Manduca - nožičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Wickelkinder Manduca?

Přidejte zkušenost s Wickelkinder Manduca
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
27.9.14 07:29

@spiritt manduca je od narozeni, take jsem se trosku bala, ale nezbylo nic jineho nez nosit (v kocarku byl bugr) a snad vse dobre. rozhodne ale male miminko, ted nevim presne do kolika tydnu ci kilo musis nosit s nozkama uvnitr se nedivim ze se vzteka kdyz je ma venku
dobre rady, navody a vse kolem manducy naleznes
manduca.cz
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
27.9.14 09:33

Tak zkoušela jsem s nožkama vevnitř, a dobrý, bez křiku, jenže stejně dělám něco špatně, protože mi prostrkuje nožičky až pod ten bederní pás 8o :mrgreen:…A kdybych ho dala bez nov. vložky, tak by už musel mít nožky ven, ne? tak já nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68845
27.9.14 10:43

Nosila jsem asi od 5 tydnu (5,5 kila) a od zacatku bez novovlozky, proste nozicky do klubicka pod sebe, bederak poradne utahnout. Mela jsem tam laktacni poradkyni, co se zabyvala i timhle a pomohla mi ji tam pekne umistit, i bez te vlozky, prislo mi to o dost pohodlnejsi. Nozicky ven jsem pak vystrcila relativne brzo, ale ja mivala hodne velke miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.14 14:45

@spiritt dej mu je „na žabičku“ - prostě pod sebe, jak když ho nosíš. Já ho takhle tahám v šátku, nožky pod sebe, podvážu zadek a ani nepípne a chrní :D návod na tenhle postoj naješ i na youtube atd.. určitě ho ta poloha nebolí, jinak by nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
21.11.14 15:02

obnovuji diskusi

Dobrý den, prosím o radu-malé je přesně 1měsíc, váží něco okolo 4kg. Máme špatné nožičky, používáme tzv.„peřinku“,po staru široké balení. Byli jsme na ortopedii, ale zapomněla jsem se zeptat…Je pro nás manduca taky vhodná? Ráda bych ji pořídila, ale nevím zada do ní tyto děti s „peřinkou“vůbec mohou. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí