Reklamace dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76492
12.9.22 12:34
@kacenkaa1 píše:
@stinga co jsem koukala, tak stále mají hotel v nabídce, tedkon je ale o více jak půlku levnější.
To jsme si právě také říkali, tak jsme delegáta vynechali a psali rovnou cestovce. O změně majitele jsme bohužel nic neslyšeli, prý je to také covidem. Ale myslím si že 4* by měla vypadat úplně jinak, toto bylo tak maximálně 2*

tak samozřejmě že reklamaci můžete zkusit, ale co přesně očekáváte? finanční kompenzaci? Fisher je velká CK, tak možná vám nějakou tisícovku vrátí, ale nespoléhala bych na to, velký problém je to, že jste nic neřekli delegátovi, tím budou operovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:35

@lucad77 jak jsem psala už předtím, řešili jsme dovolenou na rychlo, tudíž nebyla myšlenka kouknout na recenze. ;) měla to být po svatební dovolená, měli jsme více věcí na starost, tak jsme toto zapomněli a nenapadlo nás, že se toto může stát v dnešní době :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:37

@stinga nečekám X tisíc, ale nějakou kompenzaci ano.
Právě proto, že je to velká cestovka, myslím si že toto by neměli ani vůbec nabízet, když jsou samé negativní recenze. Už jsem četla i na rezencich minulý týden, že lidé sepsali petici a budou toto řešit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
12.9.22 12:39

@kacenkaa1 a kde jste byli a kolik cca dovolená stala? No je škoda, že jste to fakt neřešili tam. Ale pár lidí co znám s reklamaci moc neuspělo nebo uspělo a dostali třeba slevu 500 nebo 1000 na další zájezd. Ale těch emailu, telefonů… No dle nich spíš ztráta času. Tím tě od toho neodrazuji, ale píšu zkušenosti.
Jedna kamarádka také chtěla reklamovat, to co vy u cestovky(netuším jaké) a bez úspěchu. Byla hrozně naštvaná, že měli zkaženou dovolenou, přišli tím o peníze… Ukazovala mi i fotky. Jako pěkný to nebylo, ale zase také úplný humáč to nebyl ( bordel pod postelí, popraskané zdi, bordel u popelnic, malý výběr jídla). Ale prostě co by chtěla za 10 tisíc na osobu v Tunisu. Tam jsou prostě prasata a všechno to berou jinak než my.

Příspěvek upraven 12.09.22 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
12.9.22 12:44
@jary1 píše:
@kacenkaa1 a kde jste byli a kolik cca dovolená stala? No je škoda, že jste to fakt neřešili tam. Ale pár lidí co znám s reklamaci moc neuspělo nebo uspělo a dostali třeba slevu 500 nebo 1000 na další zájezd. Ale těch emailu, telefonů… No dle nich spíš ztráta času. Tím že od toho neodrazuje, ale píšu zkušenosti.
Jedna kamarádka také chtěla reklamovat, to co vy u cestovky(netuším jaké) a bez úspěchu. Byla hrozně naštvaná, že měli zkaženou dovolenou, přišli tím o peníze… Ukazovala mi i fotky. Jako pěkný to nebylo, ale zase také úplný humáč to nebyl ( bordel pod postelí, popraskané zdi, bordel u popelnic, malý výběr jídla). Ale prostě co by chtěla za 10 tisíc na osobu v Tunisu. Tam jsou prostě prasata a všechno to berou jinak než my.

přesně, někteří lidi myslí, že za 10 000 budou mít nevím co, a to focení bordelu pod postelí to je hnidopišství podle mě, jižní národy a muslimské obzvlášť mají úplně jiné pojetí čistoty než hospodyňky z ČR,
tím se nechci dotknout @kacenkaa1, asi jste to měli opravdu hrozné, když chcete reklamovat nějak hromadně, pokud se vás spojí víc, máte větší šanci, ale jestli šlo o pavučiny pod postelí :mrgreen:, tak to fakt ne,
a také si myslím, že dostanete nějakou tu slevu na příští rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
12.9.22 12:44
@kacenkaa1 píše:
@stinga nečekám X tisíc, ale nějakou kompenzaci ano.
Právě proto, že je to velká cestovka, myslím si že toto by neměli ani vůbec nabízet, když jsou samé negativní recenze. Už jsem četla i na rezencich minulý týden, že lidé sepsali petici a budou toto řešit dál.

Možná by bylo lepší, kdyby se vás spojilo víc. Kde jste byli? V některých zemích je bordel a špína naprosto standardní věc a reklamovat se to tudíž ani nedá.

Příspěvek upraven 12.09.22 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
12.9.22 12:45
@kacenkaa1 píše:
@lucad77 jak jsem psala už předtím, řešili jsme dovolenou na rychlo, tudíž nebyla myšlenka kouknout na recenze. ;) měla to být po svatební dovolená, měli jsme více věcí na starost, tak jsme toto zapomněli a nenapadlo nás, že se toto může stát v dnešní době :D

no to je blbý, že jste nečetli ty recenze, to je základ,
a proč by se to nemohlo stát v dnešní době? pokud budou lidé tenhle hotel kupovat, tak se bude nabízet dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:47

@jary1 byli jsme v Řecku - Kos, stalo nás to 45tisíc, což není málo. Za takovou dovolenou má dost známých nádherný dovolený. Bohužel jsme chytli špatný hotel. Známé vrátili 7tisíc, tak stále doufám, že nějak uspějem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
12.9.22 12:48

@kacenkaa1 pro kolik lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:49

@stinga kdyby to nebylo tak hrozné a za malé peníze tak to neřeším ;) opravdu naka pavučina mě nerozhodí, to má každý doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
12.9.22 12:49
@kacenkaa1 píše:
@jary1 byli jsme v Řecku - Kos, stalo nás to 45tisíc, což není málo. Za takovou dovolenou má dost známých nádherný dovolený. Bohužel jsme chytli špatný hotel. Známé vrátili 7tisíc, tak stále doufám, že nějak uspějem.

tak 45 tisíc pro dva zas není drahá dovolená, a můžeš napsat i jméno hotelu? ať víme, čeho se vyvarovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:50

@lucad77 hodně lidí to šlo reklamovat a cca týden po nás se tam psala i petice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
12.9.22 12:52
@kacenkaa1 píše:
@stinga kdyby to nebylo tak hrozné a za malé peníze tak to neřeším ;) opravdu naka pavučina mě nerozhodí, to má každý doma.

no Řekové moc čistotní nejsou, já byla teda na Korfu a také fuj blé, i jídlo bylo hnusné, moje matka dělá musaku lepší než Řekové :mrgreen:, výběr byl také malý a vše bylo buď divně kořeněné nebo naprosto bez chuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:52

@stinga a právě proto, pokavad nikdo nic řešit a reklamovat nebude tak se to stále bude nabízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.9.22 12:53

@veria 2 dospělý, jak jsem psala nahoře byla to svatební cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie