Reklamace dovolené

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
12.9.22 13:18

@kacenkaa1 Asi tě zklamu, ale myslím že dostanete velké kulové.
My platili za Řecko přes 50 tisíc a fakt bych si z hotelu na zadek nesedla. A to bylo 5 hvězd.
Jelikož ve 4 hvezdickovem hotelu jsou velké skoky. Na dovolenou jezdím jen 5 hvězdiček a i tak to není někdy top.
Hele Řecko a bordel kolem hotelu je klasika. Jídlo tam taky není takové, že bych si z toho sedla na zadek.
Takže za mě… Příště si vyberte jinou zemi než je lepší úroveň Matiční. Holt to je Řecko. :mrgreen:
Holka, tam se nepředřou. Ale to je jejich mentalita. :mrgreen:
Musís pro příště vybírat jinou zem. :mrgreen:
A zažili jsme dovolenou, kde jsme se museli stěhovat, jelikož přiletěli Francouzi a dělali neskutečný bordel a naschváli. Řešení nebylo srovnat Francouze, ale odstěhovat do jiné části hotelu lidi,, co si stěžovali. Takže balit se, stěhovat a vybalovat… A řešili jsme to s delegatem hned. A žádná kompenzace. To jsme ani nechtěli, jelikož víš jaké je to papírování. A bez delegáta je to zbytečná ztráta času
Hele měli jste to řešit s delegatem. A je jedno, že delegát byl v jiném měste. Jídlo těžko dokážeš z fotek. Bordel… To ti klidně řeknou, že tam byl jeden den atd.
Holt příště 5 hvězd a jinou zemi. Jelikož prostě Řekové jsou no stress :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.09.22 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 13:19

@Monchichik mám v plánu, dekuju😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
12.9.22 13:21

Myslim, ze z nich nic moc nedostanes. Zakladni chyba byla nekontaktovat delegata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
12.9.22 13:23
@kacenkaa1 píše:
Bylo více lidí nespokojených, všichni píšou negativní recenze na Google a říkali nám, že také půjdou reklamovat. Tak nám je divný, že to z cestovky nikdo neřeší, když maji tolik zpětných vazeb. :nevim:

Pred vyberem dovolene je dobre si precist rezenze na dany hotel a podle toho vybirat. S reklamaci neporadim, pokud jste ale byli az tak nespokojeni, tak jste to meli resit na miste s delegatem. Od toho tam je. Moc bych s kompenzaci nepocitala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
12.9.22 13:26
@Ťarbík01 píše:
@kacenkaa1 Asi tě zklamu, ale myslím že dostanete velké kulové.
My platili za Řecko přes 50 tisíc a fakt bych si z hotelu na zadek nesedla. A to bylo 5 hvězd.
Jelikož ve 4 hvezdickovem hotelu jsou velké skoky. Na dovolenou jezdím jen 5 hvězdiček a i tak to není někdy top.
Hele Řecko a bordel kolem hotelu je klasika. Jídlo tam taky není takové, že bych si z toho sedla na zadek.
Takže za mě… Příště si vyberte jinou zemi než je lepší úroveň Matiční. Holt to je Řecko. :mrgreen:
Holka, tam se nepředřou. Ale to je jejich mentalita. :mrgreen:
Musís pro příště vybírat jinou zem. :mrgreen:
A zažili jsme dovolenou, kde jsme se museli stěhovat, jelikož přiletěli Francouzi a dělali neskutečný bordel a naschváli. Řešení nebylo srovnat Francouze, ale odstěhovat do jiné části hotelu lidi,, co si stěžovali. Takže balit se, stěhovat a vybalovat… A řešili jsme to s delegatem hned. A žádná kompenzace. To jsme ani nechtěli, jelikož víš jaké je to papírování. A bez delegáta je to zbytečná ztráta času
Hele měli jste to řešit s delegatem. A je jedno, že delegát byl v jiném měste. Jídlo těžko dokážeš z fotek. Bordel… To ti klidně řeknou, že tam byl jeden den atd.
Holt příště 5 hvězd a jinou zemi. Jelikož prostě Řekové jsou no stress :mrgreen:Příspěvek upraven 12.09.22 v 13:21

My byli letos take v Recku na Rhodosu a naprosta spokojenost jak s ubytovanim, jidlem, obsluhou, cistym morem, malo lidi, tak kulturnim prpgramem. Ale predem jsme si nacetli x recenzi, zkoukli fotky od lidi, co tam byli. A nebyl to 5ti hvezdickovy hotel. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
12.9.22 13:28

My byli v červnu na Krétě. Byli jsme tam týden s all inclusive 2 dospělý, jedno 1 dítě a jedno roční dítě (to platilo 1500,–) a platili jsme skoro 70tis. :zed: ale nemůžu říct křivé slovo na hotel, čistotu ani jídlo. Ale leželi jsme dlouho v recenzích, prohlížela jsem fotky od zákazníků, nee od hotelu, to je vážně základ, jak tu holky píšou. Myslím, že s tímhle cestovka nic moc nezmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 13:30

@Mgree vše jsem psala už výše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42276
12.9.22 13:30

Očekávat nějaký wow efekt ze čtyřhvězdičkového hotelu v Řecku je vážně naivní. A neřešit to přes delegáta zrovna tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 13:33

Jen mě zajímalo, zda s tím máte někdo zkušenosti. Výše uvedené jako delegát a recenze hotelů základ, tak jsem vysvětlovala na začátku ;)
Kazdopadně děkuji za nějaké rady, vyzkouším, vygooglim a nenecháme se odbýt🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
12.9.22 14:25

Jaký to byl hotel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
12.9.22 14:44
@kacenkaa1 píše:
@stinga co jsem koukala, tak stále mají hotel v nabídce, tedkon je ale o více jak půlku levnější.
To jsme si právě také říkali, tak jsme delegáta vynechali a psali rovnou cestovce. O změně majitele jsme bohužel nic neslyšeli, prý je to také covidem. Ale myslím si že 4* by měla vypadat úplně jinak, toto bylo tak maximálně 2*

Bylo by dobré, když už si tady stezujes, napsat o jaký konr. hotel v jaké zemi jde, ať nenáleží i další.

Jinak pokud to ck neřeší obrat se na Asociací CK. Další stupeň by byl advokát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
12.9.22 14:48

My jsme letos letěli na superlast minute k moři a přesto jsem recenze normálně stačila projit-ano, je to práce, čas, ale právě proto semi ještě nikdy nestalo, že si takhle naběhnu- tebe to teď stojí taky ten čas a ještě jste vyhodili nemálo peněz oknem za hnusný zážitek

A tedy o jaký konkr. hotel a kde se jedná? My ti tu radime, tak buď taky vůči nám ferova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 15:19

@Ahep „když už si tady stěžuješ“…otázka zněla, zda toto někdo řešil a poradil by mi. Rozvinula jsem to tu, jelikož se ostatní ptali, né žesi stěžuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 15:24

@Ahep stačilo by si přečíst pár řádků výš a důvod hned víš. Řecko - Kos, hotel Evripides

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 15:38

@Ahep ono se moc na recenze také nedá spoléhat. Lidi jsou různý, někomu stačí minimum a někdo prostě chce to co mu bylo slíbeno a to co si zaplatil ;) taktéž tady najdete 10% lidí, kteří dají 5/5 a 90% kteří dají 1/1 a negativní zkušenosti.
To je, ale teď jedno. Díky za nápad s asociací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová