Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Prubni hračku Moc děkuji za info. Budu doufat, že to přesky vydrží, nerada bych ohrozila malou. Slintáčky určitě pořídím, možná zkusím spíchnout sama ![]()
Na sucháče kouknu…Ty máš manducu? mohla bys mi sem dát schválně fotku těch sucháčů?
Díky ![]()
@zpc h
Jasně, přikládám fotky - na první je originál, na druhé padělek.
Jinak ten padělek nemusí být nutně špatný, ale rozhodně bych pravidelně kontrolovala přezky a určitě nosila jen se slintáčky.
@Prubni hračku Děkuju ti moc, zřejmě je to padělek…tak snad se nic nestane. Chtěla jsem jí používat do roka a pak kibi, snad to tedy ten rok zvládne…Bude v provozu jen když pojedeme někam, kde se nedá s kočárem ![]()
@Prubni hračku píše:
@zpc h
Jasně, přikládám fotky - na první je originál, na druhé padělek.
Jinak ten padělek nemusí být nutně špatný, ale rozhodně bych pravidelně kontrolovala přezky a určitě nosila jen se slintáčky.
Předpokládám, že jste asi zaměnila pořadí, ne? Na první fotce-šedé nosítko, je padělek a na druhé-běžové nosítko, je originál. Mám doma právě to béžové, kupovala jsem ho přímo na promo akci Manduca na výstavě FOR BABIES 2013 za asi 3200 Kč nebo tak nějak,. Řekla bych, že předchozí příspěvek může docela zmást některé rodiče! Moje sestra mi řekla, že narazila na nějaké informace o fake manduce, tak jsem na základě toho pohledala a opravdu takové diskuze jsou a taky trochu matoucí.
Ano, takto vypadá i originální nosítko, ale zároveň takto vypadají nejčastější fake nosítka. Číňani na těch padělcích hodně zapracovali, dnes už se dá fake poznat jen velmi těžko. Dobré je kontrolovat informační štítky uvnitř nosétka - ty fake tam mívají gramatické chyby, vím, že byla i jedna série, která měla všechna sériová čísla stejná.
Jinak je samozřejmě nejlepší kupovat od autorizovaných prodejců a ne na bazarech - tam jak je nová manduca s visačkou pod 2000 Kč, je potřeba mít se na pozoru.
@Prubni hračku ja vim, ze treba na aliexpres prodavaji za 30dolaru fake manducu, bohuzel se dnes kopiruje vsechno
jen jsem prave reagovala na tu fotku, ze jedno je origo a druhe fake… musim rict, ze mam original manducu a ani netusim, ze ma nejake seriove cislo, nenapadlo by me ho hledat na nositku
@lucillee píše:
@Prubni hračku ja vim, ze treba na aliexpres prodavaji za 30dolaru fake manducu, bohuzel se dnes kopiruje vsechnojen jsem prave reagovala na tu fotku, ze jedno je origo a druhe fake… musim rict, ze mam original manducu a ani netusim, ze ma nejake seriove cislo, nenapadlo by me ho hledat na nositku
No právě, na Aliexpresu se prodávají Manducy za „pár“ dolarů
A určitě, každá Manduca má na bederním pásu štítek s informacemi a tam je uvedené právě i seriové číslo.
Holky, mě by zajímalo, v čem by mohl být u falešné manducy problém? Tak pokud je přeně okopírovaná, tak je to vlastně jedno, ne?
@alviola rekla bych, ze kvalita svu, material nebo prezky muzou byt horsi kvality(nemusi…ale zrovna u miminka bych byla opatrna, kdyby slo o nakupni tasku tak neresim detaily)…ale ja obecne nesnasim fakes, nekupuju je z principu a cinani jsou parchanti, ze u vseho jen okopiruji vzor…vadi mi to ze zasady, takze kvalitu uz pak nezkoumam, proste je to smejd ktery nebudu podporovar. Pokud by prodavali podobne nositko s nejakym svym nazvem nemam s tim problem, ale tohle je pro Evropu kratkozrake a obraci se to proti nam ![]()
Dobry den, nevite nekdo nahodou, jak je to s padelky u starsich typu manducy (jeste s ruzovou nasivkou housenky)???predem moc moc dekuji!!! ![]()
@jankaaaaa Dobrý den, ty staré typy jsou naprosto bezpečné, tam se vůbec bát nemusíte ![]()
@Prubni hračku moc dekuji za povzbudivou informaci
.. a kdybyste nahodou nekdo mel zarucene original starsiho typu, byla bych moc rada za foto k porovnani, nebo info, jestli je ta na fotce nize jina… predem moc dekuji!!!
@jankaaaaa Dobry den, znama mi nabidla Manducu k prodeji a je to starsi verze s ruzovou housenkou. Mam doma jeste pujcenou novou verzi a je teda uplne jina, jine pismu u napisu manduca, ruzova nema u napisu ani r (original) chybi i logo u spodni prezky apod. Myslite, ze to bude tim, ze je to starsi kolekce, ktera jeste tyto prvky nemela?
Pripadne se padelky zacaly delat az na tech novejsich verzich? Muzu i nafotit, dekuji ![]()