Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si říkala, jestli bysme nemohly taky my brněnské venkovanky spolu diskutovat o našich dětech, různých možnostech a akcích, které v okolí Brna jsou a třeba se někdy i s našimi dětičkami někde sejít. Jestli tu jste někdo z Brna venkov, tak napište!
Mně je zatím 29let, mám dvouletýho chlapečka a čekáme koncem dubna holčičku.
Jojo velký pojem
Myslím prostě vesnice kolem Brna. Já vím, že někdo je na severu, někdo na jihu, ale ono to není zas až taková dálka.
A odkud jsi? Já jsem z Bílovic nad Svit.
Ja jsem z Popuvek pro zmenu na opacne strane.
na Rosice.Ale v Bilovicich mam kamaradku.
Já jsem ze Zastávky, Katko zdravím, to máme k sobě jen přes kopec a ty Rosice
Bydlíte někde v těch nových domečkách?
Za tipy kam s dětma budu ráda, doma už skoro lezu po zdi a Tobík se už taky nudí ![]()
Ahojte, my jsme z Rosic
. Na Zastávku jezdím na gyndu
a do Popůvek se v létě jezdíme koupat
.
My jsme v tech bytovkach hned vedle silnice.
. To by me taky zajimalo co kdo da za tip.Ja tu bydlim teprve dva mesice predtim primo ve meste.
No krása, zatím samé skoro místní mamniny
PAtsy a kam se jezdíte do Popůvek koupat?? My jsme jezdili do Zbýšova na koupák, ale bývá tam hodně lidí. Ale rpo prcky je to tam zas prima ![]()
Tak první tip, i když na akci až za měsíc -
V Tišnově - 27.03. Jaro ve dveřích – trhová slavnost s kult. programem. Trhy prý bývají moc hezké, ale osobně jsem tam ještě nebyla…
Novire píše:
PAtsy a kam se jezdíte do Popůvek koupat?? My jsme jezdili do Zbýšova na koupák, ale bývá tam hodně lidí. Ale rpo prcky je to tam zas prima
Do Popůvek jsme jezdili k tomu jejich rybníku, ale ještě jako bezdětní, pro dětičky tam ten sráz moc není
. Co máme Innu, tak jsme nejvíc v Rosicích na koupališti nebo v Říčkách u rybníka. Jinak celý podzim a zimu jezdíme 1× týdně do krytého bazénu v Nové Vsi, tam je to moc fajn. Na zbýšovském koupáku jsme byli jednou, už před hodně lety a usoudili jsme, že rosické koupaliště je pro nás lepší, je i blíž.
Patsy a byli jste tam, jak je to zrekonstruovane? Nam vyhovuje, ze do neplaveceho bazenu vedou pozvolne schody, Tobik si tam sedl a cvachtal se ![]()
Rosicke koupaliste jsme loni nestihli, letos to snad napravime…