Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
Můj dotaz se týka Vaších synů.
Dávate jim trenýrky/boxerky nebo slipy?
Děkuji
Slipy dokud házel bobek do nich, jakmile se ve dvou a čtvrt naučil vše vykonat na zachode tak už trenky
Boxerky. Slipy jsem koupila jen, když byl malej a tak mrňavý boxerky neměli, to bylo tak kolem dvou let, první slípky. Pak už najel na boxerky, kupuju v Lídlu, ty mu pěkně seděj a vydrží mu jedna velikost dva, tři roky. Synovi je 6 let. Ale manžel nosí taky boxerky, mě se ti chlapi ani ve slipech nelíbí…
Můj syn už od mala ví co mu bude sedět. První slipy odmítl, trenky ne. Takže máme jasno, dokud si neřekne jinak.
@PapeJ píše:
Boxerky. Slipy jsem koupila jen, když byl malej a tak mrňavý boxerky neměli, to bylo tak kolem dvou let, první slípky. Pak už najel na boxerky, kupuju v Lídlu, ty mu pěkně seděj a vydrží mu jedna velikost dva, tři roky. Synovi je 6 let. Ale manžel nosí taky boxerky, mě se ti chlapi ani ve slipech nelíbí…
Jo přesně, slipy to je hnus. Ať už na velkým nebo malým. Taky se mi to nelíbi. Boxerky/trenky nebo jak se tomu vlastně říká, vypadají daleko lépe. A asi jsou i příjemnější.
Synové pouze boxerky, slipy neměli nikdy. Kupuji Lidl nebo HM pro mladšího (od vel.86/92) a Takko nebo HM pro staršího. Manžel slipy taky nenosí. Mně se to nelíbí ani na dětech, ani na mužích ![]()
Starší do 6 let nosil trenky. Pak už jsem je nemohla nikde sehnat, tak přesedlal na boxerky. Mladší má taky raději trenky, ale špatně se shání, tak nosí boxerky.
Odjakživa boxerky, ale špatně se shání. Hodně objednávám na netu: reserved, olsakovi, astratex…
@Billi píše:
Starší do 6 let nosil trenky. Pak už jsem je nemohla nikde sehnat, tak přesedlal na boxerky. Mladší má taky raději trenky, ale špatně se shání, tak nosí boxerky.
Obojí, slipy se líp shánějí, boxerky máme takové sváteční 🤣 k doktoru, na zápas apod kde se svlikaji, ale třeba na doma spíš ty slipy, hlavně v době kdy ještě měli nehody, ty slipy jsou levnější, dostupnější a měli sme jich větší zásobu, když bylo třeba prevlikat několikrát za den.
Jeden preferuje boxerky a druhy slipy. Doufám, ze i mladsiho naucim na boxerky, ale je konzervazivni