Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné dobré ráno. Milé dámy, mám na Vás dotaz.
Věříte na kvantový skok? Na manifestaci přání?
Samozřejmě myslím, že pro to člověk sám něco udělá. Ne, že to tyto techniky vyřeší.
Máte s nimi nějaké zkušenosti? Například transurfing, Ravenova metoda, vizualizace, modlitba…
Povedlo se Vám si něco vymanifestovat?❤️️
Moc mě toto téma zajímá, a proto bych chtěla slyšet Vaše názory. Předem děkuji ![]()
Podařilo se mi dovolat do soutěže v rádiu (což znamenalo prakticky automatickou výhru, o kterou jsem vážně hodně stála). Nic z věcí, co zmiňuješ neznám, prostě jsem to fakt hodně chtěla.
@Mia2020 Když jsem o něco v životě opravdu stál, a byl ochotný pro to něco udělat, vždycky jsem to dostal.
V některých případech bohužel ![]()
Hele teď jsem zkoušela vizualizaci a mám novou pracovní nabídku. Prostě jsem chtěla do jiného týmu v práci. Jasně, že tomu člověk musel jít trochu naproti, ale podstatné bylo otočit myšlení… Prostě neříkat si, tam mě chtít nebudou, nemám šanci, ale prostě při vhodné příležitosti po poradě s nimi jít na oběd, zapadnout, cítit se jako součást týmu i když ještě tomu tak není atd.
Nevím, co to je, ale jestli je tím myšleno něco jako „přání do vesmíru“ tak ano, přání takto vysílám často a snad se i plní (samozřejmě si nepřeji nesmysly)
důležité je prý přát si pozitivně, tzn. nemůžu si přát „ať se nenabourám“ ale přát si „ať všichni dojedeme v pořádku a ve zdraví domů“
U mě to funguje bohužel naopak, aspoň mám ten dojem. Když se snažím jít věcem naproti a říkám si, že to bude super, že to vyjde, tak většinou to skončí pravým opakem.. když na věci kašlu a neřeším to, tak ten život nějak plyne noo.. zkoušela jsem spoustu technik na různé věci, ale asi na to nejsem úplně stavěná. Ikdyž bych chtěla protože mě tohle téma hodně zajímá, jen to u mě nějak nefunguje noo
![]()
Myslím, že soudný člověk si nepřeje, aby kvantování fungovalo.
Protože by se pak každýmu blbci splnila kdejaká kravina, neřknu-li nebezečnost pro druhé.
Ačkoliv, když se teď tak na ten svět dívám…
Zkus ráno 15 minut meditovat a představit si tvůj den, jaký bys ho chtěla mít před tím, než začne. Na tohle si navykni a vyhraješ:)