Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám mantinel přes půlku postýlky, malej je rarach a věčně se bouchá do šprušlí. Tak mantinel to trochu tlumí.
@Kriss Tina my máme postýlku přistavenou u postele, jedna bočnice je pryč, na ostatních 3 ale mantinel je, takže i takto to lze
@ZZloba89 tojo tak já mám na mysli postýlku, kde je dítě na opačném konci místnosti, ty přistavěné jsou něco jiného, tu bych zas třeba nechtěla, protože jak by začal malej sám lézt, byl by pořád nalepený na mě…
@Anonymní píše:
Davate do postylky mantinely nebo radeji ne?
Ahoj,
pro obě dvě své děti jsem natinely v postýlce měla. . Jednak když byly malé, tak abych v noci našla dudlík a později, kdy holky už po postýlce cestovaly, tak aby se netloukly hlavičkama o šprušle.
Kolikrát to byly šílené rány. Ale měla jsem placaté, žádné polštáře
Někde se píše, že SIDS je způsobeno právě měkkým polstrováním kolem dítěte. Nevím co je na tom pravdy, když dnes jsou tolik oblíbená hnízda ![]()
Je sice pravda, že starší v postýlce spala 1× a jinak spala s námi a mladší už měla postýlku přiraženou k manželské posteli … ![]()
Přemýšlím jaký mantinel pořídit, jestli jenom takový jednoduchý plochý nebo více polstrovaný - polštářový…postýlku budu mít asi z jedné strany u zdi.
@miskalamiska je to asi spíše otázka vkusu a co se ti líbí ![]()
hezké mantinely jak zánovní, tak i nové seženeš i zde na bazaru: