Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacenkaa1 píše:
@Ahep stačilo by si přečíst pár řádků výš a důvod hned víš. Řecko - Kos, hotel Evripides
některé cestovky tenhle hotel nabízí jako 3 hvězdičkový a podle fotek mi připadá, že to by spíš odpovídalo realitě, než že to Fischer deklaruje jako ☆☆☆☆
Fakt škoda, že jste nenáhaněli rovnou tam tu delegátku, to by byla daleko větší šance něco z nich vyrazit.
@ivašot. Ano fischer nam to nabízel jako 4*, mám to ve smlouvě. To byla první věc, které jsem se chytla, dali nám nepravdivou informaci a ihned psala + dokumentace.
@kacenkaa1 píše:
@Ahep stačilo by si přečíst pár řádků výš a důvod hned víš. Řecko - Kos, hotel Evripides
Tý jo a na fotkách bych si podobný vybrala. Zas asi bych rtenku nebo špinavý talíř na odkladacim stole neresila. V cizině končím stejně u pizzy a hranolek. Ale držím palce, dovolené jsou drahé a chceme si je užít ![]()
@ivašot. @kacenkaa1 no tak nevím, pročetla jsem si recenze na Invii - a jsou vcelku kladné, až na pláž nevhodnou pro děti a neplavce
@stinga jdete na Google, přímo ten hotel a recenze. I v cestovkach jsou negativní recenze, ale když už tak koukejte přímo na hotel a nee pod cestovky
cestovka si může vybrat jaký chce recenze, si myslím.
@stinga přeci si tam cestovka nenechá jenom negativní recenze, to by jim potom nikdo nekupoval. To jsou bohužel tahy tohle.
@Bubla Bůčková neřešila? Věřím že v Česku by jste to řešila
nic proti
každopádně měli pouze hranolky a pak mastné jídla, kvůli kterým jsme měli většina střevní potíže. Každopádně přesně jak říkáte, dovolená se má užít a nee opak. Zlaté naše wellnesy. ![]()
My teda jezdíme opakovaně na Zakynthos a vždy velká spokojenost. Pravidelně přibereme nějaké to kilo, jak je tam to jídlo vynikající. V hotelu čisto, pláž super. Ono to bude kus od kusu no. ![]()
@lucad77 píše:
My teda jezdíme opakovaně na Zakynthos a vždy velká spokojenost. Pravidelně přibereme nějaké to kilo, jak je tam to jídlo vynikající. V hotelu čisto, pláž super. Ono to bude kus od kusu no.
Do jakého hotelu?
@stinga píše:
@ivašot. @kacenkaa1 no tak nevím, pročetla jsem si recenze na Invii - a jsou vcelku kladné, až na pláž nevhodnou pro děti a neplavce
no já koukala na nějaké fotky z recenzí a to mi ten bufet přišel takovej hodně nic moc. Ale já jsem asi zhýčkaná ![]()
@ivašot. Nejste zhýčkaná, bohužel to bylo opravdu nic moc spíš nic😀
@lucad77 píše:
Poseidon Beach.
Tak jsem si početná x recenzi na tento hotel a tedy nějaká bych tam:
@Ahep píše:
Tak jsem si početná x recenzi na tento hotel a tedy nějaká bych tam:
- zpoplatněna wifi oproti tomu co uvádí ck
- maličké pokoje
- otravni a bordel delajici mladi britove, kterých je tam většina
- velmihlasita hudba hák u bazénu tak z pláže, zde pro zmenuntechno, ale fakt prý hlasitě
- a tedy jeden si stěžoval na stravu typu lancmit, buřty, těstoviny, rýže, hranolky, opakující se
WIFI jsme neplatili.
Pokoje na vyspání akorát, nevím, na co bych potřebovala Vladislavský sál.
Mladí Britové jsou ve večerních hodinách v barech ve městě, to ano, v tomto hotelu jen málo, my jsme s nimi nikdy problém neměli.
Hlasitá hudba je v těchto letoviscích naprosto všude, naučila jsem se ji nevnímat.
Strava za mě byla super. Samozřejmě že se něco opakovalo, jako doma.
Hele on si každý něco najde, když chce. My jsme byli vždy spokojeni. Hned bych jela zas.
@kacenkaa1 píše:
@stinga jdete na Google, přímo ten hotel a recenze. I v cestovkach jsou negativní recenze, ale když už tak koukejte přímo na hotel a nee pod cestovkycestovka si může vybrat jaký chce recenze, si myslím.
aha jo, už jsem našla ty špatné recenze - no fakt asi hrůza,
a fotky jídel fakt nic než moc