Dáváte slipy nebo trenky?

64
21.9.22 18:17

Davate slipy nebo trenky ?

Ahoj
Můj dotaz se týka Vaších synů.
Dávate jim trenýrky/boxerky nebo slipy?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18646
21.9.22 18:26

Slipy dokud házel bobek do nich, jakmile se ve dvou a čtvrt naučil vše vykonat na zachode tak už trenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.9.22 18:30

Vždy trenky uz od mala. Slipy ne e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 18:35

Oboje. Ale spis slipy, ty totiž mu jdou lip oblikat :D

• Citovat
  • Upravit
4215
21.9.22 18:46

Boxerky. Slipy jsem koupila jen, když byl malej a tak mrňavý boxerky neměli, to bylo tak kolem dvou let, první slípky. Pak už najel na boxerky, kupuju v Lídlu, ty mu pěkně seděj a vydrží mu jedna velikost dva, tři roky. Synovi je 6 let. Ale manžel nosí taky boxerky, mě se ti chlapi ani ve slipech nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 18:47

Můj syn už od mala ví co mu bude sedět. První slipy odmítl, trenky ne. Takže máme jasno, dokud si neřekne jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.22 18:48
@PapeJ píše:
Boxerky. Slipy jsem koupila jen, když byl malej a tak mrňavý boxerky neměli, to bylo tak kolem dvou let, první slípky. Pak už najel na boxerky, kupuju v Lídlu, ty mu pěkně seděj a vydrží mu jedna velikost dva, tři roky. Synovi je 6 let. Ale manžel nosí taky boxerky, mě se ti chlapi ani ve slipech nelíbí…

Jo přesně, slipy to je hnus. Ať už na velkým nebo malým. Taky se mi to nelíbi. Boxerky/trenky nebo jak se tomu vlastně říká, vypadají daleko lépe. A asi jsou i příjemnější.

• Citovat
  • Upravit
1567
21.9.22 18:51

Synové pouze boxerky, slipy neměli nikdy. Kupuji Lidl nebo HM pro mladšího (od vel.86/92) a Takko nebo HM pro staršího. Manžel slipy taky nenosí. Mně se to nelíbí ani na dětech, ani na mužích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
21.9.22 18:53

Pětiletej syn na sobě nikdy slipy neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.9.22 18:54

Starší do 6 let nosil trenky. Pak už jsem je nemohla nikde sehnat, tak přesedlal na boxerky. Mladší má taky raději trenky, ale špatně se shání, tak nosí boxerky.

• Citovat
  • Upravit
14611
21.9.22 19:02

Na nejmenší tak do 4 let slipy, pak boxerky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
21.9.22 19:09

Odjakživa boxerky, ale špatně se shání. Hodně objednávám na netu: reserved, olsakovi, astratex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
21.9.22 19:12
@Billi píše:
Starší do 6 let nosil trenky. Pak už jsem je nemohla nikde sehnat, tak přesedlal na boxerky. Mladší má taky raději trenky, ale špatně se shání, tak nosí boxerky.

https://www.trenyrkarna.cz/…ske-trenyrky?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.9.22 19:12

Obojí, slipy se líp shánějí, boxerky máme takové sváteční 🤣 k doktoru, na zápas apod kde se svlikaji, ale třeba na doma spíš ty slipy, hlavně v době kdy ještě měli nehody, ty slipy jsou levnější, dostupnější a měli sme jich větší zásobu, když bylo třeba prevlikat několikrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
21.9.22 19:21

Jeden preferuje boxerky a druhy slipy. Doufám, ze i mladsiho naucim na boxerky, ale je konzervazivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí