Chování učitelského sboru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42512
26.9.22 07:22
@Venuse777 píše:
@Betty MacDonald
Tady mít nějaký dotaz, to je vyloženě na p*srání. Proč tu nikdo absolutně nechápete tu hlavní pointu založené diskuze? Moje otázka reálně zněla, jestli si tohle sprostý chování, tedy nadávání, mohou učitelé dovolovat. A co uděláte vy? Začnete mluvit o praxích. Skvělý :potlesk: :lol: :lol:

Idiot jsi ty, a mazání původního příspěvku je ti k hounu, když jsi ocitovaná. Já reagovala na to, jak se ti nechce chodit na praxe a kde asi budeš mít čas na učení k maturitě ;) No, prostě si to budeš muset zorganizovat tak, abys to zvládla. I v životě budeš mít víc povinností, než jen práci… Budeš muset dospět a víc máknout.
Jo, a nepřej si vědět, jak nám říkali naši učitelé na gymplu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 07:24

@Kelsey Když mi učitelé nadávají do bůh ví čeho, tak to školství klidně špinit budu. Že mi nevěříte ani slovo je zase váš boj. Pokud máte ale děti, a neřešíte, co se děje u nich ve škole. Tak upřímnou soustrast dětem.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.22 07:27
@Venuse777 píše:
@Betty MacDonald
Tady mít nějaký dotaz, to je vyloženě na p*srání. Proč tu nikdo absolutně nechápete tu hlavní pointu založené diskuze? Moje otázka reálně zněla, jestli si tohle sprostý chování, tedy nadávání, mohou učitelé dovolovat. A co uděláte vy? Začnete mluvit o praxích. Skvělý :potlesk: :lol: :lol:

Ne, učitelé by neměli nadávat svým žákům, ba by na to neměli ani pomyslet… :roll:

Zvlášť ne takovým něžným a křehkým duším, jaké nám tu předvádí zakladatelka. :potlesk:

Zakladatelko, problémy budeš mít bohužel nejspíš všude, protože si je neseš s sebou ve svém pristupu, reakcích a postojích. :think: Zkus státní školu, tam by tě mohlo prostředí trochu kultivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 07:29

@Betty MacDonald Nevím, kdo je zde idiot. A příspěvek si klidně smažu, ať už ho nekomentují lidé způsobem, jakým ho komentujete vy. To bych musela brát prášky na uklidnění každou hodinu. :lol:
A zase zpět k praxím. Proč jsem řekla, že nechci chodit na praxe? Protože nám na nich nadávají. Řekla jsem v původním příspěvku, že se mi na ně chodit nechce snad kvůli lenosti, či co? NE. Tak co tady furt řešíte? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.22 07:33

@SAJ Vy jste normálně jasnovědka? Podle mých internetových komentářů mě znáte úplně do detailů!! :mrgreen: :mrgreen:
Teď ale doopravdy. Já jsem připravena se bránit vždy, nedělá mi problém říct svůj názor nahlas. Každej máme nějakou povahu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
26.9.22 07:35
@SAJ píše:
Ne, učitelé by neměli nadávat svým žákům, ba by na to neměli ani pomyslet… :roll:

Zvlášť ne takovým něžným a křehkým duším, jaké nám tu předvádí zakladatelka. :potlesk:

Zakladatelko, problémy budeš mít bohužel nejspíš všude, protože si je neseš s sebou ve svém pristupu, reakcích a postojích. :think: Zkus státní školu, tam by tě mohlo prostředí trochu kultivovat.

Státní školu? V druháku je jí 18…kdo ví, jestli už na nějaké státní nebyla :mrgreen:
A jo. Když se mladým nechce makat, nedivím se, že řvou :lol:
Už nejste na základce, kde být musíte. Na střední vás nikdo nedrží. Tam je třeba držet hubu a krok, ať se dostanete k maturitě :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.22 07:36
@Venuse777 píše:
@SAJ Vy jste normálně jasnovědka? Podle mých internetových komentářů mě znáte úplně do detailů!! :mrgreen: :mrgreen:
Teď ale doopravdy. Já jsem připravena se bránit vždy, nedělá mi problém říct svůj názor nahlas. Každej máme nějakou povahu :roll:

Předvádíš se tu jako sprostá a popudlivá holka. :roll: Co čekáš, že se ti vrátí od okolí?

Já osobně jsem ráda, že s tebou nemusím pracovat - a to je vlastně všechno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
26.9.22 07:37
@Venuse777 píše:
Teď ale doopravdy. Já jsem připravena se bránit vždy, nedělá mi problém říct svůj názor nahlas. Každej máme nějakou povahu :roll:
:potlesk: tak říkej svůj názor a brzy ve škole nebudeš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.22 07:40
@truelly píše: :potlesk: tak říkej svůj názor a brzy ve škole nebudeš :mrgreen:

Ale bude, platí si to. Jen asi narazí u maturry, nikdo nehne prstem, aby pomohl - a co si budem… Kvalita soukromých je tak tristní, že pokud nenamažou učitelé, děcko to nedá. Nebo máš snad ze zakladatelky pocit, že baží po vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
26.9.22 07:46
@Venuse777 píše:
@Kelsey Když mi učitelé nadávají do bůh ví čeho, tak to školství klidně špinit budu. Že mi nevěříte ani slovo je zase váš boj. Pokud máte ale děti, a neřešíte, co se děje u nich ve škole. Tak upřímnou soustrast dětem.. :potlesk:

Tohle neres na internetu ale s rodicema, kteri Ti tu skolu plati :nevim:

Muzes prestoupit na statni skolu a dostudovat tam.

Ale s arogantnim a drzym chovanim narazis vsude, s tim pocitej.

• Citovat
  • Upravit
107
26.9.22 07:52

Na každé SŠ máš nejprve možnost si praxi vybrat a zařídit sama, dle vlastního zaměření a vkusu. Teprve, když si žádnou sama neseženeš, nějakou Ti přidělí.
Přidělená praxe byla vždy vizitkou flákačů, kteří si včas žádnou nesjednali sami.
Je začátek roku, když si najdeš lepší praxi, udělej vše proto, abys mohla přestoupit.
Ale pokud mluvíš pouze o odborném výcviku, praktických hodinách ve škole, pokud s nimi máš problém na soukromé škole, kde je vše MNOHEM benevolentnější, tak to budeš mít v životě docela těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
26.9.22 07:52

Zakladatelko, pokud je úroveň školy tak šílená, že vám všem studentům hromadně a neustále sprostě nadávají, není nic snažšího než podat podnět na školní inspekci, zřizovatele - i pokud je soukromá, tak pokud spadá pod MŠMT, tak má kontrolní orgány.
Ať se rodiče domluví, ať to řeší během aktivů, písemně, mailem, ať nastoupí na ředitelku, pokud jste opravdu v právu.

Ale pokud se chováte tak, jak to ukazuješ tady, že máte pocit, že povinné praxe jsou zbytečnost, tak se rozladění učitelů nedivím (ani tak jim to nedává právo vám sprostě nadávat).
Mlaďoši používají mobily k kdejaké šikaně učitelů, a tady, pokud je to tak jak říkáš, nejste schopní to natočit, když se to teda děje dnes a denně a pořád a všem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
26.9.22 07:56
@Betty MacDonald píše:
TVL, praxe byly povinné vždy, už za mých studií a kdo neměl povinný počet hodin, měl smolíka. I já na gymplu jsem ve třeťáku a čtvrťáku měla povinnou praxi z odborných předmětů. Spolužačka chodila za školu, neměla povinný minimální počet hodin a musela si treťák zopáknout. Ano, Jen kvůli praxi.

Na gymplu? Povinná praxe z odborných předmětů? A jakých? Mám gympl a ten se právě od ostatních škol v tomto liší, že nemá odborné předměty. A moje děti gympl mají taky a praxi žádnou neměli. Tak z čeho? Zajímalo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.9.22 07:56

Dneska je moderní si natáčet učitele na mobil. A pokud jsou na vás učitelé bezdůvodně vulgární, tak to je jediný ospravedlnitelný důvod natáčení. Natoč to, ukaž rodičům a ti by to měli řešit na třídních schůzkách nebo s ředitelem školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
26.9.22 08:10
@inkakřivák píše:
Na gymplu? Povinná praxe z odborných předmětů? A jakých? Mám gympl a ten se právě od ostatních škol v tomto liší, že nemá odborné předměty. A moje děti gympl mají taky a praxi žádnou neměli. Tak z čeho? Zajímalo by mě to.

Já měla odborné předměty počítače. Ve druháku a třeťáku jsme byli na praxi ve výpočetním středisku. Mám úplné střední odborné vzdělání, na našem gymplu byly 2 možnosti, všeobecný a odborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová