Maminy Brno-venkov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.2.10 10:49

maminy Brno-venkov

Tak jsem si říkala, jestli bysme nemohly taky my brněnské venkovanky spolu diskutovat o našich dětech, různých možnostech a akcích, které v okolí Brna jsou a třeba se někdy i s našimi dětičkami někde sejít. Jestli tu jste někdo z Brna venkov, tak napište!
Mně je zatím 29let, mám dvouletýho chlapečka a čekáme koncem dubna holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
22.2.10 11:18

Velky pojem Brno venkov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.10 11:28

Jojo velký pojem :-D Myslím prostě vesnice kolem Brna. Já vím, že někdo je na severu, někdo na jihu, ale ono to není zas až taková dálka.
A odkud jsi? Já jsem z Bílovic nad Svit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.10 12:02

Ja jsem z Popuvek pro zmenu na opacne strane. :lol: na Rosice.Ale v Bilovicich mam kamaradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.2.10 12:07

Já jsem ze Zastávky, Katko zdravím, to máme k sobě jen přes kopec a ty Rosice :lol: Bydlíte někde v těch nových domečkách?

Za tipy kam s dětma budu ráda, doma už skoro lezu po zdi a Tobík se už taky nudí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
22.2.10 12:22

Ahojte, my jsme z Rosic :lol: . Na Zastávku jezdím na gyndu :wink: a do Popůvek se v létě jezdíme koupat :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.10 12:32

My jsme v tech bytovkach hned vedle silnice. :lol: . To by me taky zajimalo co kdo da za tip.Ja tu bydlim teprve dva mesice predtim primo ve meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
22.2.10 12:39

Katko, to jsou krásný bytovky :palec: , jste tam spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.10 12:48

Jo a moc.Je tady fakt pohoda a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.10 13:06

Ale taky premyslim kam vyrazit s Barou na nejake aktivity. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.2.10 13:35

No krása, zatím samé skoro místní mamniny :lol: PAtsy a kam se jezdíte do Popůvek koupat?? My jsme jezdili do Zbýšova na koupák, ale bývá tam hodně lidí. Ale rpo prcky je to tam zas prima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.2.10 13:36

Tak první tip, i když na akci až za měsíc -
V Tišnově - 27.03. Jaro ve dveřích – trhová slavnost s kult. programem. Trhy prý bývají moc hezké, ale osobně jsem tam ještě nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
22.2.10 13:41
Novire píše:
PAtsy a kam se jezdíte do Popůvek koupat?? My jsme jezdili do Zbýšova na koupák, ale bývá tam hodně lidí. Ale rpo prcky je to tam zas prima :nevim:

Do Popůvek jsme jezdili k tomu jejich rybníku, ale ještě jako bezdětní, pro dětičky tam ten sráz moc není :lol: . Co máme Innu, tak jsme nejvíc v Rosicích na koupališti nebo v Říčkách u rybníka. Jinak celý podzim a zimu jezdíme 1× týdně do krytého bazénu v Nové Vsi, tam je to moc fajn. Na zbýšovském koupáku jsme byli jednou, už před hodně lety a usoudili jsme, že rosické koupaliště je pro nás lepší, je i blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.10 13:55

Ve Zbysove mam kamaradku.Mimochodem dik za tip an koupa :lol: ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.2.10 14:03

Patsy a byli jste tam, jak je to zrekonstruovane? Nam vyhovuje, ze do neplaveceho bazenu vedou pozvolne schody, Tobik si tam sedl a cvachtal se :-)
Rosicke koupaliste jsme loni nestihli, letos to snad napravime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová