Chování učitelského sboru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
26.9.22 00:08

Skupina idiotů v komentářích

Zdravím. Chodím na SŠ. Než jsem nastoupila na mojí nynější školu, všichni učitelé byli velmi vstřícní a milí. Ale jakmile jsem vstoupila do druhého ročníku, zpozorovala jsem změnu v chování několika učitelů. Vzhledem k tomu, že chodím na soukromou školu, je nás v celé škole míň, než na ostatních školách. (jedna třída v každém ročníku) Takže to není pro učitele tak stresující, či náročný. Studuji obor hotelnictví, a tak často jezdíme na různé akce obsluhovat. Mnoha studentům se na tyhle akce chodit nehce. Hádejte dvakrát proč asi. Učitelé opravdu neznají meze. Nějaký respekt vůči svým studentům? Ani omylem! Tolikrát nám někdo z učitelů, i samotný ředitel, nadával do krténů, dbilů a doslova „úplných blbců“
A vzhledem k tomu, že tyhle kecy nikdo nechce poslouchat, tak samozřejmě nikdo na akce jezdit nechce, jak už jsem tu zmiňovala. Proto se zavedly povinně. Bez určitého počtu odpracovaných akcí nás ani nepustí do dalších ročníků. Nevím, kdy budu mít příští rok čas se učit na maturitu, když budu muset furt chodit na praxe a akce. :nevim:
Ale zpět k věci. Tito učitelé nám při každé příležitosti hned nadávají. Ředitel zachraňuje každý svůj argument tím, že se nám prej snaží vyjít vstříc. Tak hlavně, že jsme podle něho d*bilové, že? :palec:
Opravdu se mi tohle chování z jejich strany nelíbí. Na škole nemáme problémové třídy. Mnoho lidí tu prochází s výbornými známkami. Díky tomuhle agresivnímu chování nerada chodím do školy. Nemám žádnou důvěru v učitelský sbor, až na pár výjimek. Kdybych aspoň v tom prváku viděla, jak se doopravdy chovají tihle učitelé ke svým žákům, tak bych přešla. Bohužel je na to už pozdě. Moje otázka tedy zní. Mohou si tohle učitelé dovolovat? A co s tím můžeme dělat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
26.9.22 00:15

Udělej rozdílové zkoušky na běžnou hotelovku a ulev rodičům od toho, že za tebe platí školné.

To že máte praxi z cateringu je ve skutečnosti dost pozitivum. A ano - až to budeš dělat jako práci, dá to ještě víc dřiny, pokud nechceš makat, neměla sis vybírat gastro jako obor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 01:02

@Ou Tady vůbec nejde o to, jestli chci nebo nechci makat. Kdybych ale měla tu možnost si znova vybrat střední školu, tak bych se pro tenhle obor určitě nerozhodla. Ale jak má dítě v patnácti vědět, co chce dělat celý život? :roll:
A ano, že máme praxe je supr. Hlavní pointa téhle diskuze je ale agresivní a neprofesionální chování ze strany učitelů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
26.9.22 03:13

Sepsat petici, uvest, ze zadate, aby vam nebylo nadavano, sesbirat pod to co nejvic podpisu a odevzdatbrediteli. Ookud to nebude resit, tak zrizovateli skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12544
26.9.22 05:24
@Venuse777 píše:
@Ou Tady vůbec nejde o to, jestli chci nebo nechci makat. Kdybych ale měla tu možnost si znova vybrat střední školu, tak bych se pro tenhle obor určitě nerozhodla. Ale jak má dítě v patnácti vědět, co chce dělat celý život? :roll:
A ano, že máme praxe je supr. Hlavní pointa téhle diskuze je ale agresivní a neprofesionální chování ze strany učitelů. ;)

Tak ja v 15 ti vedela kam chci jit na skolu..ano vedela jsem ze chci delat v kanclu a taky to tak je a podle toho vybrala skolu, segra vedela ze je hidne chytra a sla na gympl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64920
26.9.22 05:50
@Venuse777 píše:
Zdravím. Chodím na SŠ. Než jsem nastoupila na mojí nynější školu, všichni učitelé byli velmi vstřícní a milí. Ale jakmile jsem vstoupila do druhého ročníku, zpozorovala jsem změnu v chování několika učitelů. Vzhledem k tomu, že chodím na soukromou školu, je nás v celé škole míň, než na ostatních školách. (jedna třída v každém ročníku) Takže to není pro učitele tak stresující, či náročný. Studuji obor hotelnictví, a tak často jezdíme na různé akce obsluhovat. Mnoha studentům se na tyhle akce chodit nehce. Hádejte dvakrát proč asi. Učitelé opravdu neznají meze. Nějaký respekt vůči svým studentům? Ani omylem! Tolikrát nám někdo z učitelů, i samotný ředitel, nadával do krténů, dbilů a doslova „úplných blbců“
A vzhledem k tomu, že tyhle kecy nikdo nechce poslouchat, tak samozřejmě nikdo na akce jezdit nechce, jak už jsem tu zmiňovala. Proto se zavedly povinně. Bez určitého počtu odpracovaných akcí nás ani nepustí do dalších ročníků. Nevím, kdy budu mít příští rok čas se učit na maturitu, když budu muset furt chodit na praxe a akce. :nevim:
Ale zpět k věci. Tito učitelé nám při každé příležitosti hned nadávají. Ředitel zachraňuje každý svůj argument tím, že se nám prej snaží vyjít vstříc. Tak hlavně, že jsme podle něho d*bilové, že? :palec:
Opravdu se mi tohle chování z jejich strany nelíbí. Na škole nemáme problémové třídy. Mnoho lidí tu prochází s výbornými známkami. Díky tomuhle agresivnímu chování nerada chodím do školy. Nemám žádnou důvěru v učitelský sbor, až na pár výjimek. Kdybych aspoň v tom prváku viděla, jak se doopravdy chovají tihle učitelé ke svým žákům, tak bych přešla. Bohužel je na to už pozdě. Moje otázka tedy zní. Mohou si tohle učitelé dovolovat? A co s tím můžeme dělat? :think:

Jdi jinam, nic ti nebrani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64920
26.9.22 06:00

Jinak teda pokud jsi ve druhaku, tezko se budes pristi rok ucit na maturitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.9.22 06:15

Od začátku září se nám tady rozmáhá podivný nešvar. Tj. nadávání na učitele, že jsou takoví a vše je zle. Jednou je to ve školce, pak na ZŠ a teď zas střední. Nevěřím ani slovo. To zas našel nějaký troll způsob, jak mít řeči, špinit školství a pořád otáčí téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42182
26.9.22 06:20

TVL, praxe byly povinné vždy, už za mých studií a kdo neměl povinný počet hodin, měl smolíka. I já na gymplu jsem ve třeťáku a čtvrťáku měla povinnou praxi z odborných předmětů. Spolužačka chodila za školu, neměla povinný minimální počet hodin a musela si treťák zopáknout. Ano, Jen kvůli praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42182
26.9.22 06:21
@Kelsey píše:
Od začátku září se nám tady rozmáhá podivný nešvar. Tj. nadávání na učitele, že jsou takoví a vše je zle. Jednou je to ve školce, pak na ZŠ a teď zas střední. Nevěřím ani slovo. To zas našel nějaký troll způsob, jak mít řeči, špinit školství a pořád otáčí téma.

Začínám to vidět stejně, to je furt něco na školství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13102
26.9.22 06:42

Mně se to moc nezdá, že by učitelé dětem rodičů, kteří platí asi nemalé školné, nadávali a ještě v takové míře.
Zakladatelko je ti 18 nebo jsi ještě nezletilá?
Možná by bylo lepší kdyby to řešili rodiče než studenti, ale to se mi taky nezdá, že by se žádný rodič neozval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24581
26.9.22 06:53
@Kelsey píše:
Od začátku září se nám tady rozmáhá podivný nešvar. Tj. nadávání na učitele, že jsou takoví a vše je zle. Jednou je to ve školce, pak na ZŠ a teď zas střední. Nevěřím ani slovo. To zas našel nějaký troll způsob, jak mít řeči, špinit školství a pořád otáčí téma.

Taky jsem si všimla. Úplná epidemie. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 07:16

@Betty MacDonald
Tady mít nějaký dotaz, to je vyloženě na p*srání. Proč tu nikdo absolutně nechápete tu hlavní pointu založené diskuze? Moje otázka reálně zněla, jestli si tohle sprostý chování, tedy nadávání, mohou učitelé dovolovat. A co uděláte vy? Začnete mluvit o praxích. Skvělý :potlesk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 07:16

@lucad77 Čím to asi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 07:19

@Magical-eyes Ano, je mi 18, a ano, nikdo s tím nic nedělá