Mámo dívej se!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
26.9.22 19:06
@Kamkam píše:
Skoro pětiletá… „… A koukej dlouho, jo? Koukej dlouho. Koukej dlouho.“ :mrgreen: :zed:

Jó, to taky :lol: A kdyz nahodou zahlidne, ze jsem na vterinu koukla jinam, tak „neee! Musis se porad!!! koukat!… Tak znovu, koukej a koukej porad!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.9.22 19:33

@ludmilaadamkova :mrgreen: u nás máme tlumočníka. Řeknu manželovi, podej mi slanku, dítě řekne podej mamce slanku. Po obědě pojedeme na hřiště, tak bašti. Tati já musím bastit, protože pojedeme na hřiště :mrgreen: ale já to mám jinak…zato ten řev, ten věčnej řev a knourani, to je zahul :cert: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.9.22 19:35
@Janadel píše:
Tak na to u nas zazni „Né, ty mi to musis rict!“ :zed: :lol:

Taky taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.9.22 21:41
@Bubla Bůčková píše:
@ludmilaadamkova :mrgreen: u nás máme tlumočníka. Řeknu manželovi, podej mi slanku, dítě řekne podej mamce slanku. Po obědě pojedeme na hřiště, tak bašti. Tati já musím bastit, protože pojedeme na hřiště :mrgreen: ale já to mám jinak…zato ten řev, ten věčnej řev a knourani, to je zahul :cert: :?
:P To máš všude něco…náhodou to je pěkný.. možná má pocit že ti muž nerozumi :mrgreen: prostě to tlumočí do chlapstiny.

U nás se neknoura u nás jsou scény hodně národního… Např nedávno vyzvedával muž… ( ze skolky), jezdí autem a tím pádem nesla malá se mnou pěšky kolem Filipkova domu a tím pádem tam nemohla na návštěvu…

Klečela v šatně a rvala prý já chci k Filípkovi je to můj kamarád a já ho miluju. Chci si u něj hrát.

A muselo to být asi velký protože muž je flegmous a jen tak něco nekomentuje. Tohle mi vypravel.

• Citovat
  • Upravit
3115
26.9.22 21:44
@Janadel píše:
Jó, to taky :lol: A kdyz nahodou zahlidne, ze jsem na vterinu koukla jinam, tak „neee! Musis se porad!!! koukat!… Tak znovu, koukej a koukej porad!“ :lol:

Jó, je to krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect