Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to chápu dobře tak si spala s chlapem pak dostala normání MS. Pak si spala se svým chlapem a už MS nepřišla?? Řekla bych že na 99% je to přítele..
Jak jsem spala s tym chlapem tak se mi pak dostavila MS pak jak jsem spala se svym pritelem tak uz ne.
no tak to je podle mě určitě přítele. S přítelem si spala bez ochrany?
Tak není co řešit, určitě je to přítele. To ostatně krásně uvidíš i podle stáří těhotenství na ultrazvuku ![]()
Myslíš, že jakoby se ty spermie tvého „úletu“ prokousali přes kondom, počkali týden na přítelovi spermie, pobili je, následně oplodnili vejce, tys dostala ms, ale přesto máš pozitivní testy? No staly se už divnější věci, ale myslím, že pokud se vám kondom neprotrhnul nebo nesvezl, tak je jasné, čí případně to dítě je. Tos nemohla vydržet ten týden a počkat na přítele? ![]()
@Angua píše:
Tak není co řešit, určitě je to přítele. To ostatně krásně uvidíš i podle stáří těhotenství na ultrazvuku
utz má tolerovanou odchylku 6dnů a třeba u prvního těhptenství mi dr naměřil embryo tak, že mi vycházelo početí na dobu, kdy už jsem měla pozitivní test. Takže na velikost dle utz bych se nespoléhala ![]()
S pritelem jsem spala jak s ochranou tak i bez ochrany,ale kdyz bez ochrany tak vyvrcholeni nebylo do me.
Ahoj me se stalo neco podobneho, ale teda s tim, ze v cyklu jsem spala z obouma
pocit to byl neskutecny a nevedomost ci to dite je taky, ale dle utz to je jednoznacne pritele a i podoba je jasna
kazdopadne me to vyskolilo a uz bych nikdy nepodvedla, ale to neni tvuj pripad, urcite je tohle miminko pritele ![]()
Buď v klidu. Je to s největší pravděpodobností Tvého přítele. Vydýchej nevěru, ujasni si priority a těšte se s přítelem na mimčo.
Ujet může každý, to se stane, v tvé situaci bych už ale na bokovky zapomněla a věnovala energii do nastávající rodiny.
Příspěvek upraven 02.05.12 v 11:02
Také si myslím, že na 99,9% je mimi tvého přítele. A pak se to určo potvrdí i podle ultrazvukového určení stáří mimča.
Minuly mesic jsem mesicky dostala ale tento mesic uz ne a testy vysly pozitivne. Jenomze ja uz ditko s pritelem mam a jsem pul roku po cisari a doktori mi nedoporucovali tak brzke otehotneni tak ted nevim zda si dite nechat protoze na druhe po tak kratke dobe nejsem pripravena.
@Anonymní píše:
S pritelem jsem spala jak s ochranou tak i bez ochrany,ale kdyz bez ochrany tak vyvrcholeni nebylo do me.
No ale ještě před vyvrcholením vytéká z penisu tekutina, která může obsahovat už spermie. Pořád mi z toho vychází, že neopláštěnej, i když třeba neejakulující souložník je pravděpodobnějším otcem než ten zcela opláštěný (pokud jste teda s tím milencem nepoužili kondom až ke konci a nedělali to předtím bez, to by pak už mohlo být fifty-fifty)
@Gladys píše:
No ale ještě před vyvrcholením vytéká z penisu tekutina, která může obsahovat už spermie. Pořád mi z toho vychází, že neopláštěnej, i když třeba neejakulující souložník je pravděpodobnějším otcem než ten zcela opláštěný (pokud jste teda s tím milencem nepoužili kondom až ke konci a nedělali to předtím bez, to by pak už mohlo být fifty-fifty)
Zdravim holky, podvedla jsem sveho pritele kdyz jsme byli odlouceni od sebe na dlouhou dobu. Vyspala jsem se s jinym a chranila se kondomem, protoze antikoncepci a jine metody mi nebyly od doktora umozneny. S tym dotycnym jsem se vyspala 3 tydny pred tim nez jsem dostala menstruaci a 2 tydny jsem spala se svym pritelem pred menstruaci.Vysly mi 3 pozitivni tehotenske testy a mam strach, ze to dite by nemuselo byt pritelovo, ale toho jineho. Tak me zajima jestli je mozne otehotnet i kdyz jsem dostala 3 tydny po styku menstruaci a probihala klasicky. Dekuji moc a omlouvam se za anonym, ale jiste to v me situaci chapete. Stydim se za to co se stalo.