Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My byli na Tenerife v soukromem ubytovani a svabi tam taky byli, nastesti jen na chodbe. V Recku jsem byla mockrat a svaba jsem tam nikdy nevidela. Jestli je to na reklamaci, tezko rict. Co chces po te CK, nejakou slevu? Pokud to zamitli tak jedine s tim jit k soudu, coz myslim nestoji za to.
@Anonymní píše: Více
Však dyt já vím první odstavec byl pro tebe, druhý začínal slovy - co se zakladatelky týče…já vím co jste kdo psala, jen se mi nechtely dávat dva samostatné příspěvky ![]()
Edit a teď koukám že puvodni je dva roky stará
ok omlouvám se
![]()
@Snorlaxik píše: Více
Byla jsem v Řecku několikrát a švába jsem tam nepotkala ani jednou. Mně to teda nepřijde jako standard a zakladatelce se nedivím.
@lucad77 píše: Více
Já teda v Řecku švába potkala, stejně tak i na Kanárech. A teda podle internetu jsou švábi v Řecku běžným živočichem.
No v lepších hotelech určitě ne. Já to fakt neznám.
A myslíš, že ten šváb ví, jestli leze do 5* nebo hotelu bez hvězdičky? ![]()
To asi ne, ale prostě v dobrém hotelu na švába nenarazíš. Tak to třeba nějak likvidují, nebo tak. Rozhodně nepovažuji za normální mít na dovolené v pokoji šváby ani jakoukoli jinou havěť.
Tak to asi mám a mí přátelé a rodina taky. Nikdy si nikdo na šváby nestěžoval.
Tak třeba si jich nevšimli nebo je nepovažovali za problém.
Ty musíš mít vždycky pravdu, že? Tak jo, máš ji. Naši švábi tam jsou, ale neviditelní, zřejmě zvláštní druh.
Tak vzhledem k tomu, že v těchto zemích je šváb běžný živočich, tak může být i v luxusním hotelu. Tomu se prostě zabránit nedá. To, že je někde šváb, totiž neznamená, že tam nedodržují hygienu ![]()
Za prve mohlo to byt dost dobre ine zvieratko.
Za druhe slapnut na svaba je podla mna skoro nemozne (byval som s nimi cca 5 rokov tak mam trochu predstavu)
Za tretie ako si asi tak predstavujes mat izbu bez zvieratiek. Su tam stale otvorene okna, casto dvere, vetracka na zachode. Svab bez problemov vylezie po stene. V 5* hoteli kde kazdy den rano dezinfikuju a mas izbu na 22 poschodi tak pravdepodobnost ze na nejakeho narazis je miziva, ale zrovna na kanaroch som aj v 5*hoteli na svaba bezne narazil, zvlast v podlaziach na urovni terenu (vstupna hala, chodby…).
Za stvrte, chodis bosymi nohami po podlahe kde je zmes roznych produktov a z kazdeho z nich by sa ti zrejme zdvihol zaludok a to ti nevadi. A nejaky svab ktory beztak utecie a nestoji o teba ti vadi? Nieje to trosku nefer voci tym zvieratkam? ![]()
Otázka je, jestli byla zakladatelka v dobrém hotelu.
@Qwerty987, já řešila jen šváby. Rtěnku ne - to byla zakladatelka této diskuse. Já ji jen obnovila pro svůj vlastní dotaz.
V životě jsem si na nic nestěžovala. I v Řecku beru leccos s nadhledem. Kdybych chtěla, tak si najdu nějaký zádrhel na každé dovolené. Nicméně švábi mi přišli hoooodně přes čáru.