Reklamace dovolené

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2790
12.9.22 12:55

@stinga 45000 Kč (pokud je to na dva lidi) se mi na Řecko zdá tak akorát. Žádný extra luxus, ale určitý „nad“standard bych čekala. Kolega se nedávno vrátil z Rhodosu na osobu platili 25000 Kč a ještě dneska chrochtá blahem jak to tam bylo všechno super :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
12.9.22 12:55
@kacenkaa1 píše:
@veria 2 dospělý, jak jsem psala nahoře byla to svatební cesta

napiš jméno hotelu. Nakonec každá špatné recenze se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:56

@stinga já bych řekla, že je to dost peněz na to aby ta dovolená za něco stala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:57

@baracudas ono asi jak který hotel, měli zrovna štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32051
12.9.22 12:59

Napiš znovu, že se zamítnutím reklamace nesouhlasíš…napoprvé to zřejmě zamítnou jako všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.9.22 13:01
@kacenkaa1 píše:
@stinga já bych řekla, že je to dost peněz na to aby ta dovolená za něco stala.

Jenže ony ty ceny šly letos hrozně nahoru. 45k za dovolenou pro dva, zvlášť jestli to bylo all in nebo plná penze, není na Řecko dost peněz, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
12.9.22 13:02
@kacenkaa1 píše:
@stinga já bych řekla, že je to dost peněz na to aby ta dovolená za něco stala.

jo ono je dobře, že do té reklamace jdete, je fakt, že Řecko je v posledních letech hodně předražené, a Řekové už neví, co by za své hotely chtěli,
poměr cena x výkon v Řecku nic moc,
já ti fandím, že do té reklamačky chceš jít, většinou lidé nadávají při pobytu a doma nad tím mávnou rukou, a je fakt, že pak se napálí další a další klienti,
jen aby nebyla zklamaná, že vám pošlou třeba jen tu tisícovku na další zájezd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
12.9.22 13:04
@unuděná píše:
Jenže ony ty ceny šly letos hrozně nahoru. 45k za dovolenou pro dva, zvlášť jestli to bylo all in nebo plná penze, není na Řecko dost peněz, bohužel.

Ale to neopravnuje k tomu, aby tam byly nejake fakt velke excesy :nevim:

Zakladatelko, nenech se odbyt, podle noveho obc. zak. je narok na nahradu skody z tzv zkazene radosti z dovolene, najdi si to. Ale bude dost zalezet na smlouve s CK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.9.22 13:05
@kacenkaa1 píše:
@jary1 byli jsme v Řecku - Kos, stalo nás to 45tisíc, což není málo. Za takovou dovolenou má dost známých nádherný dovolený. Bohužel jsme chytli špatný hotel. Známé vrátili 7tisíc, tak stále doufám, že nějak uspějem.

No v Řecku jsou takoví lazy. Zkušenosti jsou hotel od hotelu jiné. Cena v tom moc nehraje roli. My jsme většinou měli štěstí nebo jsme to řešili s delegátkou. Ale hrozné jídlo, to vám určitě neuznají. Spíš bych to směřovala na to, že pokoj neodpovídal, ovšem obávám se, že takových reklamací mají spoustu a umí v tom chodit. Co právník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.9.22 13:08
@baracudas píše:
@stinga 45000 Kč (pokud je to na dva lidi) se mi na Řecko zdá tak akorát. Žádný extra luxus, ale určitý „nad“standard bych čekala. Kolega se nedávno vrátil z Rhodosu na osobu platili 25000 Kč a ještě dneska chrochtá blahem jak to tam bylo všechno super :nevim:

Taky může kecat. Mě takhle známá tvrdila jaké měli super počasí. Byli jsme tam taky, v jiném hotelu, to netušila. 3 dny lilo jako v konve. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.9.22 13:10
@veria píše:
Ale to neopravnuje k tomu, aby tam byly nejake fakt velke excesy :nevim:

To neříkám, jen že je to srovnatelné s tím, co se dalo před pár lety sehnat za 20. My byli na Rhodosu 2+1 před 5 lety za 24k all in na 12 dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 13:14

@stinga jeden email už jsem psala a budeme psát dále či volat, nechci to takto nechat. Právě proto, nechci to nechat být jako větší lidí. Tohle by se proste nemělo stávat. Za ty peníze by to mělo prostě nějak vypadat. Přeci nebudeme platit za dovolenou 100k. Pán nám říkal, že platil přes 80k byli 2dospely a 2 malé děti a říkal, že takhle Teda ne, že za takový peníze to není normální, také to šel poté řešit s cestovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 13:15

@veria dekuju, kouknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 13:17

@Sylvania 333 zatím to chci zkusit sama, ještě mě napadla ČOI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42182
12.9.22 13:18

No, nechci tě zakladatelko strašit, ale jedna moje známá ze stejnyho důvodu bojovala s cestovkou dlouho a nakonec vyhádala taky jen slevový poukaz na příští sezónu. A to jich řešilo víc i přes delegáta.
A hledat v Řecku vrchol čistoty a hygieny je naivní, to s tím jídlem zrovna tak. Řecko lidi buď milují se vším všudy nebo úplně nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová