Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ano, měly ho tam obě děti. Jinak si pořád cpaly ruce mezi tyčky. Ať už neúmyslně nebo úmyslně.
Proč anonym?
jak jsem měla děti v postýlce tak měli mantinely…
Ano, teď budu šít 2 leťačce nové- vyšší, má divoké spaní, kolikrát i sedne a kácí se hned dolů, kolikrát vezme hlavou o šprušle
Ano, i přes to ho občas shrnuly a nohu měly narvanou skrz. Takže určitě jo, zbytečně se budou mlátit o to dřevo.
Ano, mantinely jsem pro malou měla, aby se nebouchla hlavou o tyčky a neprostrkovala ručky ven, ale jak trosku povyrostla, tak za to tahala a stejně ruce i nohy mela ven ![]()
Dávala jsem, později hlavně aby nepadal dudel ven
Blbě se v noci hledá ![]()
Nedávala jsem, malej sebou neházel tak aby se mlátil o dřevo a navíc jsem na něj viděla z postele, což bych přes mantinel nemohla.
Mám ušitý vysoký mantinely. Moje děti se tak vrtí, že jsou schopný se do tyček zamotat na třikrát. Bez nich by se nevyspaly děti ani já.
Mám dvouměsíční dceru a za mě mantinely určitě ano. Malá dost cestuje a nemá ráda kolem sebe prostor,takže ji vždy o jednu stěnu opru a z druhé strany ji obalíme dekou. Mimo jiné až bude větší bude do stran stoprocentně i narážet a potlačenou tyč na hlavě asi nic moc 😂dneska bych ale už nekupovala nějaký dráhy mantinel.. stačí deka kterou prostě obmotas kolem postýlky.. já mám mantinel jen do půlky a zbytek jsem dala deku.
Syn měl na postýlce mantinely až tuším do roka…byly jen ze tří stran a vysoké takže na něj bylo krásně vidět… Syn je živel i v postýlce takže mantinel ano… Teď čekáme druhé a mantinel zase bude mít…
Mantinel a hnízdo, nejlepší věci na světě. Naopak já vítám, že na mě hned nevidí, protože nemá potřebu mi povídat přes postylku a radši spi
když spime jinde a nemá hnízdo ani mantinely, tak slyším v noci dute rány, jak docestoval do rohu postele a mlátí se do hlavy…
Zajimavy clanek…ja tedy mantinely nemam a neplanuju porizovat,prijde mi to zbytecny.Jsem tedy taky radsi pro vzduch a prostor v postylce ![]()
Davate do postylky mantinely nebo radeji ne?