Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný dobrý večer,
dámy, zakládám novou diskuzi. Před chvílí jsem viděla dokument o Heleně Růžičkové… V něm se říkalo, že uměla předvídat budoucnost a lidské osudy… Jedné paní předpověděla závažné onemocnění a ona jím o 30 let později skutečně onemocněla… Dalšímu kolegovi řekla, že mu nezbývá moc času…a on brzy fakt zemřel. Další kolegyni zase předpověděla narození syna, a syn se jí skutečně narodil… A tak.
Chtěla jsem se jenom zeptat, zda si myslíte, že je skutečně možné i toto dopředu předurčit, a nebo se spíš jednalo o to, že tomu ti lidé uvěřili a skutečně se jim to stalo.
Nebo prostě máme tyto věci fakt dané a nic s tím neuděláme. Dost by mě zajímal Váš názor.
Mně také předvídaly kartářky spoustu věcí a spíš se z toho hodně věcí nestalo
tak nevím.
Zajímal by mě Váš názor na věc ![]()
@Mia2020 píše:
Krásný dobrý večer,
dámy, zakládám novou diskuzi. Před chvílí jsem viděla dokument o Heleně Růžičkové… V něm se říkalo, že uměla předvídat budoucnost a lidské osudy… Jedné paní předpověděla závažné onemocnění a ona jím o 30 let později skutečně onemocněla… Dalšímu kolegovi řekla, že mu nezbývá moc času…a on brzy fakt zemřel. Další kolegyni zase předpověděla narození syna, a syn se jí skutečně narodil… A tak.
Chtěla jsem se jenom zeptat, zda si myslíte, že je skutečně možné i toto dopředu předurčit, a nebo se spíš jednalo o to, že tomu ti lidé uvěřili a skutečně se jim to stalo.
Nebo prostě máme tyto věci fakt dané a nic s tím neuděláme. Dost by mě zajímal Váš názor.
Mně také předvídaly kartářky spoustu věcí a spíš se z toho hodně věcí nestalotak nevím.
Zajímal by mě Váš názor na věc
Já jezdím čas od času k jedné milé osůbce už řadu let a musím říct, že se mi vyplnilo téměř vše. Jediné co jí moc nejde, že se sekne v čase třeba o rok nebo i dva, ale musím říct, že jinak spokojenost.
@Mia2020 píše:
Krásný dobrý večer,
Mně také předvídaly kartářky spoustu věcí a spíš se z toho hodně věcí nestalotak nevím.
Zajímal by mě Váš názor na věc
No ja nevim, myslela jsem si, ze tento dar maji vyjimecny lide..mili lide a zrovna o Ruzickove se to rici neda, vyslovene nesnasela mlade holky ktere pri nataceni fackovala fest..nebyla moc dobre povahy. K ni mi to vesteni moc nejde.
Nevěřím. Statisticky skoro každý za 30 let něčím onemocní, narodí se mu syn nebo prostě zemře.
Je spousta šarlatánů a samozvaných věštců a občas mezi nimi najdeš diamant. Já v životě potkala takový lidičky dva. První byla kartářka a uměla číst z ruky, ta mi předpověděla pár věcí co se splnily, na náhodu to bylo až moc konkrétní, a pak astrologa. Ten mi o mě řekl věci i s přesnou časovou osou, že jsem chvíli přemýšlela, že se mnou snad žije. Chvíli jsem si myslela, že to musela vykecat kámoška, co u něj byla taky, ale on mi řekl detaily, který neznala ani ona. Dost přesně mi předpověděl život na pár let dopředu, až na jednu věc se to splnilo do puntíku.
Já jsem skeptik, nesežeru všechno a vždycky pochybuju, ale u těchhle dvou si říkám, že na tom věštění asi něco bude…..
Ale Joo, možné to je. Mě bylo řečeno, že najdu přítele se kterým si pořídím psa, budu mít 3 deti i přes problémy jaké mam- cysty na vaječníků atd. No, muze jsem našla, psa jsme si pořídili, máme dvě děti a třetí už nebude, to víme na 100%. Takže asi jak co.
Jdou nato čistě logicky. Staré bábě 60+ těžko předpovědí že bude mít děti. A naopak. Také vnoučata má skoro každá starší ženská. Nějakýma nemocema je prolezlej skoro každej nebo něco přijde. Když má člověk děti tak je i vysoce možné že si poříděj psa atd. Silnej kuřák bude mít asi zažloutlé prsty a nebo při hovoru může mít přizvedlej na jednom místě trochu ret. Tak to se také pak snadno předpoví rakovina, problém s plícema atd.