Reklamace dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
13.9.22 08:32

Bylo mi CK řečeno, že označování hotelů máme jiné než v zahraničí. Protože oni nám řekli že, hotel je 4, ale hotel je na svých stránkách označen jako 3:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
13.9.22 09:42
@kacenkaa1 píše:
Bylo mi CK řečeno, že označování hotelů máme jiné než v zahraničí. Protože oni nám řekli že, hotel je 4, ale hotel je na svých stránkách označen jako 3. :nevim:

no a to je ono, oni všechno překroutí, tohle tvrzení je třeba naprostý nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
13.9.22 09:46
@kacenkaa1 píše:
Bylo mi CK řečeno, že označování hotelů máme jiné než v zahraničí. Protože oni nám řekli že, hotel je 4*, **ale hotel je na svých stránkách označen jako 3***. :nevim:

A to Řekové si ve svém vlastním hodnocení rádi spíš přidají…
Fakt mě hodně překvapuje, že poměrně „renomovaná“ cestovka tohle deklaruje jako 4*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.9.22 09:47

@stinga přesně tak, naznačili mi, že jak hotel vypadá a jaký je není jejich starost a že s tím nic neudělají, tak to nemají ale nabízet, když si za tím hotelem ani nestojí :nevim: l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
14.9.22 16:09
@kacenkaa1 píše:
@stinga já bych řekla, že je to dost peněz na to aby ta dovolená za něco stala.

Za 22 tisíc na osobu v sezóně a letecky na 10 a více dní nic moc nečekej. Tohle tak možná na hotel se snídaní, ale polopenze nebo all inclusive bude za tuto cenu v sezóně chudé a ve skromném hotelu. Ceny se dost změnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.24 07:35

Reklamovala jsem pobyt v Řecku - po pokoji lezli švábi. Hotelový personál z toho měl akorát srandu a na nátlak „vystříkal pokoj“. Manažer mi v klidu ukazoval, odkud lezou (odpadové kanály, z díry pod umyvadlem i u WC). Díry jsme ucpali sami. Na výslovnou žádost delegátka zařídila utěsnění otvorů (za záchodem a umyvadlem). Ráno na chodbě několik mrtvých švábů. Pak jsem zjistila, že jsou ze sousedního pokoje. Pán je zabil a vyhodil ven. Okolní pokoje měly ten samý problém. Prý delegátka nic nepodnikla (já si vymohla aspoň něco). Za jiné mluvit nemohu.
Viděli jsme švába večer jak si to maže po trávníku.
CK mi napsala, že švábi v Řecku běžně žijí a tudíž není v moci hotelu zabránit tomu, aby vlezli přes chodbu do pokoje.
Mám nějakou možnost jak se bránit?
Měla jsem docela nervy - není nic lepšího než když ráno šlápnete v koupelně bosou nohou na švába.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.8.24 07:43

Ale cestovka má pravdu. Švábi jsou v těchto destinacích běžní. To je, jako by ses doma vztekala, že ti tam litá komár nebo leze pavouk.

• Citovat
  • Upravit
3681
9.8.24 07:50

Přesně tak, jak píše @Snorlaxik. Zrovna jsem se vrátila z Mallorky a světe div se - i tam žijí švábi. Dokonce jsme jednoho měli na pokoji. A dalo nám docela fušku ho dohonit, jsou neuvěřitelně rychlí, takže trochu pochybuji, že by neutekl, než bys na něj šlápla. :nevim: Každopádně něco takového reklamovat, tak jim budeš akorát pro smích. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
9.8.24 07:51
@Anonymní píše: Více

Jsou rychli, jen tak na ne neslapnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
9.8.24 07:53

Kdyz nechces v destinaci kde jsou svabi obvykli na ne slapat, tak bydli v Hiltonu. Tam mozna nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.24 07:55

To jsem na něj šlápla. :poblion: Neúmyslně. Šla jsem ráno na záchod, otevřu dveře a udělám krok a křuplo to. :nevim: Shoda okolností. Fuj, ještě teď je mi špatně. :poblion:
Mně se nezdá normální mít šváby na pokoji. Kdyby mi tam vlezla ještěrka, cikáda nebo ten komár, tak to chápu, ale tohle?! :jazyk: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.8.24 07:57

Jenže ten šváb ke tam narozdíl od tebe doma. Není to ukázka toho, že by se tam nedodržovala hygiena. Naopak, šváb je poměrně dost čistotný zvíře.

• Citovat
  • Upravit
32124
9.8.24 08:02

No musíš rozsvítit a on uteče. A nechodit bosa, to teda nedělám nikde v cizím prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.24 08:16

Já teda po pokoji chodím, respektive chodila jsem bosá normálně - v přímořských destinacích.
Už jezdím k moři dlouho a nikdy jsem švába nepotkala až do teď. Třeba to bylo tím, že jsme poprvé měli pokoj v přízemí. Předtím vždy ve vyšším patře. :jazyk: :nevim:
Nechce se mi věřit, že byste to brali v naprostém klidu, že běhají švábi po pokoji. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3681
9.8.24 08:24

My bydleli v druhém patře a byl tam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie