Čí je dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
8.2.13 00:25

Jestli má X skupinu 0 nebo A, tak je to v pohodě a dítě je manželovo :-) Jestli je šance, že bys tu skupinu mohla nějak diskrétně zjistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.2.13 00:32
@Zola píše:
Jestli má X skupinu 0 nebo A, tak je to v pohodě a dítě je manželovo :-) Jestli je šance, že bys tu skupinu mohla nějak diskrétně zjistit…

Měla bych strach toho ukecanýho X, do toho zatahovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
8.2.13 00:47

Tohle je presne duvod proc zenska nevera je 10krat horsi nez muzska. Muz maximalne udela decko nekde jinde a pak plati par tisic alimenty. Ale zenska s kukackou, to je totalni katastrofa, chudak chlap veri, ze ma dite, ze tu po nem neco zustane, ale ma uplne hovno. :zed: jen nevernou zenskou a nejakyho ciziho smrada…

• Citovat
  • Upravit
54030
8.2.13 00:52
@JedenTypan píše:
Tohle je presne duvod proc zenska nevera je 10krat horsi nez muzska. Muz maximalne udela decko nekde jinde a pak plati par tisic alimenty. Ale zenska s kukackou, to je totalni katastrofa, chudak chlap veri, ze ma dite, ze tu po nem neco zustane, ale ma uplne hovno. :zed: jen nevernou zenskou a nejakyho ciziho smrada…

Jsi nečetl diskuzi, tady nešlo o nevěru :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.2.13 01:19
@JedenTypan píše:

A je ti dobře, takhle po půlnoci?? Jednak tu nešlo o nevěru (to je tak, když někdo přečte poslední tři příspěvky v diskuzi a pak moralizuje), a pak - takže když je ženská nevěrná, tak má doma chudáček chlap nevěrnou ženskou a cizího smrada…ale když je nevěrný chlap, tak to je v pohodě, to má ženská doma jen nevěrného chlapa a o pár tisíc míň, protože těch pár tisíc musí ten chudák nevěrný chlap posílat na toho smrada (pro tu ženskou cizího smrada)…ty jo, jdi se trochu prospat a pak o tom zkus pouvažovat ještě jednou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
8.2.13 01:42
@locika píše:
A je ti dobře, takhle po půlnoci?? Jednak tu nešlo o nevěru (to je tak, když někdo přečte poslední tři příspěvky v diskuzi a pak moralizuje), a pak - takže když je ženská nevěrná, tak má doma chudáček chlap nevěrnou ženskou a cizího smrada…ale když je nevěrný chlap, tak to je v pohodě, to má ženská doma jen nevěrného chlapa a o pár tisíc míň, protože těch pár tisíc musí ten chudák nevěrný chlap posílat na toho smrada (pro tu ženskou cizího smrada)…ty jo, jdi se trochu prospat a pak o tom zkus pouvažovat ještě jednou :zed:

Ty jako zenska nikdy nepochopis ten rozdil, protoze vy zensky mate decka jisty. Ale kdyby v porodnici davali decka nahodne, tak by ti bylo jedno, ktry dostanes?? Asi ne, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
549
8.2.13 10:58
@terinka4444 píše:
Chvíli toulá v řádu hodin, nemůže se někde toulat týden a už vůbec ne tři týdny, z principu embryologie tonení možné, nemá se kde toulat, měla jsi ovulaci jindy, než jsi myslela, embryo se nikde netoulá, jen pluje dělohou a hledá místo k zahnízdění v řádu hodin, vážně, nemůže se někde nějaký ten den potulovat :nevim:

Protože to byl jediný sex za celý cyklus. :mavam:
Než jsme se sestěhovali s manželem do nového, museli jsme dva měsíce bydlet zvlášť u rodičů. On musel zůstat v Praze kvůli práci, já musela k rodičům dodělat maturitu.
Měla jsem dva termíny porodu. Jeden podle pos.MS a druhý podle toho data sexu který korespondoval s velikostí dítěte. A kdybych rodila na termín podle MS tak bych 14 dní přenášela. 8)
Dostatečně vysvětleno? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ANT1
8.2.13 11:23
@lenislenovo píše:
Udělej si test DNA sama.

Každé dítě roste jinak. Některé je v 8m velké jako jiné v 9m, atd. To není řešení.
Každá ženská může mít MS, ale již být těhotná, někdy je z toho samovolný potrat. Některé i tak porodí dítě zdravé. Takže, podle mě není možné vědět kdo byl na 100% bez dna. Krev zde nemluví jasně (X je neznámá :D). Pouze ten ultrazvuk, tehdy v pár týdnech mohl být velmi přesný. (tam ty 3 týdny, utne jen lama)

• Citovat
  • Upravit
69235
8.2.13 13:54
Vysvětleno laicky, věříš tomu, jsi přesvědčená o své pravdě, já ti ji neberu, ale není to tak, oplodněné vajíčko se prostě kdesi netoulá 14dnů, ani ve vejcovodu ani v děloze. Netoulá. Zeptej se kteréhokoliv embryologa. Já vím přesně den ovulace, pod lékařským dohledem, takže plus minus pár hodin je naprosto zřejmý čas oplodnění, stejně si genetici na ultrazvuku trvali na tom, že je mimčo minimálně o týden větší, malá se skutečně narodila přesně na den termínu, který stanovil genetik na prvotrimestrálním screeningu o týden dřív, měla 4kila, zkaženou plodovku a měla všechny znaky totálně přenošeného dítěte, takže to vypadalo, že byla ještě starší, než si myslel genetik, ale nebyla, nemohla být, jen prostě každé dítě dozrává a roste jinak, proto rodíme v rozpěí 38 - 42+00tt a všechny ty děti jsou brány jako narozené v termínu. Oplodněné vajíčko se prostě nemůže kdesi toulat a neuchytit se 14dnů, bo by nepřežilo, ještš jinak, ono se uchytí kdekoliv, kde to na nějzrovna přijde, ale uchytí. Jsem schválně kvůli tbě vytáhla učebnici embryologie z mediny, není to možné.
@Maky.C píše:
Protože to byl jediný sex za celý cyklus. :mavam:
Než jsme se sestěhovali s manželem do nového, museli jsme dva měsíce bydlet zvlášť u rodičů. On musel zůstat v Praze kvůli práci, já musela k rodičům dodělat maturitu.
Měla jsem dva termíny porodu. Jeden podle pos.MS a druhý podle toho data sexu který korespondoval s velikostí dítěte. A kdybych rodila na termín podle MS tak bych 14 dní přenášela. 8)
Dostatečně vysvětleno? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.2.13 14:21
@JedenTypan píše:
Ty jako zenska nikdy nepochopis ten rozdil, protoze vy zensky mate decka jisty. Ale kdyby v porodnici davali decka nahodne, tak by ti bylo jedno, ktry dostanes?? Asi ne, co? :mrgreen:

Nene, tohle samozřejmě chápu, je mi jasné, že i chlap rozlišuje moje dítě - cizí dítě…ale tvůj příspěvek byl napsaný s úplně jiným vyzněním…
No ale ty to stejně vnímáš tak, jak jsem to pochopila prve já, už když si přečtu to, co píšeš teď „ty jako ženská nikdy nepochopíš ten rozdíl“…no jo no, jak bych to mohla pochopit, když jsem jen ženská že :zed:
Možná jsi to fakt jen tak blbě napsal, zní to fakt hrozně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.2.13 14:39
@terinka4444 píše:
Vysvětleno laicky, věříš tomu, jsi přesvědčená o své pravdě, já ti ji neberu, ale není to tak, oplodněné vajíčko se prostě kdesi netoulá 14dnů, ani ve vejcovodu ani v děloze. Netoulá. Zeptej se kteréhokoliv embryologa. Já vím přesně den ovulace, pod lékařským dohledem, takže plus minus pár hodin je naprosto zřejmý čas oplodnění, stejně si genetici na ultrazvuku trvali na tom, že je mimčo minimálně o týden větší, malá se skutečně narodila přesně na den termínu, který stanovil genetik na prvotrimestrálním screeningu o týden dřív, měla 4kila, zkaženou plodovku a měla všechny znaky totálně přenošeného dítěte, takže to vypadalo, že byla ještě starší, než si myslel genetik, ale nebyla, nemohla být, jen prostě každé dítě dozrává a roste jinak, proto rodíme v rozpěí 38 - 42+00tt a všechny ty děti jsou brány jako narozené v termínu. Oplodněné vajíčko se prostě nemůže kdesi toulat a neuchytit se 14dnů, bo by nepřežilo, ještš jinak, ono se uchytí kdekoliv, kde to na nějzrovna přijde, ale uchytí. Jsem schválně kvůli tbě vytáhla učebnici embryologie z mediny, není to možné.

Něco na tom, co píšeš, rozhodně je. Já jsem vždycky, když jsem o tom „toulání“ někde četla, přemýšlela, jak by ta zygota jen tak někde přežila. Spíš to bude laické vysvětlení některých gynekologů, které pak lidi vezmou jako fakt :think: :nevim:. U mě se mohla spojit opožděná ovulace s přeživší čekající spermií. Čemuž by nahrávalo to, že mám holčičku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybka56
8.2.13 14:49
@JedenTypan píše:

Víš, já si zažila tu druhou stranu mince, kdy chlap má nechtěné dítě s jinou, ale můžu říct, že to není O NIC LEPŠÍ :lol: :,( Jako to „platí pár tisíc alimenty“ se podepsalo i na mně, protože jdou z našeho rozpočtu a já také je musím vydělávat a chybí nám jinde. Navíc v dnešní době to není zrovna „pár tisíc“. Přečti si někde diskuse, kolik ženy tady požadují na dítě.
Navíc je hrozné, pokud vím, že třeba po mně nic nezůstane - co já můžu vědět, jestli bude chtít i se mnou děti? Jestli si je bude moct dovolit i se mnou? :nevim: Takových diskusí je tady taky hafo, že dítě z „druhé rodiny“ by nemělo nijak omezit dítě první.
A když jsme u těch prvních a druhých, tak pro chlapovu rodinu (hlavně asi ženskou část) je ta coura (lepší označení nemám, protože to není slušná žena, ale fena, co si dělá nechtěné děti a pak žije z dávek a alimnetů a hledí, jak oškubat tchýni - ale tomu se už jenom směju) svatá, protože porodila jako PRVNÍ přede mnou a jejich PRVNÍ vnouče a navíc kluka - u mě reálně hrozí, že to bude holka, že ano. A jako perličku na dortě - mnoho lidí tady a jinde mi řeklo, že je mojí povinností se o to dítě starat. Takže takové důsledky může mít nevěra chlapa.

• Citovat
  • Upravit
549
8.2.13 20:33

@terinka4444 A já jsem snad psala něco o tom že se mi někde toulá vajíčko 14 dní?? Já tě furt nechápu. Říkám ti, že jediná možnost kdy jsem mohla otěhotnět byla ve 20DC… Panna Marie fakt nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.2.13 20:39

@terinka4444 Aha, teď na to koukám… Špatně sis přiřadila příspěvky. :mrgreen: O zatoulaném vajíčku psala Jajul, ne já. :mavam: Vrať se o pár stránek zpět a přečti si to ;)
Já nejsem jelito, moc dobře vím že vajíčko je oplodnitelné nějakých max.20 hodin. Pokud je oplodněné, uhnízdí se, pokud ne, dojde k jeho vypuzení spolu s děložní výstelkou… Tak jsem pořád nechápala kde bereš to zatoulané vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.16 14:38

Já mám dítě a třičtvrtě leté otěhotněla jsem z mim přítelem. když jsem mu vzdělila že budeme mít miminko odstěhoval se a já zustala sama a bylo mi teprve 26 let. :* za pár měsícu jsem poznala mého nového přítele který byl semnou u porodu mojí teilu bere za vlastní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí