Mantinely do postýlky - ano, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
7.1.19 10:50

Mám mantinel přes půlku postýlky, malej je rarach a věčně se bouchá do šprušlí. Tak mantinel to trochu tlumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.1.19 15:22

@Kriss Tina my máme postýlku přistavenou u postele, jedna bočnice je pryč, na ostatních 3 ale mantinel je, takže i takto to lze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.1.19 15:27

@ZZloba89 tojo tak já mám na mysli postýlku, kde je dítě na opačném konci místnosti, ty přistavěné jsou něco jiného, tu bych zas třeba nechtěla, protože jak by začal malej sám lézt, byl by pořád nalepený na mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
7.1.19 15:31
@Anonymní píše:
Davate do postylky mantinely nebo radeji ne?

Ahoj,

pro obě dvě své děti jsem natinely v postýlce měla. . Jednak když byly malé, tak abych v noci našla dudlík a později, kdy holky už po postýlce cestovaly, tak aby se netloukly hlavičkama o šprušle.
Kolikrát to byly šílené rány. Ale měla jsem placaté, žádné polštáře :nevim: Někde se píše, že SIDS je způsobeno právě měkkým polstrováním kolem dítěte. Nevím co je na tom pravdy, když dnes jsou tolik oblíbená hnízda :nevim:

Je sice pravda, že starší v postýlce spala 1× a jinak spala s námi a mladší už měla postýlku přiraženou k manželské posteli … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.1.19 15:49

@Kriss Tina já už mám na sebe nalepenou 2 leťačku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 19:19

Přemýšlím jaký mantinel pořídit, jestli jenom takový jednoduchý plochý nebo více polstrovaný - polštářový…postýlku budu mít asi z jedné strany u zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.20 21:55

@miskalamiska je to asi spíše otázka vkusu a co se ti líbí :)
hezké mantinely jak zánovní, tak i nové seženeš i zde na bazaru:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
5.11.20 16:53

Za mne ne. Ani u jednoho ditete se neosvedcilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...