Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacenkaa1 Asi tě zklamu, ale myslím že dostanete velké kulové.
My platili za Řecko přes 50 tisíc a fakt bych si z hotelu na zadek nesedla. A to bylo 5 hvězd.
Jelikož ve 4 hvezdickovem hotelu jsou velké skoky. Na dovolenou jezdím jen 5 hvězdiček a i tak to není někdy top.
Hele Řecko a bordel kolem hotelu je klasika. Jídlo tam taky není takové, že bych si z toho sedla na zadek.
Takže za mě… Příště si vyberte jinou zemi než je lepší úroveň Matiční. Holt to je Řecko. ![]()
Holka, tam se nepředřou. Ale to je jejich mentalita. ![]()
Musís pro příště vybírat jinou zem. ![]()
A zažili jsme dovolenou, kde jsme se museli stěhovat, jelikož přiletěli Francouzi a dělali neskutečný bordel a naschváli. Řešení nebylo srovnat Francouze, ale odstěhovat do jiné části hotelu lidi,, co si stěžovali. Takže balit se, stěhovat a vybalovat… A řešili jsme to s delegatem hned. A žádná kompenzace. To jsme ani nechtěli, jelikož víš jaké je to papírování. A bez delegáta je to zbytečná ztráta času
Hele měli jste to řešit s delegatem. A je jedno, že delegát byl v jiném měste. Jídlo těžko dokážeš z fotek. Bordel… To ti klidně řeknou, že tam byl jeden den atd.
Holt příště 5 hvězd a jinou zemi. Jelikož prostě Řekové jsou no stress ![]()
Příspěvek upraven 12.09.22 v 13:21
Myslim, ze z nich nic moc nedostanes. Zakladni chyba byla nekontaktovat delegata.
@kacenkaa1 píše:
Bylo více lidí nespokojených, všichni píšou negativní recenze na Google a říkali nám, že také půjdou reklamovat. Tak nám je divný, že to z cestovky nikdo neřeší, když maji tolik zpětných vazeb.
Pred vyberem dovolene je dobre si precist rezenze na dany hotel a podle toho vybirat. S reklamaci neporadim, pokud jste ale byli az tak nespokojeni, tak jste to meli resit na miste s delegatem. Od toho tam je. Moc bych s kompenzaci nepocitala. ![]()
@Ťarbík01 píše:
@kacenkaa1 Asi tě zklamu, ale myslím že dostanete velké kulové.
My platili za Řecko přes 50 tisíc a fakt bych si z hotelu na zadek nesedla. A to bylo 5 hvězd.
Jelikož ve 4 hvezdickovem hotelu jsou velké skoky. Na dovolenou jezdím jen 5 hvězdiček a i tak to není někdy top.
Hele Řecko a bordel kolem hotelu je klasika. Jídlo tam taky není takové, že bych si z toho sedla na zadek.
Takže za mě… Příště si vyberte jinou zemi než je lepší úroveň Matiční. Holt to je Řecko.
Holka, tam se nepředřou. Ale to je jejich mentalita.
Musís pro příště vybírat jinou zem.
A zažili jsme dovolenou, kde jsme se museli stěhovat, jelikož přiletěli Francouzi a dělali neskutečný bordel a naschváli. Řešení nebylo srovnat Francouze, ale odstěhovat do jiné části hotelu lidi,, co si stěžovali. Takže balit se, stěhovat a vybalovat… A řešili jsme to s delegatem hned. A žádná kompenzace. To jsme ani nechtěli, jelikož víš jaké je to papírování. A bez delegáta je to zbytečná ztráta času
Hele měli jste to řešit s delegatem. A je jedno, že delegát byl v jiném měste. Jídlo těžko dokážeš z fotek. Bordel… To ti klidně řeknou, že tam byl jeden den atd.
Holt příště 5 hvězd a jinou zemi. Jelikož prostě Řekové jsou no stressPříspěvek upraven 12.09.22 v 13:21
My byli letos take v Recku na Rhodosu a naprosta spokojenost jak s ubytovanim, jidlem, obsluhou, cistym morem, malo lidi, tak kulturnim prpgramem. Ale predem jsme si nacetli x recenzi, zkoukli fotky od lidi, co tam byli. A nebyl to 5ti hvezdickovy hotel.
![]()
My byli v červnu na Krétě. Byli jsme tam týden s all inclusive 2 dospělý, jedno 1 dítě a jedno roční dítě (to platilo 1500,–) a platili jsme skoro 70tis.
ale nemůžu říct křivé slovo na hotel, čistotu ani jídlo. Ale leželi jsme dlouho v recenzích, prohlížela jsem fotky od zákazníků, nee od hotelu, to je vážně základ, jak tu holky píšou. Myslím, že s tímhle cestovka nic moc nezmůže.
Očekávat nějaký wow efekt ze čtyřhvězdičkového hotelu v Řecku je vážně naivní. A neřešit to přes delegáta zrovna tak.
Jen mě zajímalo, zda s tím máte někdo zkušenosti. Výše uvedené jako delegát a recenze hotelů základ, tak jsem vysvětlovala na začátku ![]()
Kazdopadně děkuji za nějaké rady, vyzkouším, vygooglim a nenecháme se odbýt🙂
@kacenkaa1 píše:
@stinga co jsem koukala, tak stále mají hotel v nabídce, tedkon je ale o více jak půlku levnější.
To jsme si právě také říkali, tak jsme delegáta vynechali a psali rovnou cestovce. O změně majitele jsme bohužel nic neslyšeli, prý je to také covidem. Ale myslím si že 4* by měla vypadat úplně jinak, toto bylo tak maximálně 2*
Bylo by dobré, když už si tady stezujes, napsat o jaký konr. hotel v jaké zemi jde, ať nenáleží i další.
Jinak pokud to ck neřeší obrat se na Asociací CK. Další stupeň by byl advokát.
My jsme letos letěli na superlast minute k moři a přesto jsem recenze normálně stačila projit-ano, je to práce, čas, ale právě proto semi ještě nikdy nestalo, že si takhle naběhnu- tebe to teď stojí taky ten čas a ještě jste vyhodili nemálo peněz oknem za hnusný zážitek
A tedy o jaký konkr. hotel a kde se jedná? My ti tu radime, tak buď taky vůči nám ferova.
@Ahep „když už si tady stěžuješ“…otázka zněla, zda toto někdo řešil a poradil by mi. Rozvinula jsem to tu, jelikož se ostatní ptali, né žesi stěžuju. ![]()
@Ahep stačilo by si přečíst pár řádků výš a důvod hned víš. Řecko - Kos, hotel Evripides
@Ahep ono se moc na recenze také nedá spoléhat. Lidi jsou různý, někomu stačí minimum a někdo prostě chce to co mu bylo slíbeno a to co si zaplatil
taktéž tady najdete 10% lidí, kteří dají 5/5 a 90% kteří dají 1/1 a negativní zkušenosti.
To je, ale teď jedno. Díky za nápad s asociací.