Manduca, jak nosit 2 měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
5.7.13 20:07

Manduca-jak nosit 2 měs

Ahoj všichni, pořídila jsem si toto nosítko a mám dvouměsíčního chlapečka, který má lehce přes 6 kilo.Do té novorozenecké vložky se mi zdá malý. Dnes jsem si ho poprvé do toho dala a nožky roztáhla, ale přišlo mi, že má ty nožičky až moc roztažený. A jak dlouho ho v tom můžu mít? Dnes mi tam spal skoro přes 2 hodiny co jsme byli na procházce a hodně lidí mi říkalo, že ho v tom určitě bolí záda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.7.13 20:12

@chelsea001 dítě který něco bolí, tak to dá velice rychle a nahlas najevo :mrgreen: Takže nosíš bez vložky? Já to v manduce s takhle malým miminem neuměla, nosila jsem je v šátku, ale pokud je dítě spokojené, zaujímá správnou polohu, tj. kolínka výš jak zadeček, kulatá zádíčka, nehroutí se ti tam nějak ke straně, tak nosit můžeš jak dlouho je potřeba. Jen taková myšlenka - kočárek byl vynalezen za doby královny Viktorie. Co myslíš, že lidstvo těch x tisíc let před vynálezem dělalo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.7.13 20:16

@Gladys jj bez vložky, když jsem mu dala nožičky jakoby k bříšku a do vložky tak mi v tom plakal, ale teď je má zas moc roztažené, tak nevim jestli to není špatný na kyčle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.7.13 20:23

Roztažený nožičky nevadí, to je správná poloha pro kyčle :) a 2 hodiny jsou v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.7.13 20:28

@chelsea001 není to špatný na kyčle, viděla jsi někdy mimino s nohama v třmíncích nebo třeba s peřinkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.7.13 20:29

Tak díky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.7.13 20:34

Ja nosila ve vlozce cca do 3-4 mesicu, a mela jsem to rozepnute, aby to bylo delsi a drzelo to hlavicku. Pak nastalo „blbe“ obdobi, ze cca mezi 3 a 5 mesici byla vlozka uz mala a bez vlozky to jeste neslo, tak jsem moc nenosila :oops: :nevim: A ted od 8 mesicu uz je to opicka zvedava a nosi se jedine na zadech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
5.7.13 20:46

Já se na to ptala dr. na kyčlých jestli to nemůže uškodit a říkal že dítě které ještě pořádně nepase tak by se ve vzpřímené poloze nemělo nosit.On doporučoval pro takto malinké miminko šátek a pak až popř. manducu. Já mám také mamducu, ale malá se narodila v listopadu-přes zimu jsem nenosila-bála jsem se že uklouznu a spadnu. A ted už zvesela nosím, ale jak říkám. Až bude nejlépe sedět, ale stačí když drží samo hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 20:49

@chelsea001 Tos potkala jeste docela mily lidi, me obcas nekdo rekl, ze dite v satku trapim :-) Jak psaly damy prede mnou, pokud ma podsazenej zadecek, kolinka vys a kulaty zadicka, tak je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 20:51

@Edita27 taky si myslim, ze satek je pro maly miminko lepsi- lip si to clovek dotahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
5.7.13 20:51

@Aliik Já nevím jak jí mám dát na záda, trochu se bojím, není někde nějaké video? poradí někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 20:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
5.7.13 20:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
5.7.13 20:58

Díky, já se právě k tomu odhodlávám a trochu se bojím aby mi malá nespadla. Zítra to zkusím, ale to dítě ve videu je větší. Jak staré dítě se může dát na záda? Musí umět sedět? Nebo chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.7.13 21:04

Ja malou zacala nosit na zadech ve chvili, kdy umela lezt a sedet. Bylo ji 8 mesicu (vazila cca 8 kilo) ;) Protoze na zadech ji vic „povolim“ a ma volnost, na brise jsem kvuli tezisti a pohodli musela nosit vice natesno a tezce se ji to prestalo libit :lol:

Příspěvek upraven 05.07.13 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko