Manžel a bejvalá - už jsem magor

Anonymní
2.5.12 18:02

Manžel a bejvalá-už jsem magor

Ahoj, předem se omlouvám za anonym. Asi ani nechci radu ale ujistit že jsem jen magor a všechno si hrozně domýšlim.
Tak abych začala. Furt mám v hlavě menželovu bejvalku a ani nevím proč. Když sme spolu s manželem začínaly tak jeho matka o ní občas mluvila, v opilosti mi vyprávěla o ní jak se s nim rozešla a jak on šíleně brečel že jí miluje atd. a tady začal kámen úrazu. Jsem zvědavej člověk, manžela sem se na ní ptala (asi 2× ze začátku vztahu, měl problém vydržet v sexu víc jak 3 minuty tak sem se jen ptala jestli jí to vadilo a pak sme se chvíli bavily) byli spolu jen necelé 3 měsíce, po roce sme spolu začaly chodit. Po nějaké době jsem ji uplně vypustila z hlavy, pak sme se ale nastěhovaly do malého města kde bydlela ona i manžel (byli ze stejného města) a začalo to znovu. Furt sem měla v hlavě: co když jí potkáme, co když jí furt miluje atd…hrozně sem se bála. Našla jsem CDčko s jejíma fotkama, nejsou tam jen fotky ale i hudba. Zrovna včera sme ho poslouchaly, já jsem lítala po bytě a on mi říká jaká je škoda že když hraje hudba tak se nedají prohlížet fotky, tak mi to začalo běhat v hlavě ještě víc.
Ona má stejný jméno jako moje babička, takže už neříkám jedeme za babičkou Evou ale řeknu jedeme za babičkou tam a tam nebo sem si koupila skleněný podtácky a je na nich napsáno LOVE a samozdřejmě jak sem si toho všimla tak sem je hned schovala protože opačně je tam EVOl. Už jsme uplně zmagořená, je toho všeho víc.
Jsme spolu skoro dva roky, přes půl roku manželé, snažíme se o mimčo, možná až ho budeme mít zlepší se to ale kdo ví kdy to bude :(
Prosím poraďte jak se toho zbavit, už z toho fakt nemůžu.
Určitě je to zmatený ale snad to pochopíte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
2.5.12 18:05

To jsi fakt magor :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.5.12 18:06

Prosim tě a myslíš že on na ní nějak extra myslí když spolu byli tak krátce?To i na zš sem měla delší vztahy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.5.12 18:09
@Kamča.dalmatinka píše:

:palec: :palec: :palec:
Kamčo, já jsem chtěla napsat to samé :lol: :lol: :lol: .

Zakladatelko, uklidni se. Cítíš snad, že máš důvod, abys takhle bláznila? On tě podvádí? Nebo ti něco řekl? Podle čeho soudíš, že „ona“ vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 18:09
@Kamča.dalmatinka píše:

Vím že jsem magor :lol: a nejrači bych nebyla ale prostě to nedokážu z hlavy vypudit i když vím že mě miluje a plánujeme rodinu atd. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 18:12
@radúna píše: :palec: :palec: :palec:
Kamčo, já jsem chtěla napsat to samé :lol: :lol: :lol: .Zakladatelko, uklidni se. Cítíš snad, že máš důvod, abys takhle bláznila? On tě podvádí? Nebo ti něco řekl? Podle čeho soudíš, že „ona“ vede?

Nepodvádí, možná za to může jeho máma že mi o ní furt povídala a přijde mi že by vedle něho viděla radši někoho jinýho než mě :roll:

• Citovat
  • Upravit
12154
2.5.12 18:12
@Anonymní píše:
Vím že jsem magor :lol: a nejrači bych nebyla ale prostě to nedokážu z hlavy vypudit i když vím že mě miluje a plánujeme rodinu atd. :zed:

No, tak když to nedokážeš, tak se zblázníš. Kočíruješ váš vztah na plný plyn do kytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
2.5.12 18:16

Vylepší si sebevědomí a přestaň stíhat bývalku. Manžel byl předemnou ženatý 8 let. Co chvíli na bývalku zavzpomíná, většinou ve smyslu, že byla šílená. To bych se musela zbláznit. A já se místo toho směji s ním. :mrgreen:
Fakt se hoď do klidu a nenič si spokojené manželství. Kdyby s ní chtěl být, tak by si přece nebral tebe :kytka:
A to že plakal… ty jsi nikdy neplakala, když jsi dostala kopačky? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.5.12 18:16
@Anonymní píše:
Nepodvádí, možná za to může jeho máma že mi o ní furt povídala a přijde mi že by vedle něho viděla radši někoho jinýho než mě :roll:

Tak se nenech se sebou manipulovat. Pokud to není ovšem jen tvůj dojem. Třeba je to jen nevinné vzpomínání. Sice je to velmi netaktní, ale pokud nechceš svůj vztah s mužem poslat do pekel, tak se na to vyprdni. Musíš se přes to přenést. Není jiná rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
2.5.12 18:34

Buď v klidu, jsi opravdu na hlavu. Nic z toho, co jsi popsala mi nepřijde jako pouhopouhý náznak toho, že by manžel myslel na bývalku. Vyšiluješ. Zkus se vzpamatovat zavčasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.5.12 18:35

znám to:))měla jsem to ještě nedávno…jsem těhotná a začátkem těhotenství se to ještě zhoršilo kort když jsem začla přibýrat a „ONA“ zrovna zhubla:))chodí s jeho nej kámošem takže jí vídáme..Všímej si toho co ti tvuj povídá jak na tebe kouká a důkazy lásky ber vážně..Je to jen ženská žárlivost až závist řekla bych hodně tě chápu..kort s tim jménem já byla tak zblblá že jsem to jméno chtěla dát svý dceři mě se teda líbí ale ještě víc aby to jméno při vyslovení pro něj znamenalo někdo jinej a ne „ONA“..čekám kluka:))))přejde to uvidíš ale chce to čas…uplně tě chápu taky se s nim dva roky..kdyby jsi chtěla mužeš mi napssat so SZ…přeji pevné nervy a hodně práce a zábavy aby jsi ji neměla v hlavě:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.5.12 19:06

jsi cvok, chorobný, zajdi k psychlogovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.5.12 19:07

Mrkni na můj profil. U ikonky domečku je adresa stránek. Emocím a psychice se dá pomoci. Tvůj stav je dost je očividně dost mizernej a chceš s tím něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.5.12 19:13
@Kamča.dalmatinka píše:

já taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
2.5.12 19:24
@terinka4444 píše:
jsi cvok, chorobný, zajdi k psychlogovi.
…taky trochu psycho reakce :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria