mám za sebou tři porody a musím říct, že každý měl zcela jiný průběh, a všechny ty získané informace mi byly nakonec na nic. Neměj z toho strach. Pokud jsi zdravá a těhotenství probíhá v pohodě, až to přijde, tělo ti samo řekne, co potřebuje. Koukala jsem, že máš taky zářijový termín. Docela ti závidím. Vrátila bych hned čas zpátky. To čerstvě narozený miminko je na všem to nejkrásnější. Jak to roste, rostou s tím i starosti. Naše malá bude slavit v září už jeden rok. Je šílené, jak rychle to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.8.15 11:50

Pro loskutakus: Matky - prvodrodičky jsou asi víc vyplašený, neví co je čeká. Teda aspoň já už ted před koncem trošku začínám zmatkovat. Abych věděla kdy jet a jak se připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.8.15 08:39

@loskutakus můj mrňous bude mít v září taky rok :-) a je to jak říkáš - každý porod je úplně jiný…
@Siminka448 neboj, to zvládneš, tělo si řekne samo co v tu danou chvíli bude potřebovat. Kde budeš rodit, v Boskovicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.15 10:52

Pro Moňule-1 - jo v Boskovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.8.15 19:26

Pro Moňule-1: Jé a jste taky z Boskovic? Že by si naše malá přeci jen našla kamaráda? U nás je to totiž hrozný zapadákov, kde chcípl pes, ani na to naše hřiště tu nikdo nechodí. Co podnikáte, když jdete ven? Pořád tam na náměstí funguje mateřské centrum? Že bysme si taky někdy udělaly výlet do Boskovic a přidaly se k vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.8.15 06:55

@loskutakus jj, jsme z Boskovic…mateřské centrum funguje pořád, tam se chystáme chodit na cvičení miminek od 1 roku :) A odkud jsi? jooo a jedna rada, když někomu odpovídáš, tak nemusíš vypisovat jméno ručeně, jen v jeho příspěvku klikni na „zmínit“ a ono se to automaticky přepíše :D taky jsem to nejdřív takhle přepisovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.8.15 13:30

@Moňule-1 no jo, ono to funguje, dík za radu. S tím cvičením mám špatný zkušenosti. Roční dítě mi na to připadne ještě moc malý. Chodila jsem tam s první dcerou, když měla 1,5 a po třetí hodině jsem to vzdala, totální fiasko. Celou dobu si tam hrála po svým a vůbec jí nezajímalo, co dělají ostatní. A když jí náhodou někdo cizí chtěl chytnout za ruku, ztropila tam hysterickou scénu, jak kdyby ji chtěli unést. Pak jsme to zkusily znovu, když měla dva roky, a totálně to tam milovala. Ale každý dítě je jiný. Uvidíš, jakou odezvu to bude mít u toho vašeho. Jinak my teda zrovna z Boskovic nejsme, asi tak půl hodiny autem od vás. Ale Boskovice jsem měla možnost trochu poznat, přes rok jsme tam bydleli a než jsem šla naposled na mateřskou, tak jsem tam i dva roky dojížděla do práce. Ale občas si tam uděláme výlet, tak bysme mohly někde na hřiště a nebo do herny s těma našema prťatama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.8.15 15:15

@loskutakus a odkud jsi teď? Kde jsi tady pracovala? S tím cvičením uvidím, samo, že to nebudu lámat přes koleno…mě jde hlavně o to, aby si zvykal nakolektiv, na jiné děti a naučil se s nimi hrát…tak uvidíme :) jj, klidně můžeme zajít na hřiště nebo do parku, v parku se mrňousovi líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.15 23:01

@Moňule-1 Postavili jsme si barák ve Vilémovicích u Macochy. Klidné místo pro poklidný rodinný život, ale za zábavou je odtud trochu dál. Dojíždění bez auta je katastrofa. Máme jen jedno, tak se o něj s manželem občas bijem. V Boskovicích jsem učila na střední škole Andre Citroena. Zrovna včera jim to už začlo. Prázdniny jsou fuč a zase do práce. Musím říct, že mi to vůbec nechybí. Ale měla bych se tam zas v září otočit, abych vyzvěděla, jak dopadly opravné maturity. Tak pak bysme to mohly spojit i s nějakou tou procházkou s kočárkama… Dítě mi zas řve, to je teprv jedenáct. Proč to v noci prostě nespí? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.8.15 20:02

@loskutakus tak proč děti v noci nespí, to bych taky ráda věděla :) Já bych teda na vesnici bydlet nemohla, už jsem to jednou zkusila a nikdy bych se tam už nevrátila. Jseš dobrá, že to dáš :) já mám naštěstí auto svoje takže si kdykoli kamkoli můžu zajet a nemusím se dohadovat s přítelem… jj, škola už se blíží a s ní i rozčilování se starším synem, jde už do 6. třídy tak to bude mazec :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.6.18 06:14

tehulka 5.9.2018

Dobrý den. Je tu nějaká tehulka z Boskovic s termínem konec srpna-5.9? Která chce rodit také v Boskovicích?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová