Reklamace dovolené

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
12.9.22 11:32

Reklamace dovolené

Ahoj, předem se omlouvám za toto téma, které sem moc nepatří, ale chtěla bych se poradit.
Máte někdo zkušenost s reklamací dovolené u cestovní kanceláře Fischer? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15406
12.9.22 11:44

Osobní zkušenost nemám. Ale je potřeba mít hlavně problém dobře zdokumentovaný, ideálně fotografie, komunikace s delegátem přímo na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:06

@ivašot. zdokumentováno máme, ale s delegátem jsme to neřešili, protože určitě by špatné jídlo, bar bez obsluhy, špinavý hotel a bordel kolem něho neřešil atd.., tak jsme chtěli psát rovnou na cestovku. Hlavně byl v jiném městě, nebyl tam s námi. Bohužel dokumentace asi nestačila a byla nám zamitnuta kompenzace. Z jejich strany prý nedošlo k žádné chybě a řekli že jaký je hotel je věc hotelu. Chceme to řešit dále, tak by mě zajímali právě zkušenosti. Na dovolenou k moři jsme jeli po prvé tudíž také nemáme s tímto žádné zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:12

Bylo více lidí nespokojených, všichni píšou negativní recenze na Google a říkali nám, že také půjdou reklamovat. Tak nám je divný, že to z cestovky nikdo neřeší, když maji tolik zpětných vazeb. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
12.9.22 12:13
@kacenkaa1 píše:
@ivašot. zdokumentováno máme, ale s delegátem jsme to neřešili, protože určitě by špatné jídlo, bar bez obsluhy, špinavý hotel a bordel kolem něho neřešil atd.., tak jsme chtěli psát rovnou na cestovku. Hlavně byl v jiném městě, nebyl tam s námi. Bohužel dokumentace asi nestačila a byla nám zamitnuta kompenzace. Z jejich strany prý nedošlo k žádné chybě a řekli že jaký je hotel je věc hotelu. Chceme to řešit dále, tak by mě zajímali právě zkušenosti. Na dovolenou k moři jsme jeli po prvé tudíž také nemáme s tímto žádné zkušenosti. :nevim:

no to, že jste neřešili nejdřív s delegátem je velká chyba, tím se má vždy začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:23

@stinga jak píši, byli jsme po prvé, tudíž jsme nevěděli jak se tohle popřípadě řeší. Teď už bych jednala po této zkušenosti jinak. Ale stále je ve hře fotodokumentace, která by měla hrát též velký vliv, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
12.9.22 12:23
@kacenkaa1 píše:
Bylo více lidí nespokojených, všichni píšou negativní recenze na Google a říkali nám, že také půjdou reklamovat. Tak nám je divný, že to z cestovky nikdo neřeší, když maji tolik zpětných vazeb. :nevim:

a nezlob se, ale proč jste si vybrali dovolenou, kde jsou negativní recenze? bylo to levné, že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
12.9.22 12:26
@kacenkaa1 píše:
Bylo více lidí nespokojených, všichni píšou negativní recenze na Google a říkali nám, že také půjdou reklamovat. Tak nám je divný, že to z cestovky nikdo neřeší, když maji tolik zpětných vazeb. :nevim:

tak cestovka, pokud je šílené množství negativních recenzí, může na příští rok vyřadit tento hotel ze svého „play listu“, jinak cestovka moc pák k řešení nedostatků v hotelu nemá, vše je na vedení hotelu, možná se tam změnil majitel :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:26

@stinga dovolenou jsme řešili na poslední chvíli, tudíž na recenzi jsme nepomysleli. Kéž by byla levná, neřešila bych to. Dovolená byla drahá, proto to řeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
12.9.22 12:28
@kacenkaa1 píše:
@stinga jak píši, byli jsme po prvé, tudíž jsme nevěděli jak se tohle popřípadě řeší. Teď už bych jednala po této zkušenosti jinak. Ale stále je ve hře fotodokumentace, která by měla hrát též velký vliv, podle mě.

no :think: to je fakt těžké, už se mi stalo, že jsem se vrátila ze skvělé dovolené, a pak na recenzích tohoto hotelu byly fotky rozlámaných lehátek na chodbě a pavučiny pod postelí - tady ten provozní bordel je jaksi hlavně v jižních zemích normální stav, důležitá je čistota povlečení, ručníků, čisté nádobí - nějaký prach a tak se moc neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
12.9.22 12:29
@kacenkaa1 píše:
@stinga dovolenou jsme řešili na poslední chvíli, tudíž na recenzi jsme nepomysleli. Kéž by byla levná, neřešila bych to. Dovolená byla drahá, proto to řeším ;)

jo ale třeba píšeš, že bylo špatné jídlo - to po návratu do ČR zdokumentuješ jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:29

@stinga co jsem koukala, tak stále mají hotel v nabídce, tedkon je ale o více jak půlku levnější.
To jsme si právě také říkali, tak jsme delegáta vynechali a psali rovnou cestovce. O změně majitele jsme bohužel nic neslyšeli, prý je to také covidem. Ale myslím si že 4* by měla vypadat úplně jinak, toto bylo tak maximálně 2*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
12.9.22 12:30

No nevím, jestli uspějete, pokud jste nic neřešili hned na místě s delegátem. :think: Jinak číst recenze předem je pro mě absolutní základ.

Příspěvek upraven 12.09.22 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
12.9.22 12:32
@kacenkaa1 píše:
@stinga co jsem koukala, tak stále mají hotel v nabídce, tedkon je ale o více jak půlku levnější.
To jsme si právě také říkali, tak jsme delegáta vynechali a psali rovnou cestovce. O změně majitele jsme bohužel nic neslyšeli, prý je to také covidem. Ale myslím si že 4* by měla vypadat úplně jinak, toto bylo tak maximálně 2*

tak letos už hotel nemůžou vyřadit, i kdyby nakrásně chtěli, to vše je nasmlouvané a zaplacené od listopadu loňského roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:32

@stinga vyfotili jsme si to, mám to i natočené jak to jídlo hrozně vypadá, pak tam byli neuklizene špinavé talíře 2dny, též vyfoceno i jsem měla špinavou skleničku od cizí rtěnky.
Mám dost fotek a proto nechápu, že to není padnej důvod o řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová